Ψεύτικος οφθαλμός

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Καλησπέρα και από μένα
έχω ένα γατάκι με ερπητοιό και θα πρέπει σύντομα να του βγάλουμε το ένα μάτι. Το έχω πάει σε δυο καλούς γιατρούς που μου είπανε ότι το μάτι θα πρέπει να βγει και να ραφτούν τα βλέφαρα. Τυχαία διάβασα στην ιστοσελίδα ενός γνωστού κτηνιατρείου στα Εξάρχεια ότι και στα ζώα μπορεί να μπει ψεύτικο μάτι όπως και στους ανθρώπους. Μήπως ξέρει κανείς κάτι περισσότερο ή μήπως το έχει κάνει στο ζώο του;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καθόλου δεν το ξέρω αυτό με το ψεύτικο μάτι,και δεν είμαι και καθόλου σίγουρη αν είναι και ότι καλύτερο για το γατάκι.Υπάρχει ενα μέλος του site ,ο melaslog,οπου αντιμετώπισε νομίζω το ίδιο προβλημα..και πήγε σε μια καταπληκτική κτηνίατρο,που εξειδικεύεται στους οφθαλμούς .Η συμβουλή μου είναι να του στείλεις pm(προσωπικό μήνυμα) για να σου δώσει το τηλέφωνο της.Πίστεψε με,απο ότι λενε..ειναι η καλύτερη γιατρος για τα μάτια.Εύχομαι τα καλύτερα για το γατάκι σου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ πολύ. Τον πήγα σε αυτήν την γιατρό και μου είπε για ράψιμο βλεφάρων. Ομως αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά ίσως δεν είναι διαδεδομένος στην Ελλάδα (Αν βάλεις στο google εξόρυξη οφθαλμού ζώα θα βγάλει την ιστοσελίδα που ανέφερα)

Είμαι σίγουρη,ότι το γατάκι σου θα το λατρεύεις εξισου και με ραμμένο ματάκι.:)Μόνο για αισθητικούς λόγους φαντάζομαι ότι το κάνουν αυτό.Ασε που έχω δει κάτι γατάκια με ραμμένο ματι..που είναι πανέμορφα!!!:DΣου εύχομαι ότι καλύτερο πραγματικά...

εγω θα το αφηνα ραμμενο. Ειναι ομορφα ετσι και ξεχωριστα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back