lazarakos
Νεοφερμένο μέλος
Η lazarakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
23-06-10
15:23
https://www.facebook.com/profile.php...i-gia-spiti-enemerose-01062010-e/430644990268
Γεια σας! Είμαι ο μικρός Όλιβερ!
Ο Μάιος, για μένα ξεκίνησε με ένα φοβερό ατύχημα που με άφησε με φοβερές πληγές και κατάγματα , ετοιμοθάνατο σε ένα χωράφι.. Για μέρες ήμουν εκεί πονεμένος και απελπισμένος, σχεδόν παράλυτος από τη μέση και κάτω, περιμένοντας το τέλος, ώσπου τρία αγόρια και ένα κορίτσι με βρήκαν, με έβαλαν σε ένα κλουβάκι και η περιπέτεια ξεκίνησε!
Άκουσα για χειρουργεία, κατάλαβα ότι κινδύνευε η ζωή μου, όμως οι καινούριοι μου φίλοι με πήγανε σε γιατρούς, με φιλοξένησαν στα σπίτια τους, με φρόντισαν και με αγάπησαν! Τώρα έχω δυο μαμάδες και δυο μπαμπάδες που τους λατρεύω και τους ευγνωμονώ αλλά ήρθε η ώρα να βρω δικό μου σπίτι γιατί τα άλλα τους παιδάκια (και είναι πολλά και μεγαλόσωμα!) δεν με βλέπουν με καλό μάτι. Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι είμαι απολύτως υγιής και δεν είμαι επικίνδυνος για άλλες γατούλες, όμως λόγω της αναπηρίας μου , έχω πια μόνο τρία ποδαράκια , δε μπορώ να αλητεύω άλλο στους δρόμους.
Οι γιατροί λένε ότι πρέπει να ζω σε ασφαλές περιβάλλον και να μη παίρνω μέρος σε επικίνδυνες αποστολές. Είμαι μόνο 5 μηνών , τρώω όλο το φαγητό μου, τρελαίνομαι για αγκαλιές και πατουσιτσες , είμαι τρομερά καλόβολος και καθόλου γκρινιάρης. Επίσης δε λερώνω ποτέ έξω από τη τουαλέτα μου. Δε χρειάζομαι ιδιαίτερη φροντίδα, μόνο πολύ αγάπη.....και για πάντα.
Μπορείτε να ρωτήσετε και τις προσωρινές , αλλά πάντα ερωτευμένες μαζί μου μαμάδες.
Γαριφαλιά 6941 594475
Ροζίνα 6942 890897
Αγγελική 6932 492302
Όποιος θέλει να με γνωρίσει μπορεί να στείλει μήνυμα στο r_christodoulatou@yahoo.gr, garyphaliagali@hotmail.com,aggelkap@yahoo.gr, Ή να καλέσει στα παραπάνω τηλέφωνα (μετά τις 5.00)
Ευχαριστώ
Όλιβερ (Τουίστ)
Υ.Σ. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μόνο με σοβαρές προθέσεις και με πλήρη συναίσθηση για την αναπηρία μου. Έχω πονέσει και ταλαιπωρηθεί πολύ, και δε νομίζω ότι μπορώ να ταλαιπωρηθώ άλλο , θέλω μόνο να γουργουρίζω ευτυχισμένος από εδώ και πέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool