Ψάχνω μικρό, μακρύτριχο γατάκι για υιοθεσία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

delena2D

Νεοφερμένο μέλος

Η delena2D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
γεια σας
ψαχνω για γατακι μικρο απο 2 μηνων και κατω αλλα θα ηθελα να ειναι κ ρατσας συγκεκριμενα νορβηγικη , μαιην κουν, σιβηριανη και μια αλλη παραξενη που λεγεται ragammuffin. ξερει κανεις που μπορω να βρω αγγελιες για μακρυτριχα γατακια ??? και αν γνωριζει καποιοσ οτιδηποτε για αυτες τις ρατσες θα με βοηθουσε πολυ.
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλη delena2D οι συγκεκριμενες ρατσες που αναφερεις δεν ειναι γατες που τις βρισκεις στον δρομο αδεσποτες. Απο οσα γνωριζω μονο σε εκτροφειο μπορεις να βρεις αυτες τις ρατσες και δεν νομιζω κανενας εκτροφεας να σου δωσει γατακι κατω απο 2 μηνων. Εχουν αυστηρους κανονισμους για να μεγαλωσουν τα γατακια σωστα και μονο οταν απογαλακτιζονται τα δινουν.
Οι γνωσεις μου βεβαια πανω στο θεμα ειναι περιορισμενες, αλλα εχουμε στο mycat καποιους πολυ καλους εκτροφεις που ειμαι σιγουρη πως θα σε κατατοπισουν και θα σε κατευθυνουν σωστα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας ευχαριστω (και στη Jejebel και στην bessy).το ξερω οτι ειναι δυσκολο να βρεθουν αυτες οι ρατσες...εαν ομως γνωριζετε οτιδηποτε για μακρυτριχο γατακι (και ημιαιμο δηλαδη δεν με πειραζει) σας παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου.ευχαριστω και παλι.

Delena, μπορείς να δεις κ στις σελίδες με τα εκτροφεία εδώ στο MyCat https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=337&type=
Το ένα έχει γάτες νορβηγικού δάσους.

Επισης ξερω εγω εναν κτηνιατεο που χαριζει μακρυτριχο γατουλη που μοιαζει πολυ με ημιαιμο νορβηγικου δασους αν ενδιαφερεσαι κ θα κανεις κ πολυ καλο σε μια ψυχουλα που αν δεν βρεθεί καποιος κινδυνεύει να μεινει στο δρομο απλα ειναι μεγαλυτερο απο 4μηνων αλλα ειναι ησυχο κ χαδιαρικο κ μοιαζει πολυ σε ημιαιμο νορβηγικου δασους

Delena είναι καλή ιδέα να δεις αυτό που λέει η Ειρήνη και μην ανησυχείς αν είναι μεγαλύτερο το γατάκι, μπορεί να είναι εξίσου παιχνιδιάρικο κ χαδιάρικο μ'ένα μικρότερο, κ να προσαρμοστεί μια χαρά. :)

Εννοείται θα είναι παιχνιδιάρικο! Για να δείτε και τη δική μου, 5,5-6 μηνών και δε βάζει κώλο κάτω! Είναι θέμα χαρακτήρα!

καλησπέρα,εάν δεν ενδιαφέρεται η κοπέλα μπορώ να έχω μια φωτό και την περιοχή που είναι ο κτηνίατρος?ευχάριστο...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ναι αν μπορείτε να μου δείξετε μια εικόνα από το γατάκι (είναι αρσενικό?) και σε ποια περιοχή είναι??

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back