10 και 1 λόγοι για να είμαστε ευχαριστημένοι με τη ζωή μας...

Εγω εχω κι αλλον εναν λογο:
ανοιξε καταστημα ειδικα για γατες στην θεσσαλονικη και λεγεται
"τα γατικα", Προξ. Κορομηλά 41 θεσσαλονικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εχω κι αλλον εναν λογο:
ανοιξε καταστημα ειδικα για γατες στην θεσσαλονικη και λεγεται
"τα γατικα", Προξ. Κορομηλά 41 θεσσαλονικη

αααααα Θελω να το επισκευτω μες τις γιορτες που θα εχω αδεια και θα κατεβω κεντρο!
εγω δεν θελω να χαλασω την ατμοσφαιρα .... δεν εχω πολλους θετικούς λόγους αλλα θα γραψω τα λιγα που εχω

1. Εχω τον γατουλι μου ... που παρολο που με ξυπναει απο τα αγρια χαραματα δεν μπορω να του κανω μουτρακια, γιατι τον λατρευω!
2. Βρηκα το mycat , που εχει χρησιμα αρθρα και συμβουλες, και ολες /ους εσας εδω μεσα :)
3. Ειμαι αρκετα καλα με την υγεια μου...
4. Παρολο που εχω χασει αγαπημενα συγγενικα προσωπα και δνε θελω να κανω γιορτες... εχω ακομα λίγους συγγενεις που με αγαπαν να περασουμε τις γιορτες μαζι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ότι 'εχεις τον γατούλι και ο γατούλης σου έχει μία νονά και εσύ μία καινούρια φίλη αυτό δεν σου λέει τίποτα ε! τίποτα δεν σου λέει καλά !!! καλά!!!!θα τα πούμε την παραμονή της πρωτοχρονιάς από κοντά.....και την πρωτοχρονιά δεν έχει δώρο από τον άγιο Βασιλη κακό κορίτσι:lol::lol::lol:

και τώρα που το σκέφτομαι μια και σας βλέπω να ανοίγεστε με τό θέμα λέτε να το κάνουμε 12λογό;;;;

αναφερομαι στην κυριακη (kitsoyla):):P:happy: κι ελπιζω να πιστευει κι αυτη το ιδιο:happy::happy::rolleyes::rolleyes::redface::redface:

Και εγώ το ιδιο πιστεύω για εσένα Μέλινάκι μου...:redface:

36_3_9.gif
36_3_11.gif
36_3_16.gif
36_3_19.gif

Το ότι 'εχεις τον γατούλι και ο γατούλης σου έχει μία νονά και εσύ μία καινούρια φίλη αυτό δεν σου λέει τίποτα ε! τίποτα δεν σου λέει καλά !!! καλά!!!!θα τα πούμε την παραμονή της πρωτοχρονιάς από κοντά.....και την πρωτοχρονιά δεν έχει δώρο από τον άγιο Βασιλη κακό κορίτσι:lol::lol::lol:

και τώρα που το σκέφτομαι μια και σας βλέπω να ανοίγεστε με τό θέμα λέτε να το κάνουμε 12λογό;;;;
ιχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ντροπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :redface:
εισαι στο νουμερο 2 εσυ ... αλλα .... εισαι νουμερο και απο μονη σου!!!!:up: Προσθετω..
5. Ο γατουλης μου εχει μια νονα, και εγω μια φίλη, τρελοκομειο σκετο και τον αγαπαει κ του φερνει κ δωρακια ...και τα παιδια τη νονας τον αγαπανε!!!!:D

θα προσπαθησω να βρω κι εγω το δικο μου εντεκαλογο...χαρ χαρ

1.πετυχε η επεμβαση laser στα ματια οποτε αντιο μυωπια
2.θεωριτικα 'ΑΠΟΦΟΙΤΗΤΣΑ" απο την ομαδα ψυχαναλησης αν και δεν τελειωνει ποτε το ταξιδι της αναζητησης...
3.η δουλεια παει σχετικα καλά αμα κλεισω και καμια ταινιουλα για την ανοιξη θα ειναι ολα τζετ
4.μειναν 8 μονο δοσεις για να ξεχρεωσω το αμαξακι μου (και αλλες 527 για το σπιτι αλλα κανω πως δε το θυμαμαι...)
5.εχω ακομα την ελσα και τον αλεξη, τους παιδικους φιλους που σερνω απο το γυμνασιο...:P
6.ω ναι ανοιγω την πορτα και υπαρχει ενας αντρας στον καναπε (καλος κακος αυτο ειναι! και υπαρχει:cool:)
7.η μαμα μου εχει αρχισει να απογαλακτιζεται σιγα σιγα απο μενα...:up:

8.ευτυχως εγινα σουπερ σουπερ ετοιμολογη, ξυνες θειαδες, κουτσομπολες γειτωνισσες, πεθερες, μητριες ετεροθαλεις αδερφες, σφιγγες και οχιες ολες μπηκαν στη θεση τους !
δωσαμε μαχες αλλα κερδισαμε το λαμπερο μας χαμογελο...αμε:):P:happy::lol:
9. αισθανομαι οτι ο κοσμος ξυπναει σιγα-σιγα και αφυπνιζετε (λετε να συμβει κανενα θαυμα??/)
και αυτο με κανει οχι απλως χαρουμενη αλλα αισιοδοξη (σπανιο για μενα)
10...ολο ενα μετριομαστε μεταξυ μας και ολο ενα πληθαινουμε (my cat i love you:redface:)
11.HAVANA
Ο λογος που γυριζει η γη!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λάθος εποχή το είδα το thread αυτό! Όλα πάνε ρολόι μεν,αλλά πολύ κούραση! Έχω λίγα πράγματα όμως να πω κι εγώ!!!

1) Έχω τα χεράκια για να δουλέψω και να γράψω
2) Έχω τα ποδαράκια μου να περπατάω
3) Έχω τα ματάκια μου να βλέπω (τέλος πάντων ας μην πω όλα τα μέρη του σώματος!!!:confused:)
4) Τα πάω καλά με τη σχολή (ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι τα πάω καλά)
5) Έχω τους γονείς μου υγειέστατους
6) Έχω την παρέα μου
7) Just Mycat και η παρέα που βρέθηκε από δω
8) και φυσικά η γατουλίνα μου

Αυτά προκαταβολικά,όταν τελειώσει η εξεταστική θα έχω κι άλλα να αραδιάσω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πω και 'γω 11 λόγους που είμαι ευτυχισμένη

1)Σε 3 μήνες κλείνω 1 χρόνο χορτοφαγίας:up:
2)είμαι μια χαρά στην υγεία μου
3)έχω 2 υπέροχους γατούληδες που με αγαπάνε αλλά αγαπάνε και ο ένας τον άλλο:inlove:
4)Επιτέλους έχω ίντερνετ στο σπίτι(απλό μέχρι στιγμής αλλά αν όλα πάνε καλά σε κάνα μήνα θα έχω Adsl):up:
5)Έχω την δουλίτσα μου εδώ και 6 χρόνια
6)Μ'αυτή τη δουλειά μπορώ και συντηρώ εμένα την μάνα μου και τους γατούλιδές μου
7)έχω δικό μου μεταφορικό μέσο (μηχανάκι) και μπορώ και πηγαίνω στην δουλειά μου
8)Τα πάω καλά με την οικογένειά μου(με όσους απ'αυτούς έχω επαφή)
9)Άνοιξε μαγαζί με βιολογικά προιόντα στην γειτονιά μου
10)Επιτέλους μετά από τόσο καιρό ξαναμπήκα στο αγαπημένο μου mycat:inlove:
11)Υπάρχει το mycat. Ένα μέρος που βλέπω ότι και άλλοι κουβαλάνε την "τρέλα" μου για τις γάτες. (Νόμιζα ότι ήμουν η μοναδική:redface:)

Ουφ τα κατάφερα...

Να πω και 'γω 11 λόγους που είμαι ευτυχισμένη

1)Σε 3 μήνες κλείνω 1 χρόνο χορτοφαγίας:up:
2)είμαι μια χαρά στην υγεία μου
3)έχω 2 υπέροχους γατούληδες που με αγαπάνε αλλά αγαπάνε και ο ένας τον άλλο:inlove:
4)Επιτέλους έχω ίντερνετ στο σπίτι(απλό μέχρι στιγμής αλλά αν όλα πάνε καλά σε κάνα μήνα θα έχω Adsl):up:
5)Έχω την δουλίτσα μου εδώ και 6 χρόνια
6)Μ'αυτή τη δουλειά μπορώ και συντηρώ εμένα την μάνα μου και τους γατούλιδές μου
7)έχω δικό μου μεταφορικό μέσο (μηχανάκι) και μπορώ και πηγαίνω στην δουλειά μου
8)Τα πάω καλά με την οικογένειά μου(με όσους απ'αυτούς έχω επαφή)
9)Άνοιξε μαγαζί με βιολογικά προιόντα στην γειτονιά μου
10)Επιτέλους μετά από τόσο καιρό ξαναμπήκα στο αγαπημένο μου mycat:inlove:
11)Υπάρχει το mycat. Ένα μέρος που βλέπω ότι και άλλοι κουβαλάνε την "τρέλα" μου για τις γάτες. (Νόμιζα ότι ήμουν η μοναδική:redface:)

Ουφ τα κατάφερα...

είδες που τελικά δεν είναι δύσκολο να είμαστε καλά και να έχουμε πράγματα για τα οποία μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι....Μού άρεσαν πολύ οι λόγοι σου:up::up::up:

είδες που τελικά δεν είναι δύσκολο να είμαστε καλά και να έχουμε πράγματα για τα οποία μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι....Μού άρεσαν πολύ οι λόγοι σου:up::up::up:
Σ'ευχαριστώ:redface:!

"Happy να πω κ εγω?"
"Αντε πες,νιαου"!
Λοιπον!
1)Δεν εχω πληρως την υγεια μου αλλα ειμαι καλα(ψυχολογικα)
2)Επιτελους βρηκα δουλεια!
3)Η Μαιρη,η Αντωνια,η Νικολετα...οι φιλες μου κ η ξαδερφη μου
4)Ο Τασος....
5)Σε κανα χρονο ευελπιστω να παρω το σκατοπτυχιο επιτελους!
6)Παρα την ηλικια μου εχω ταξιδεψει αρκετα!
7)Επιτελους μπορω να παιζω κιθαρα χωρις να κανω 10 ωρες να βρω τη σωστη νοτα!
8)Οι δικοι μου ειναι καλα,εκτος απο τον αδερφο μου που παει φανταρος:lol:
9)Εχω ολα οσα μου χρειαζονται,ειμαι αυταρκης.
10)Εχω 2 καταπρασινα ματακια να με κοιτανε κ 4 ροζ πατουσακια να με ακουμπανε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back