prince
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς το γατούνι μου (μέχρι χτες) έπλενε με τα μανίας τα αυτιά του αφού έγλυφε καλά καλά τις μπροστινές του πατούσες. Όσο και αν τα καθάριζα εκεί το μαύρο πράγμα γέμιζε το αυτί του.
Ο κτηνίατρος (καλά να είναι) μου είπε ότι έχουμε ωτίτιδα του έξω ακουστικού πόρου. Και είμαστε πλέον υπό θεραπεία...
Και εδώ είναι το πρόβλημα μου.. Χτες ο κτηνίατρος έβαλε στο γάτο αρχικά σταγόνες otiseptil, περίμενε λίγο και μετά του καθάρισε τα αυτιά. Εν συνεχεία του έβαλε σταγώνες otomax και του έκανε μασάζ στο αυτί. Και τέλος του έβαλε από την αμπούλα την stronghold λίγο σε κάθε αυτί.
Έφυγα από το κτηνιατρείο με τα παραπάνω φάρμακα και με την εντολή να του βάζω μία φορά την ημέρα δύο σταγόνες otiseptil, να του καθαρίζω τα αυτιά και μετά από μία σταγόνα otomax για δέκα πέντε μέρες. Μετά από δεκαπέντε μέρες να του κάνω χρήση της strognhold αμπούλας που μου έδωσε.
Παιδιά δεν κάθεται ο γάτος... χτές στον κτηνίατρο τον κραταγάμε εγώ και ο φίλος μου ακίνητο (ένας τα πόδια, ο άλλος το κεφάλι). Μόνη μου πώς θα το κάνω αυτό; Ο γάτος κυριολεκτικά αφηνιάζει μόλις βλέπει τα φάρμακα. Δεν είναι υπερβολικά μεγάλος, καθώς είναι μόνο 9 μηνών, αλλά για πέντε κιλά γάτος είναι υπερβολικά δυνατός. Πώς μπορώ να του τα δώσω; Υπάρχει κανένα κόλπο να κάνω για να μην κουνιέται; Φοβάμαι μήπως του κάνω κακό στα αυτιά του έτσι που παλεύει.
Όποια ιδέα ευπρόσδεκτη.
ΥΓ. Να πώ και ένα ευχαριστώ στον κτηνίατρο κ. Γ. Τζαβέλα (Νεμέα Κορινθίας) που για τις σταγόνες otiseptil, otomax, για δύο stronghold αμπούλες καθώς και για ένα καινούριο σαμαράκι μου πήρε μόνο 35 ευρώ. Βέβαια είναι στην Νεμέα αλλά για όσους είναι κοντά εκεί να πώ ότι απλά νοιάζεται για το ζώο όσο και αν το ζώο δυσανασχετεί. Είναι άκρως σχολαστικός.
ΥΓ2. έχουμε και λίγη βλεφαρίτιδα είπε αλλά τα μάτια μας είναι πεντακάθαρα και μας έδωσε κολληριάκι για δέκα μέρες. 3 φορές την ημέρα Χ 2 σταγόνες.. Εκεί κάθεται το τερατάκι μου... Τα αυτιά του όμως δεν με αφήνει να τα πλησιάσω...
Συγνώμη για τα πολλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
τον ξαπλώνω στα πόδια μου και του μιλάω ήρεμα... αυτός γριλλίζει... του καθαρίζω τα αυτιά με μπατονέτα και του βάζω και oridermil...΄Πάντα μετά την θεραπεία του δίνω κροκετούλες για λιχουδιά...Τώρα πλέον ξέρει ότι αν μου κάτσει θα ανταμοιφθεί...

Κάθετε, με βρίζει βέβαια.. αλλά κάθετε και τον καταφέρνω μόνη μου 4,500 γομάρι ολόκληρο!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Και μετα ηρθε ο σολωμος!!!!!!!!Μεγαλη ανακαλυψη!!!!!Η Leia τρελενεται για την παστα σολωμου της ριο μαρε που υπαρχει στα σουπερ μαρκετ.Οποτε ηταν να καθαρισουμε αυτια,την εβαζα πανω μου και το σωληναριο του σολωμου αναμεσα στα γονατα μου.Ζουλαγα το σολωμο με τα γονατα και αυτο εβγαινε λιγο λιγο.Η στριτζωγατα ασχολουνταν με το νοστιμο πραγμα που εβγαινε απο εκει και εγω καθαριζα τα αυτια
Αν καμια φορα ξεχνιομουν και δεν το πιεζα,το καταλαβαινα γιατι μου εδινε σημασια!!!Δοκιμασε κατι τετοιο,δε χανεις τιποτα...
Fotini
Διάσημο μέλος
Eμεις αντιμετωπισαμε προβλημα ψωρας με τα αυτια μας και ακολουθησαμε θεραπεια 1 μηνα!!!!Η Leia,γατα-τζενται,εννοειται οτι δεν καθοταν να της καθαριζω τα αυτια μετα τις σταγονες και ειδικα στην αρχη που πονουσε κιολας!!Αφου να φανταστειτε οτι ο αιλουρογιατρος της εκανε ηπια ναρκωση για να καθαρισει τα μαμουνια που κατοικουσαν στα αυτια της!
Και μετα ηρθε ο σολωμος!!!!!!!!Μεγαλη ανακαλυψη!!!!!Η Leia τρελενεται για την παστα σολωμου της ριο μαρε που υπαρχει στα σουπερ μαρκετ.Οποτε ηταν να καθαρισουμε αυτια,την εβαζα πανω μου και το σωληναριο του σολωμου αναμεσα στα γονατα μου.Ζουλαγα το σολωμο με τα γονατα και αυτο εβγαινε λιγο λιγο.Η στριτζωγατα ασχολουνταν με το νοστιμο πραγμα που εβγαινε απο εκει και εγω καθαριζα τα αυτιαΑν καμια φορα ξεχνιομουν και δεν το πιεζα,το καταλαβαινα γιατι μου εδινε σημασια!!!
Δοκιμασε κατι τετοιο,δε χανεις τιποτα...

Aχ, Θεέ μου...τι άλλο θα σκεφτούμε πια για να μας "κάθονται";Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Απίστευτο!!Eμεις αντιμετωπισαμε προβλημα ψωρας με τα αυτια μας και ακολουθησαμε θεραπεια 1 μηνα!!!!Η Leia,γατα-τζενται,εννοειται οτι δεν καθοταν να της καθαριζω τα αυτια μετα τις σταγονες και ειδικα στην αρχη που πονουσε κιολας!!Αφου να φανταστειτε οτι ο αιλουρογιατρος της εκανε ηπια ναρκωση για να καθαρισει τα μαμουνια που κατοικουσαν στα αυτια της!
Και μετα ηρθε ο σολωμος!!!!!!!!Μεγαλη ανακαλυψη!!!!!Η Leia τρελενεται για την παστα σολωμου της ριο μαρε που υπαρχει στα σουπερ μαρκετ.Οποτε ηταν να καθαρισουμε αυτια,την εβαζα πανω μου και το σωληναριο του σολωμου αναμεσα στα γονατα μου.Ζουλαγα το σολωμο με τα γονατα και αυτο εβγαινε λιγο λιγο.Η στριτζωγατα ασχολουνταν με το νοστιμο πραγμα που εβγαινε απο εκει και εγω καθαριζα τα αυτιαΑν καμια φορα ξεχνιομουν και δεν το πιεζα,το καταλαβαινα γιατι μου εδινε σημασια!!!
Δοκιμασε κατι τετοιο,δε χανεις τιποτα...

Φοβερή εφευρετικότητα!!! 
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μεγαλη ανακαληψη,που εγινε τυχαια γιατι το στριτζογατο δεν τρωει καμια κονσερβα και δεν υπηρχε λιχουδια για να τη δελεασω...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Θα το δοκιμασω με το αντιφλεγμονωδες χαπι που παιρνει τωρα ο Αρουλης.

Prince περαστικα στον πριγκιπα.Γρηγορη αναρωση.

Fotini
Διάσημο μέλος
μπορώ κι εγώ να χρησιμοποιήσω την πάστα σολωμού με τα αντιπαρασιτικά χάπια που κάνουν αμάν και πως να τα πάρουν... Καλά, tzoutzou...μας έσωσες!!!
tzoutzou
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος

Τον στρίμωξα στα γόνατά μου και περάσαμε μία ώρα και κάτι προσπαθόντας να κρατήσω αρκετή ώρα το κεφάλι ακίνητο ώστε να ακολουθήσω τις οδηγίες του γιατρού.
Τουλάχιστον γλύτωσα τις γρατζουνιές, αλλά όχι τις δαγκωνιές...
Αύριο πάω για πάστα σολωμού.... Που θα πάει δεκαπέντε μέρες θεραπεία... Η μία πέρασε ήδη....
Ευχαριστώ για τις ιδέες
moukelis
Επιφανές μέλος
Στο προκείμενο.Εγώ πρέπει να έχω το πιο ανώμαλο γατί ever τελικά.Γιατί όχι μόνο δεν αφηνίαζε με τον καθαρισμό,αλλά γουργούριζε όποτε του καθάριζα τα αυτιά.Μάλιστα μετά από κάθε καθαρισμό,ερχόταν όποια στιγμή της ημέρας με πετύχαινε με μπατονέτα,και ακουμπούσε το κεφαλάκι του στο μπούτι μου για να του καθαρίσω τα αυτιά.Εμένα με βόλευε να βάζω το σώμα του ανάμεσα στα ποδια μου καθιστή,και άφηνα μόνο τα μπροστινά ποδαράκια και το κεφάλι εκτός.Πάντως το μους σολωμού ούτε να το φτύσει...Τα χάπια τα κοπανάω στο γουδί και να διαλύω σε μια μπουκιά πατέ.
prince
Διάσημο μέλος
Ειλικρινά όταν τελείωσα με τις σταγόνες με κοίταξε με ένα βλέμα "τι σου έχω κάνει επιτέλους" και ετοιμάστηκε να χώσει πατούσα μέσα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Μην ανησυχείς,θα καταλάβει ότι είναι για το καλό του.Τόσο πολύ ε;Εμένα μου είπε ότι σε δύσκολες περιπτώσεις που έχει προχωρήσει πολύ η μόλυνση ακολουθείται και αγωγή απο το στόμα.Πιστεύω ότι απλά τον πονάνε τώρα τα αυτιά του και αντιδρά με τέτοια μανία. Ο κτηνίατρος που τα κοίταξε με το ωτοσκόπιο είπε ότι ήταν μέχρι μέσα ερεθισμένα. Πρισμένα προς τα έξω μου είπε. Ευτιχώς δεν είχε ανοίξει πληγές στα αυτιά του με το καθάρισμα που τους έκανε μόνος του.
Ειλικρινά όταν τελείωσα με τις σταγόνες με κοίταξε με ένα βλέμα "τι σου έχω κάνει επιτέλους" και ετοιμάστηκε να χώσει πατούσα μέσα...
prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Και μένα δεν διαμαρτυρώτανε παλία... Σήμερα έκανα σχεδόν μία ώρα πάλι να καταφέρω και τα δύο αυτιά. Το κλάμα πήγε σύννεφο... Από τη στιγμή που το φασκιώνω και μετά κλαίει..
πριν κάν τον αγγίξω. τι να κάνω; Το λυπάμαι αλλά δεν γίνεται.. Του καθαρίζω κάθε μέρα τα αυτιά πριν του βάλω την κρεμα του και πάλι την επόμενη είναι τίγκα στη βρωμιά. μου είπε μετά την πέμπτη ημέρα να περιμένω βελτίωση. Σήμερα ήταν η τέταρτη εφαρμογή.Άντε να δούμε...
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
. Aν βρεις χρόνο, ανάμεσα στις θεραπείες μας διαφωτίζεις, που έχουμε κ΄αναρωτιόμαστε οικογενειακώς, καθότι είμεθα κ΄των εκδρομών.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool