Ψάχνω σπιτάκι επειγόντως! Είμαι αδέσποτο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

giota.lyra

Νεοφερμένο μέλος

Η giota.lyra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
παιδιά sos πρέπει να βρεθεί σπιτάκι για τον γατούλη που είναι 5 μηνών είναι "αδεσποτο" και φιλοξενείται προσωρινά σε ένα Κτηνιατρείο αλλα για λίγο έχει μικρό κινητικό πρόβλημα στα πίσω πόδια του και είναι πολύ χαριτωμένος θέλει χαδάκια σας παρακαλώ οποιος μπορεί ας επικοινωνήσει μαζί μου δείτε το link είναι

https://www.youtube.com/watch?v=pAB5EBWHsDM

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ορίστε και το video. :) Καλή τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστω παιδια ολους. Το γατακι ειναι πολυ ταλαιπωρημένο ειναι μεγαλη ιστορια και δεν θελω να σας κουρασω απλα πρεπει να βρεθεί σπιτι γρηγορα η έστω αυλη εχει μικρο κινητικό πρόβλημα ηταν αδεσποτο αλλα δεν μπορει να ζήσει ξανα εκει εξω λογο του προβληματος που δημιουργήθηκε και κατα 50% θα ειναι μονιμο.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Ψάχνω Σπιτάκι Επειγόντως Είμαι Αδέσποτο

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βρεθεί σύντομα στο νέο και μόνιμο σπίτι του. :)

Επίσης να ξέρετε πως τα greeklish όπως και τα κεφαλαία απαγορεύονται στο site μας. Παρακαλείστε να τα αποφεύγετε.

Καλή τύχη στην ψυχούλα.

Καλη τυχη στον μικρουλη:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back