Ψάχνω να δανειστώ εξοπλισμό για γατάκι

• Thread starter Thread starter Roma
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Roma

Νεοφερμένο μέλος

Η Roma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Καλημέρα,ήδη από την πέμπτη έχω στο σπίτι μου έναν γατούλη που τον μάζεψα από τον δρόμο.Έκανα τις πρώτες αγορές τροφών(οι οποίες δεν του αρέσουν και μάλλον θα πρέπει να πάρω άλλα),άμμου και αντιπαρασιτικών.Όμως μιας και βλέπω να τον φιλοξενώ για κάποιο διάστημα μέχρι να υιοθετηθεί θα ήθελα να του παρέχω και αλλες ανέσεις.Ψάχνω να δανειστώ εξοπλισμό όπως πχ καποια γατοφόρο ή ονυχοδρόμιο ή σπηλια.Κάτι για να αισθανθεί άνετα το μικρό.Αν σας περισσεύει κάτι για κάποιο καιρό θα μας βοηθούσατε.Ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα! έχω πολύ πράμα(κρεβατάκια, σπηλιά,τούνελ, παιχνιδάκια), είναι άθικτα, και ευχαρίστως να στα χαρίσω!
Μένω Πειραιά, πάρε με τηλ (6988-765739) να κανονίσουμε :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου για την προσφορά σου και συγνώμη που δεν ήρθα να τα πάρω..Τελικά δε χρειάστηκε γιατί ο γατούλης υιοθετήθηκε και η κοπέλα που τον πήρε ήδη του αγόρασε αρκετά.Ευχαριστώ και πάλι!!!

μπράβο που αποcatαστάθηκε ο γατούλης!!!:):):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back