Ψάχνω ολόμαυρο γατουλίνι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

vasia4848

Νεοφερμένο μέλος

Η vasia4848 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
τα μαυρα γατακια ειναι η αδυναμια μου και θα ηθελα πολυ ενα ολομαυρο γατακι (κοντοτρυχο)!!!!αμα ξερετε οτι χαριζεται καποιο η χαριζεται εσεις μπορειτε να μου γραψετε σε αυτο το θεμα η να μου στειλετε πμ.!! Ευχαριστω:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα μαυρα γατακια ειναι η αδυναμια μου και θα ηθελα πολυ ενα ολομαυρο γατακι (κοντοτρυχο)!!!!αμα ξερετε οτι χαριζεται καποιο η χαριζεται εσεις μπορειτε να μου γραψετε σε αυτο το θεμα η να μου στειλετε πμ.!! Ευχαριστω:):)

https://www.facebook.com/photo.php?pid=4313604&id=140706656970

Για δες εδω...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για ποια περιοχή μιλάμε? Έχω βρει ένα ολόμαυρο γατάκι και είμαι Θεσσαλονικη.

για βολο...δεν μπορω να παω να παρω το γατακι απο αλλη περιοχη....επρεπε να το ειχα πει απο τηv αρχη..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back