marina289
Περιβόητο μέλος
Μία ακόμα ας πάρουμε και εμείς...
Κάντε καμιά πρόταση για το θέμα του νέου φωτογραφικού διαγωνισμού!

Προτάσεις;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Χμμμμ... για να πω την αλήθεια, αυτό που θα ήθελα να δω εγώ (και μου φαίνεται ιδιαιτέρως χαριτωμένο στα γατούνια) είναι πόζες με τις γατούλες μας να στέκονται στα δυο τους ποδαράκια και με τα άλλα να ζητάνε είτε χάδια είτε λιχουδίτσες είτε απλά παιχνιδάκια!
υγ: Όχι τίποτε άλλο, αλλά σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, σίγουρα δεν θα μπορεί να συμμετέχει ο Αιμίλιος, οπότε μπορεί να έχουμε και καμιά ελπίδα νίκης εμείς οι υπόλοιποι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
"Γάτα και φαΐ".

houlieta
Δραστήριο μέλος
Εγώ θα έλεγα κάτι πιο δύσκολο...
Ας πούμε Διαλόγοι (εικόνες που να δείχνουν ζώα να "κουβεντιάζουν")
ή
ας πούμε ... Σαν άνθρωπος (και να είναι εικόνες που δείχνουν τα μωά μας να υιοθετούν ανθρώπινες συμπεριφορές...)
Ή Άγρια Ένστικτα...

ΥΓ: Αμάν πια με τον Αιμίλιο! Τον φάγατε κακούργες!
marina289
Περιβόητο μέλος
Myrtle αυτό θα το βάλω ¨γάτες σε περίεργες πόζες¨ για να μην περιορίζει και να είναι κάπως πιο ευρεία η γκάμα...Χμμμμ... για να πω την αλήθεια, αυτό που θα ήθελα να δω εγώ (και μου φαίνεται ιδιαιτέρως χαριτωμένο στα γατούνια) είναι πόζες με τις γατούλες μας να στέκονται στα δυο τους ποδαράκια και με τα άλλα να ζητάνε είτε χάδια είτε λιχουδίτσες είτε απλά παιχνιδάκια!
marina289
Περιβόητο μέλος
1)Γάτες σε περίεργες πόζες-στάσεις
2)Γάτα και φαΐ
3)Γατοδιάλογοι-γατομονόλογοι (εικόνες που δείχνουν τις γάτες να κουβεντιάζουν ή να σκέφτονται)
4)Άγρια ένστικτα
Στους γατοδιαλόγους οι φώτο ας συνοδεύεται με λεζάντα του ¨ιδιοκτήτη¨, που θα εξηγεί τί συζητάνε τα παιδιά του...
Και επειδή κάποιοι έχουν μία μόνο γατούλα, μπορεί να είναι μονόλογος-σκέψη της γατούλας...
Κάτι που σκέφτεται η γατούλα σας....

marina289
Περιβόητο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβο ρε μαρινακι να ανεβουμε λιγο,αρκετο ψυχοπλακωμα αυτες τις μερες!!!!!!!η ζωη προχωραει,κι απ οτι εχω καταλαβει ολο το κοσμο τον εχει επιρεασει κι ειναι στη τσιτα ολοι,ετοιμοι για καυγα χαχαχαχα.ποτε βγαινουν αποτελεσματα?να ξερω να βγαζω φωτο σιγα-σιγα!!!!!
Myrtle
Διάσημο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Ρενάκι 20-2 κλείνουν ..οι κάλπεςγατες σε περιεργες ποζες στασεις,οχι τιποτα αλλα με τ αγρια ενστικτα δεν εχω καμια ελπιδα χαχαχαχα.
μπραβο ρε μαρινακι να ανεβουμε λιγο,αρκετο ψυχοπλακωμα αυτες τις μερες!!!!!!!η ζωη προχωραει,κι απ οτι εχω καταλαβει ολο το κοσμο τον εχει επιρεασει κι ειναι στη τσιτα ολοι,ετοιμοι για καυγα χαχαχαχα.ποτε βγαινουν αποτελεσματα?να ξερω να βγαζω φωτο σιγα-σιγα!!!!!
, το γράφει πάνω από τη δημοσκόπηση...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Κυρίως το 4 
kiss bill
Δραστήριο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
η οποία -δεν ξέρω γιατί- δεν υπάρχει πλέον...
Αν θέλετε,
εφόσον έχουν παρέλθει τα οριζόμενα χρονικά όρια (και δεδομένου ότι δεν βλέπω και κάποιον άλλο εδώ και μέρες να ψηφίζει) ας κλειδωθεί το θέμα,
για να βάλω τον νέο φωτογραφικό διαγωνισμό...

Ευχαριστώ!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool