AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
17-10-07
08:24
δεν πιστευω οτι η Ασπασια θα γυρισει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
17-10-07
10:57
Μπορεί να συνήθισε χωρίς εμάς.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
17-10-07
10:59
Απλώς περιμένει να "ησυχάσουν" τα πράγματα.
Υπομονή και let it be, προς το παρόν...

Υπομονή και let it be, προς το παρόν...
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα.
17-10-07
19:27
Ελπίζω τουλάχιστον να βλέπει ότι μας έχει λείψει
.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
17-10-07
23:53
Εγώ πάντως που δεν την ξέρω προσωπικά μου έχει λείψει μπορώ να πω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum