✿✿✿ Χαρίζεται το πιο καλό γατάκι του κόσμου!!!!✿✿✿

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kat_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Ψαχνετε ενα γατακι που να σας κανει το κλικ??? αυτος ο χαρακτηρας δεν υπαρχει!!!
χαδιαρικο!! γουργουριστο!!! καλοσυνατο!! παιχνιδιαρικο!!! ολο αγκαλιτσες και χαδακια!! θα σας τρελλανει.
Εχω φιλοξενησει τοσα γατακια αλλα τετοιους χαρακτηρες συνανταω σπανια! :D

6972359502

IMG_6118.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ όμορφος γάτος!
Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kat,είναι γατούλης ή γατούλα;;Μπορείς να μας βάλεις και άλλες φωτογραφίες;;Όπως και να ’χει είναι πανέμορφο!!

Τι όμορφο γατάκι!

Αυτό το άσπρο μουσούδι με τρελαίνει, λέμε! :D

Πολύ όμορφος γάτος!
Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη! ;)

γιωργο αυτη η γατουλα μοιαζει πολυ με τη δικη σου,οχι τοσο στα χρωματα,αλλα εχουν ιδιο βλεμα!καλη τυχη ψυχουλινακι!

Λες να της βρήκαμε γαμπρό; :P

Λες να της βρήκαμε γαμπρό; :P

για γαμπρο δε ξερω,αλλα αν ποτε σκεφτοσουν για δευτερο γατακι,αυτο θα σας ταιριαζε!

Μωρέ εγώ θέλω δεύτερο γατί αλλά έλα που δε μπορώ αυτή την εποχή... :(

με τοσα αδεσποτα στον δρομο, και μονο η σκεψη να ζευγαρωνουμε μου προκαλει απογοητευση και τρομο!Εινι λαθος παιδια!
η μικρη υιοθετηθηκε Αρτα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back