Ψάχνω μια γούνινη μικρή και όμορφη συντροφιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
θα δω πρωτα και το αλλο που με ενδιαφερει και θα σε ενημερωσω οσο πιο γρηγορα μπορω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μωρε σκετο κουκλι ειναι το ξανθουλη αυτο...το προβλημα ειναι οτι ειναι ηδη 4 μηνων :( ... και πρεπει να το παρω μικρο για να συνηθισει το σκυλακι μας...σε ευχαριστω παντως.

Με αυτά που γράφεις, θεωρώ δεδομένο ότι ο σκύλος σας δεν είναι εκπαιδευμένος ούτε σωστά κοινονικοποιημένος για αρμονική συμβίωση με άλλα ζώα, γάτες, σκύλους, ψάρια, κοκ .
Αν φέρεις σε επαφή μωρό γατί με τον σκύλο σου, υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα και να πάθει κάτι το γατί, Αν πάλι φέρεις σε επαφή το σκύλο σου με γάτα μεγαλύτερης ηλικίας, ίσως προκληθεί καβγάς γιατί από τη μια ο σκύλος θέλει να μυρίσει το άλλο ζώο απέναντί του από πάνω μέχρι κάτω ενώ η γάτα λειτουργεί διαφορετικά.
ΘΑ σου συνιστούσα να συζητήσετε με την οικογένειά σου το θέμα της εκπαίδευσης του σκύλου σας προτού φέρετε γάτα στο σπίτι σας. Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι ο σκύλος να μην κάνει υπερβολικές χαρές στη γάτα όταν έρθει σπίτι. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο ούτε στη γάτα ούτε στο σκύλο.
Αυτή τη στιγμή φιλοξενώ στο χώρο μου 6 γάτες και 10 σκύλους. Κάποια από τα σκυλιά θέλουν δουλειά σε αυτό το κομμάτι, γιατί τα πιάνει υπερβολική χαρά όταν θυμόνται ότι υπάρχουν γάτες στο σπίτι. Αν δεν το δουλέψω (και περιμένω πώς και πώς να δουλέψουμε με την εκπαιδεύτρια) μπορεί να αποβεί μοιραίο και για το σκύλο και για τη γάτα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φυσικα και ειναι κοινωνικοποιημενος ολο το καλοκαιρι με αλλον σκυλο το περασε.και τωρα που ηρθε μην σου πω οτι την εχει πιασει μελαγχολια γιατι τις λειπει.και περυσι το ιδιο ειχε γινει με αλλο σκυλο και μια γατουλα.και το παραπροηγουμενο καλοκαιρι ηταν σε εκπαιδευτη οποτε ειναι πληρως εκπαιδευμενη.ακομα και οταν χτυπαει το κουδουνει γαυγιζει ή αν ειναι καποιος εξω απο την πορτα.ξερεις τι προστασια νοιωθουμε ολη χαρη σαυτην???και πριν κανα χρονο ειχαμε και χελονα ναι ψαρια και καρδερινα.ποτε δεν τα ειχε πειραξει στο ελαχιστο.να φανταστεις ακομα και στα κρεβατια δεν ανεβενει μονη της,ουτε αν την φωναξεις καν.για να ανεβει μονο αν την βαλεις εσυ ο ιδιος.αποσο καταλαβαινεις η λουνα ειναι ενα πανεμορφο εκπαιδευμενο μαλτεζακι.

το γατάκι έχει και λίγο καφέ στη πλατούλα του
χθες ήταν βράδυ και δε φενόταν καλά
έχω βίντεο δες το. αρσενικό πρέπει να ναι
αν είδα καλά.είναι πολύ καλό και θέλει παιχνιδάκια
αλλά τα άλλα του αγριεύουν γτ δεν είναι αδερφάκια του.
θα σου ήταν ευγνώμων αν το υιοθετούσες θα του έδινες μεγάλη χαρά.
είναι μια γλύκα και έχει τέλεια φωνούλα :)

να το:
https://www.youtube.com/watch?v=hLYBpEdAk-E

μπορεί να μην είναι ολόγκριζο αλλά είναι πολύ τρυφερό
και ήμερο
και έχει ανάγκη από ένα σπίτι γιατί ζει στο δρόμο.
θα δωθεί αποπαρασιτωμένο αν αποφασίσεις να το υιοθετήσεις
και θα καλύψω εγώ τα έξοδα για τν στείρωση όταν φτάσει στν κατάλληλη ηλικία.
μένω γαλάτσι αν θες μπορείς να περάσεις να το δεις κιόλας
αν κ ειναι στο δρομο
Τι πανεμορφο πλασμα ειναι αυτο? Πω πω!Το ερωτευτηκα!Τα θλιμενα ματακια του τα προσεξε κανεις? Αχ ψυχουλα μου.Μακαρι να βρει συντομα ενα καλο σπιτακι.

Γεια σου Ειρήνη! Αν το σκυλάκι σας είναι φιλικό τότε πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα που θα το προσέχει το γατάκι. Απόφυγε όμως να πάρεις υπερβολικά μικρό γατί καλού κακού. Δηλαδή να έχει σίγουρα περάσει τους 2 μήνες.
Όσο για το ποιο γατάκι θα διαλέξεις τελικά, η άποψή μου είναι να πάρεις κάποιο που χρειάζεται αγάπη, που μέχρι σήμερα δεν στάθηκε τυχερό και να του προσφέρεις όση αγάπη έχεις μέσα σου για να το κάνεις ευτυχισμένο άσχετα από χρώμα. Αυτό θα κάνει κι εσένα πολύ ευτυχισμένη.

σας ευχαριστω για τις πολυτιμες σας συμβουλες.

τελικά τι έγινε?βρήκες γατάκι?:)

ναι κοιτα εδω https://www.facebook.com/media/set/?set=a.142116352549193.31624.100002524885441 ειμαι πολυ ευτυχισμενη μαζι του!

ναι κοιτα εδω! https://www.mypetz.gr/posts/5780068/ στην δευτερη σελιδα εχω την ιστορια μολις το πηρα!!!διαβασε την!! δες και τισ φωτος! ειναι μια κουκλα και την λατρευω! θα την πω συμπα !

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
να το χαίρεσαι :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back