Ψιψίνες + κοτόπουλο = ;

speranza

Νεοφερμένο μέλος

Ο speranza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 71 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλησπέρα,
Έχω ένα στρατό από γάτες, τη Ζωή που είναι η κυρία του σπιτιού γιατί έχει ντελικάτη υγεία, τον Τρικούπη και τη Ρίτα που είναι μέσα - έξω και στον κήπο τη Λιλή με τις τρεις κόρες της, που έκαναν από τρία - τέσσερα η κάθε μία. Όμως! η κοπέλα που φροντίζει τον άντρα μου στο νοσοκομείο, απέκτησε ένα κοτόπουλο που επιβίωσε από τα Πασχαλιάτικα που πουλάν οι ...... στους δρόμους. Τώρα το κοτοπουλάκι είναι δύο μηνών και το έχει σε ένα κλουβί παπαγάλου! Το άφησε ελευθερο στη βεράντα και έπεσε κάτω από τον πέμπτο όροφο. Αν το πάρω στο κήπο με τις γάτες τι γίνεται; Θα πρέπει να του κάνω δικό του χώρο; ξέρει κανείς;
speranza

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, όπως καταλαβαίνεις, αν τα βάλεις μαζί το κοτόπουλο δεν θα ζήσει πολύ. :P Θεωρητικά, μπορείς να του κάνεις μια περίφραξη, αλλά μοιραία θα είναι μικρός ο χώρος. Εκεί θα περάσει όλη τη ζωή του;:/:
Οι κότες είναι έξυπνα και κοινωνικά ζώα. Ο Εθνικός Κήπος έχει ένα πολύ μεγάλο κοτέτσι (!) στο ζωολογικό του κήπο και ξέρω ότι κατά καιρούς δέχονται κατοικίδια, όπως κουνελάκια. Αν σ' ενδιαφέρει, ρωτάω κι εγώ, αφού πηγαίνω συχνά. Κοτούλα είναι ή πετεινός;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοτόπουλο

Ναι, όπως καταλαβαίνεις, αν τα βάλεις μαζί το κοτόπουλο δεν θα ζήσει πολύ. :P Θεωρητικά, μπορείς να του κάνεις μια περίφραξη, αλλά μοιραία θα είναι μικρός ο χώρος. Εκεί θα περάσει όλη τη ζωή του;:/:
Οι κότες είναι έξυπνα και κοινωνικά ζώα. Ο Εθνικός Κήπος έχει ένα πολύ μεγάλο κοτέτσι (!) στο ζωολογικό του κήπο και ξέρω ότι κατά καιρούς δέχονται κατοικίδια, όπως κουνελάκια. Αν σ' ενδιαφέρει, ρωτάω κι εγώ, αφού πηγαίνω συχνά. Κοτούλα είναι ή πετεινός;

Μάλλον πετεινός δείχνει. Αν δεν σου κάνει κόπο ρώτα, αλλά προσπαθώ να βρώ μια λύση που να μη καταλήξει κρασάτος!

ΟΚ, θα περάσω από εκεί το αργότερο την Παρασκευή και θα σου στείλω πμ.

Παιδιά ξέρω γατούλες που κοιμόνται αγκαλιά με κοτούλες:) Όσο κι αν ακούγεται παράξενο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back