giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Με το αντράκι είναι ακόμα στα μαχάιρια;
Τη μέρα πάντως τα βγάζω πέρα γιατί κάθομαι στο πισι, το βράδυ είναι που μου λείπει πάρα πολύ γιατί κοιμόμασταν μαζί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Christy
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δηλαδή τώρα έκοψε το "κχχχχχχχ" στο Αντράκι; Πως παίζουν; Τι κάνουν;
Πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ για τα νέα!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχα μπα της τον κραταμε ομορφο για να τον παρη οταν γυρισηΑρχική Δημοσίευση από Christy:Mην της λες τέτοια και θα αρχίσει να ζηλεύει σε λίγο![]()

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Μη νομίζεις, δεν είναι συχνό φαινόμενο... Απλά ο γατος σου ήταν πολύ καλός και γιάυτό τα πήγαν καλά. Αμα ήταν σαν τον δικό μου μπορει και να σκοτώνονταν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum