Ψάχνω παρεΐτσα για την Mici μου

Mici

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Καλησπερούδια σας...

Help!!! Ψάχνω παρειτσα για την Mici μου. Πριν είχε παρέα την άρρωστη γάτα η οποία για ανεξήγητους λογούς εξαφανίστηκε και μια άλλη πληγωμένη, την οποία την ανάλαβε μια γειτόνισσα μου.
Νομίζω ότι έχει αρκετό εκνευρισμό επειδή δεν έχει παρέα τις ώρες που λείπω. Σημειώνω, ότι το πρωί μέχρι το απόγευμα είναι στον κήπο μέχρι να γυρίσω. Τις υπόλοιπες ώρες είναι μέσα στο σπίτι και κάνουμε παρειτσα μέχρι την ώρα που θα πέσουμε για ύπνο τότε βγαίνει έξω ή θα μπει στο κουτί του ή θα κυνηγήσει ποντίκια ανάλογα με την όρεξη που έχει :rolleyes:
Έτσι αποφάσισα να ψάξω για μια αδέσποτη περίπου 6 μηνών τι φύλο μου προτείνετε να της βρω; Σε 2 μήνες θα την στειρώσω.
Που μπορώ να βρω μια εξημερωμένη αδέσποτη που να έχει μάθει να ζει έξω; Κάθε συμβουλή σας, θα μου ήταν πολύτιμη. Επίσης, να μου πείτε εάν η άλλη γάτα που θα φέρω πρέπει να την στειρώσω;
Ευχαριστώ και θα τα ξαναπούμε!

Ελένη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα στο site υπάρχουν αρκετές αγγελίες που αφορούν σε υιοθεσίες γατιών. Για δοκίμασε!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι όντως υπάρχουν τόσες πολλές ψιψίνες που ψάχνουν σπίτι!

πηγαινε εκει εχει ενα σωρο γατακια που δινονται για υιοθεσια
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=17

πηγαινε εκει εχει ενα σωρο γατακια που δινονται για υιοθεσια
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=17

Καλημέρα Ladycat…

Είχα δει τις αγγελίες όταν μου το πρωτοείπες. Αλλά δυστυχώς έπεσα από τα σύννεφα... Ο άντρας μου :( δεν θέλει να πάρουμε δεύτερη γατούλα. Αν και προσπαθώ ακόμα να τον πείσω να πάρουμε παρεούλα για την Mici.
Μου ήρθε να πάρω τον Quixo. Έχει ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα που έχει και η Mici μου.
Τέλος πάντων. Θα δείξει...

Ελένη.

Προσπάθησε να τον πείσεις ότι δεν διαφέρει σε τίποτα για εσένα να έχετε 1 ή 2 γάτες. Όμως για την γάτα είναι πολύ σημαντικό, διότι έτσι έχει παρέα, απασχολείται, είναι ευτυχισμένη και ζει πολύ πιο χαρούμενη!

H Βικτωρια έχει απόλυτο δίκιο. Μια δεύτερη γάτα δεν επιβαρύνει και τόσο πολύ, σχεδόν καθόλου θα μπορούσα να πω. Αλλά η χαρά που παίρνουν τα γατουνάκια όταν έχουν παρέα είναι απίστευτη. Δεν συζητάω για τις χαρές που προσφέρουν σε σένα. Διπλά χάδια, διπλές αγκαλίτσες και αγαπούλες. Για μένα δεν υπάρχει ομορφότερη εικόνα από το να βλέπω τα χαζοβιόλικα μου να παίζουν μαζί!!!!!:inlove:

Ναι καλε προσπαθησε να τον πεισεις οτι δεν ειναι και τιποτα το φοβερο! Εξαλλου εξω δεν τις εχετε?

Μακάρι να πειστεί... Οντως κι εγώ 2 έχω και δεν αισθάνονται μοναξιά ούτε με κουράζουν. Καλή τυχη... (Εμένα ο μπαμπάς μου όταν ήμουν μικρή δεν συζήταγε με τίποτα το δευτερο γατάκι.) Τι να γίνει, έτσι είναι :confused:

Μακάρι να πειστεί... Καλή τυχη... (Εμένα ο μπαμπάς μου όταν ήμουν μικρή δεν συζήταγε με τίποτα το δευτερο γατάκι.) Τι να γίνει, έτσι είναι :confused:

Καλημέρα σε όλους!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο άντρας μου είναι ανένδοτος στο να πάρουμε δεύτερη γάτα :( τρεις μέρες τώρα προσπαθώ να τον πείσω.
Αχ, βαχ... σκέφτομαι, ότι η Mici θα περάσει φριχτό χειμώνα. Τώρα που πιάνουν τα κρύα, χάνεται για ώρες ολόκληρες. Έρχεται μόνο για φαγητό.
Στεναχωριέμαι τόσο πολύ, που σκέφτομαι να την δώσω για υιοθεσία. Την έχω λατρέψει τόσο πολύ. Είναι ίσως η πιο αξιαγάπητη παρεούλα που είχα σε όλη μου την ζωή. Να της μιλάω, να μου νιαουρίζει και να μου ζητάει πράγματα, να της χαϊδεύω την κοιλίτσα της και να την αφήνω να κοιμάται όσο μπορεί μέσα στο σπίτι.
Ευχαριστώ όλους που καταλαβαίνετε τον πόνο μου...

Αυτάάάά...

Εντάξει, αν δεν ακούει τίποτα τι να γίνει. Δεν πειράζει. Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα και να μην ηθελε καμία γάτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back