χαριζεται ασπρη γατουλα με γαλαζια ματια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

μαριτινα

Δραστήριο μέλος

Η μαριτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 485 μηνύματα.
χαριζεται γατουλα κατασπρη με γαλανα ματακια ειναι μια κουκλα αν και ακομα ειναι παρα πολυ αδυνατη.
θα δωθει αποκλειστικα κ μονο σε φιλοζωους
με την απαραιτητη προυποθεση να στειρωθει.
περιοχη μυτιληνη.
...τηλ 6979279510
1643.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφη!!!! Καλή τύχη μικρή ζουζούνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακαρι!! αν και δυσκολο το βλεπω:(

Είνσι κούκλα :) Και εγώ πιστεύω ότι θα βρει ολοδικό της σπιτάκι.

μακαρι το κοριτσι μου ειναι κ τρομερο πλασμα!

1686.jpg

1637.jpg

η μικρη μου σημερα με την βροχη εγινε μουσκεμα στην αυλη,κ στεναχωριεμαι γιατι πιστευα πως θα της ειχα βρει σπιτι μεχρι να μπει ο χειμωνας κ να αρχισουν οι βροχες, κ ομως μεχρι τωρα τιποτα:(

βρε μαριτινα..δεν μπορεις να της φτιαξεις εναν χωρο;;; να παρεις ενα απο αυτα τα πλαστικα σπιτακια ας πουμε;;δεν ειναι πολυ ακριβα...:(

σαμπως ηξερα πως θα βρεχε???τρελος ο καιρος:P αλλιως θα το ειχα οργανωσει το πραγμα, εχουμε κ μεγαλο υπογειο που ειναι παντα ανοιχτο αλλα απο οτι ειδα δεν το σκεφτηκε να μπει μεσα..
8 το πρωι πεταχτηκα απο τον ηχο της βροχης κ βγηκα εξω στη αυλη να μαζευω γατια, ηλεκτρικα λαμπακια παρολιγο να ηλεκτροχτυπηθω, κ επιπλα..αφηστε τα...:worry:

ναι βρε..σε καταλαβαινω...για απο εδω και περα λεω...μεχρι να υιοθετηθει που το ευχομαι με ολη μου την καρδια...ειναι και κουκλαρα!!!!!!!!!!:D:D:D

μαριτινα η μικρη πιστευω θα υιοθετηθει ευκολα..εκτος αποε δω εχεις βαλει αλλου αγγελιες?επειδη ειμαι γραμμενη σχεδον σε ολες τις φιλοζωικες οργανωσεις στο φβ θες να την προωθησω?αν την ζητησουν εκτος μυτιληνης τι θα γινει?σορρυ για τις πολλες ερωτησεις:redface:

ναι ναι προωθησε την αν μπορεις!! εχω βαλει στο φεις στα προφιλ της κιβωτου ,στην φωλια του τσινο, στο παρατριχα του σκαι, κ εβαλα κ αγγελια στο αγγελιοπολις αλλα μεχρι τωρα τιποτα...:/: μου σβηστηκε κ το πρηγουμενο προφιλ στο φεις κ δεν εχω προλαβει ακομα να ξαναμαζεψω τα γκρουπ οπου ημουν μελος :( οποτε αν μπορεσεις βαλε την κ εσυ.
τωρα για το αν ζητηθει εκτος μυτιληνης κ ειναι καλη περιπτωση ας πουμε στην αθηνα, θα την μεταφερει η μαμα μου που ειναι εδω τωρα οταν γυρισει αθηνα.
ευχαριστω!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back