Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Όσον αφορά να τα πάρεις στο μπαλκόνι..ναι..μπορεί να τα παρατήσει,πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο,χωρίς να είναι και σίγουρο βέβαια.Σε αφήνει να την πιάνεις;..είναι απόλυτα εξοικιωμένη μαζί σου;
Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

melilab
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ το χρησιμοποιώ στη γάτα μου αλλά όχι πολύ συχνά. Πάντως κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τη γάτα μου(τη Σούλα) που θηλάζει, αλλά προτίμησα να μην κάνω τίποτα για τους ψύλλους αυτή τη στιγμή παρά να επιβαρύνω τα γατάκια που μπορεί να το γλείψουν. Δυστυχώς, οι γάτες που βγαίνουν έξω έχουν ψύλλους ειδικά αυτή την εποχή, αλλά ίσως είναι καλύτερα να το ανεχτείς σε αυτή τη φάση και εφόσον η γάτα δεν κυκλοφορεί ή κάθεται πολύ μέσα στο σπίτι.
Ελπίζω να βοήθησα και εύχομαι όλα καλά!
Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος
Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum