Ψώνισα... pet shop

myrtos

Δραστήριο μέλος

Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
Λοιπόν εκεί που προγραμμάτιζα διακοπές για κανένα δίμηνο στην Κεφαλλονιά βεβαίως βεβαίως:P πάω να πάρω τροφή για τα ζουζούνια μου και τι μου λέει η petshopou.Το πουλάω και αν δεν βρω αγοραστή το κλείνω.:blink: Και επειδή άντρα θέλει τώρα τον θέλει το τσάκισε στην τιμή. :D :hmm: Επειδή όπου μπελάς και η Αμαλία μέσα :redface: το έκλεισα και ο θεός βοηθός.:P Δεν λέω που είναι γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μην λέτε ότι δεν σας το είπα.:redface: Αυτά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλορίζικο και καλές δουλείες!!!!! Και μόνο ότι θα παίρνεις τις κονσέρβες τις γατουλας σου στο κόστος είναι κέρδος...!!!:up: :D :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Αμαλία!!!! Ας μου τύχαινε κι εμένα κι ας μην πήγαινα Κεφαλλονιά!!! (Λέμε τώρα....)Σαν ιδέα με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη. Κι εγώ το είχα σκεφτεί το pet shop για να φέρνω από το εξωτερικό όλα αυτά τα ωραία παιχνιδάκια κι αξεσουάρ που δε βρίσκω Ελλάδα. Καλές δουλειές!!!

Ευχαριστώ!!! :) :) Βασικά παίρνω φαγακια και διάφορα. ( αμπούλες κτλ ) για τα 2 σκυλιά μου 2 γάτες μου και ότι άλλο βρεθεί στο δρόμο μου. Μόνο εμένα να έχω κέρδος θα έχω.:P Βασικά πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω περισσότερα ζωάκια έχοντας μια άνεση στα προϊόντα και τροφές και να συνεχίσω και αυτό που έκανε η κοπέλα που το είχε - να βοηθάω αδέσποτα μέσα από το μαγαζί βρίσκοντας τους σπίτι και προσφέροντας τροφές. Με βλέπω να χρεοκοπώ:P

Ασπασία πριν κλειστώ πετάχτηκα 2 μερούλες Κεφαλλονιά για μια ανάσα πριν βουτήξω στα βαθιά;) :D

Κι εγώ λέω να πάω το άλλο Σ/Κ γιατί δε βλέπω ν'αντέχω μ΄χρι τον Αύγουστο... Δυστυχώς μου πέφτεις μακριά διαφορετικά θα με είχες σίγουρα πελάτισσα! Είναι το petshop που φρόντιζε η κοπέλα ένα αδέσποτο γατάκι? Είχες βάλει αγγελία γι'αυτό νομίζω... Τελικά το γατάκι δόθηκε ή θα το πάρεις μαζί με το μαγαζί?;)

Καλές δουλειές! Δεν πρόκειται να χρεοκοπήσεις.:lol: Τα καλύτερα πετ σοπ τα κάνουν αυτοί που αγαπάνε τα ζώα. ;)

Exει πολλα καλα πραγματα να φερεις και οσοι ειμαστε κοντα σου θα σε υποστηριξουμε αγοραζοντασ κι απο σενα αν φερνεισ καλα πραγματα και δεν πουλας ζωα , ε παιδια??? Μη το δεισ για χρεωκοπια αντιθετα πρωοθησε το και βγαλε χρηματα απο αυτο και κανε κατι μεγαλυτερο για τα :) αδεσποτα χαρη σε αυτα

Πραγματικα η yasmin εχει δικιο. Καταρχην γιατι να μη σε στηριξουν οσοι ειναι κοντα σου;;; Νομιζω θα το θελουν κι ολας.
Μετα πραγματικα σκεψου πως μπορεις να το οργανωσεις ωστε να βοηθας ακομη περισσοτερο.
Και τελος εχουν δικιο που ειπαν πως η αγαπη σου για τα ζωα ειναι κινητηρια δυναμη για ενα τετοιο μαγαζι!!!
Να πανε ολα καλα!!!
Καλες δουλειες!!!!

αν κ εισαι λιγο μακρυα απο τον πειραια μηπως ψαχνεις για κανενα υπαλληλο? κ εαν θες μπορω να ερθω να σε βοηθησω με το στησιμο του μαγαζιου μιας κ δουλευω σε σουπερ μαρκετ εχω κανεικ πολλα μαθηματα το πως στηνετε ενα μαγαζι

καλοριζικο το μαγαζι!!!ευχομαι καλες δουλειες:up: !!κριμα που δεν εισαι πιο κοντα...:(

Μύρτο καλορίζικο το πετσοπ :up:! Μακάρι να ήσουν πιο κοντά :(.

(Χωρίς πωλήσεις ζώων) Σου εύχομαι καλές δουλειές!!!:)

αν κ εισαι λιγο μακρυα απο τον πειραια μηπως ψαχνεις για κανενα υπαλληλο? κ εαν θες μπορω να ερθω να σε βοηθησω με το στησιμο του μαγαζιου μιας κ δουλευω σε σουπερ μαρκετ εχω κανεικ πολλα μαθηματα το πως στηνετε ενα μαγαζι

:( :( :( :( Δεν παίζω και εγώ το ίδιο ήθελα να προτινω,ψάχνω για δουλίτσα αλλά τίποτα.Εγώ από στησιμό μαγαζιού δεν ξέρω πολύ αγάπη όμως έχω.

:up: :P καλωριζικο το petshop και οντος τα καλυτερα petshops τα εχουν οι ζωοφιλοι γιατι δειχνουν πραγματικο ενδιαφερον για τα ζωακια του πελατη τους. προσωπικα -και νομιζω και σε ολους- αρεσει οταν σε ενα Petshop δειχνουν ενδιαφερον περισσοτερο για τα ζωακια παρα για τα λευτα.:D :) :up:

καλε κοριτσια μπας ανοιξουμε ολες μαζι ενα μεγαλο μαγαζι κ μετα να κανουμε κ παραρτηματα? ποπη μου προηγησε εγω εχω δουλεια απλα θα ηθελα να την αλλαξω οσο για το στησιμο του μαγαζιου δεν ειναι δυσκολο πραμα θα μου στειλετε τη εχει μεσα το μαγαζι κ εγω θα σας φτιαξω ενα πλανογραμμα με το στησιμο η ακομη μπορει να ερθουμε για καφε μια κυριακη κ να σου το φτιαξω

Αυτό που λέει η ladycatμην το βλέπεις ως ασήμαντο, παίζει ρόλο στην ψυχολογία του πελάτη το πώς είναι τοποθετημένα τα πράγματα σ ένα μαγαζί.

Καλορίζικο, Αμαλία! Καλές δουλειές! :up:
Αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα, είναι κάπου προς τα βόρεια, ε; Κρίμα... :/: Μπορούμε όμως να οργανώνουμε ομαδικές εξορμήσεις για αγορές!!
Ή, πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να επεκταθείς στο ηλεκτρονικό εμπόριο; Να πουλάς και online δηλαδή. Είμαι σίγουρη ότι θα άνοιγε κατά πολύ τον κύκλο εργασιών σου και ξέρω ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα μέσω των οποίων μπορείς να πάρεις επιδότηση για κάτι τέτοιο. ;)

Πολύ καλή ιδέα Αρήθα!

Καλορίζικο και από εμένα! Άντε, και καλές δουλειές!:)

Καλοριζικο και απο μενα!:up:
Και επειδη ειμαστε σχετικα κοντα, οταν με το καλο ανοιξετε, θελω να μου δωσεις διευθυνση να ερχομαι γιατι ενα πετ σοπ της προκοπης δεν εχω βρει ακομα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back