...για πόσο ακόμη...

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
καλημέρα σε όλους,

έχω ευχάριστα νέα. Εκτός από τον Ντομένικο που έγινε δημότης Κηφισιάς, υιοθετήθηκε την Τρίτη και η αδελφούλα του (αβάπτιστη ακόμη) από μια κοπέλα στον Πειραιά. Τελικά τα γατουλάκια είναι 2 μηνών κλεισμένα και απ'οτι φαίνεται (και απ'οτι μαθαίνω από τις νέες γατομαμαδες τους προσαρμόζονται σιγά-σιγά και σχετικά εύκολα).
Η ερώτησή μου είναι σχετικά με τη μανούλα τους...πρόκειται για την Πιτσίλω, την αδέσποτη γατούλα που ταϊζω στην πυλωτή. Ναι μεν τα πήρα χωρίς να τα δει τα μωρά αλλα μέχρι και σήμερα το πρωι την ακούω (με αυτά τα περιεργα νιαουριτά) πότε - πότε να τα ψάχνει..Από τη μία είμαι τόσο χαρούμενη που βρήκαν σπίτι τα μικρούλια και δεν κινδυνεύουν πια και από την άλλη νιώθω τύψεις για την καημενη την Πιτσίλω...:( Λέτε να το ξεπεράσει σύντομα??
Επίσης χθες έπιασα λίγο το στήθος της και ενώ δεν είναι γεμάτο, έχει γίνει κάπως "πλακέ" και λίγο σκληρό, δεν δείχνει όμως να την πονάει...(έτσι κι αλλιως τα μικρα τα θήλαζε λίγο τώρα, περισσότερο έτρωγαν ξηρά τροφή). Τέλος Αυγούστου λέω να την πάω για στείρωση έτσι κι αλλιως (ελπίζω να τα καταφέρω να την πιάσω)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα Νότα,
θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει σύντομα, έτσι και αλλίως θα τα απομάκρυνε σύντομα, απλώς οσο μπορείς πρόσεχέ την (φαγητάκι , φρέσκω νεράκι και χαδάκια:happy: ) και να την πάς σύντομα για στείρωση γιατί βλέπω σύντομα να μένει εγγυος πάλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε Νότα δεν έχει καμμιά άλλη γατούλα για παρέα???

Αυτό έλειπε, να έχεις και τύψεις που έσωσες τα δυό μικρά!! Έχει δίκιο η kitsoyla, στην ηλικία του απογαλακτισμού βρίσκονταν, ούτως ή άλλως θα τα έδιωχνε σε λίγο.
Για τη στείρωση της γατούλας, να κανονίσουμε με τα υπόλοιπα κορίτσια να πάρεις τη γατοπαγίδα, κι αν θες οργανώνουμε ομαδική "επιχείρηση" για να την πιάσουμε ;)

σας ευχαριστώ κορίτσια, ναι μάλλον εχετε δίκιο. Εχει μια γατούλα, τη δεύτερη της πυλωτής αλλα δεν τα πάνε καλά...νομίζω ότι όντως θα συνέλθει σύντομα...
και ευχαριστω και για την προσφορά γιατί όντως θα πρέπει να γίνει επιχείρηση...θα σας ενημερώσω...:)

η πιτσίλο δεν ξέρει πόσο τυχερά είναι τα παιδάκια της ...Αν το ήξερε δεν θα τα έψαχνε;) Και εγώ πιστεύω πώς σε λίγο θα σταματήσει, φυσική αντίδραση είναι...Σκέψου πώς αυτά δεν την ψάχνουν καθόλου...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back