myrtos
Δραστήριο μέλος
πάω να πάρω τροφή για τα ζουζούνια μου και τι μου λέει η petshopou.Το πουλάω και αν δεν βρω αγοραστή το κλείνω.
Και επειδή άντρα θέλει τώρα τον θέλει το τσάκισε στην τιμή.
Επειδή όπου μπελάς και η Αμαλία μέσα
το έκλεισα και ο θεός βοηθός.
Δεν λέω που είναι γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μην λέτε ότι δεν σας το είπα.
Αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Βασικά παίρνω φαγακια και διάφορα. ( αμπούλες κτλ ) για τα 2 σκυλιά μου 2 γάτες μου και ότι άλλο βρεθεί στο δρόμο μου. Μόνο εμένα να έχω κέρδος θα έχω.
Βασικά πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω περισσότερα ζωάκια έχοντας μια άνεση στα προϊόντα και τροφές και να συνεχίσω και αυτό που έκανε η κοπέλα που το είχε - να βοηθάω αδέσποτα μέσα από το μαγαζί βρίσκοντας τους σπίτι και προσφέροντας τροφές. Με βλέπω να χρεοκοπώ
Ασπασία πριν κλειστώ πετάχτηκα 2 μερούλες Κεφαλλονιά για μια ανάσα πριν βουτήξω στα βαθιά
aspasiapef
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Τα καλύτερα πετ σοπ τα κάνουν αυτοί που αγαπάνε τα ζώα. 
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
αδεσποτα χαρη σε αυταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μετα πραγματικα σκεψου πως μπορεις να το οργανωσεις ωστε να βοηθας ακομη περισσοτερο.
Και τελος εχουν δικιο που ειπαν πως η αγαπη σου για τα ζωα ειναι κινητηρια δυναμη για ενα τετοιο μαγαζι!!!
Να πανε ολα καλα!!!
Καλες δουλειες!!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!κριμα που δεν εισαι πιο κοντα...
anabou
Διάσημο μέλος
! Μακάρι να ήσουν πιο κοντά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

αν κ εισαι λιγο μακρυα απο τον πειραια μηπως ψαχνεις για κανενα υπαλληλο? κ εαν θες μπορω να ερθω να σε βοηθησω με το στησιμο του μαγαζιου μιας κ δουλευω σε σουπερ μαρκετ εχω κανεικ πολλα μαθηματα το πως στηνετε ενα μαγαζι
Δεν παίζω και εγώ το ίδιο ήθελα να προτινω,ψάχνω για δουλίτσα αλλά τίποτα.Εγώ από στησιμό μαγαζιού δεν ξέρω πολύ αγάπη όμως έχω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
καλωριζικο το petshop και οντος τα καλυτερα petshops τα εχουν οι ζωοφιλοι γιατι δειχνουν πραγματικο ενδιαφερον για τα ζωακια του πελατη τους. προσωπικα -και νομιζω και σε ολους- αρεσει οταν σε ενα Petshop δειχνουν ενδιαφερον περισσοτερο για τα ζωακια παρα για τα λευτα.

ladycat
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα, είναι κάπου προς τα βόρεια, ε; Κρίμα...
Μπορούμε όμως να οργανώνουμε ομαδικές εξορμήσεις για αγορές!!Ή, πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να επεκταθείς στο ηλεκτρονικό εμπόριο; Να πουλάς και online δηλαδή. Είμαι σίγουρη ότι θα άνοιγε κατά πολύ τον κύκλο εργασιών σου και ξέρω ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα μέσω των οποίων μπορείς να πάρεις επιδότηση για κάτι τέτοιο.

anabou
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Και επειδη ειμαστε σχετικα κοντα, οταν με το καλο ανοιξετε, θελω να μου δωσεις διευθυνση να ερχομαι γιατι ενα πετ σοπ της προκοπης δεν εχω βρει ακομα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool