[επιλύθηκε] To μη χείρον βέλτιστον;

Hμερησιο δελτιο Το κρεββατι χωραει πολλους τελικα ολη τη νυχτα περιοδευε απο τα ποδια μας αναμεσα μας και γουργουρηζε ειναι μια χαρα μην ανησυχεις:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχού το μωράκι μου!! :inlove:
Με το αντράκι είναι ακόμα στα μαχάιρια;
Τη μέρα πάντως τα βγάζω πέρα γιατί κάθομαι στο πισι, το βράδυ είναι που μου λείπει πάρα πολύ γιατί κοιμόμασταν μαζί... :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα με το αντρακι τα πανε μια χαρα παιζουν μαζι αλλα ο δικος μου δεν ξερει να παιξει και τον κοιταει περιεργα εχουν πολυ γουστο Ειναι πανεξυπνος ο γατος σου πολυ ωραιος σημερα το πρωι με τραβουσε το χερι για να τον χαιδεψω και νιαουριζε για να συνεχισω Ειναι καλα καθε μερα που περναει εξοικειωνεται με το σπιτι και με μας Καλυτερα που δεν το πηρες γιατι θα πρεπε να αρχισει απο την αρχη Θα σου τον φυλαμε Με το Αντρακι πλεον τα πανε πολυ καλα Σου στελνει φιλακια Περιτο να σου πω οτι κοιμαται μαζι μας και μαλιστα διεκδικει χωρο στο κρεββατι !

Mην της λες τέτοια και θα αρχίσει να ζηλεύει σε λίγο :lol:

:D :D
Δηλαδή τώρα έκοψε το "κχχχχχχχ" στο Αντράκι; Πως παίζουν; Τι κάνουν;
Πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ για τα νέα!! :D

Αρχική Δημοσίευση από Christy:
Mην της λες τέτοια και θα αρχίσει να ζηλεύει σε λίγο :lol:
χαχαχαχα μπα της τον κραταμε ομορφο για να τον παρη οταν γυριση:lol:

δεν εχει χθθθθ! τωρα πλησιαζουν ο ενας τον αλλο αυτη τη στιγμη παντως ο ενας ειναι στην κρεβατοκαμαρα απλωμενος και ο δικος σου κατω απο την τηλεοραση αραχτος

Αχ πολύ χαίρομαι που συνήθισαν ο ένας τον άλλον! :D Μη νομίζεις, δεν είναι συχνό φαινόμενο... Απλά ο γατος σου ήταν πολύ καλός και γιάυτό τα πήγαν καλά. Αμα ήταν σαν τον δικό μου μπορει και να σκοτώνονταν...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back