16/1/08-16/1/09. Ένας χρόνος 'MyCat'

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Voula

Διάσημο μέλος

Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
Ήταν τα Χριστούγεννα του ΄07 όταν μια φίλη του φόρουμ, η Αγγελική (kiseki) μου μίλησε για το mycat, λέγοντάς μου το εξής χαρακτηριστκό :
Όταν μπεις, θα κολλήσεις...και από ότι φάνηκε στην συνέχεια, αυτό ήταν μεγάλη αλήθεια.
Έτσι κάποιο βράδυ, στις 16/1/08, ξεκίνησα το μαγικό, για μένα, ταξίδι στο φόρουμ. Το ταξίδι που μου χάρισε και μου χαρίζει στιγμές αισιοδοξίας και χαράς για τις υιοθεσίες, λύπες και κλάματα για τους τελευταίους αποχωρισμούς,ελπίδας για ότι καλό γίνεται, απογοήτευσης για το αντίθετο. Διάβασα ιστορίες που έκλαιγα με λυγμούς, θυμάμαι συγκεκριμένα τις ιστορίες του Φάτσα και του Αυρήλιου, διάβασα ιστορίες που η καρδιά μου έσφιγγε όταν έβλεπα το χαρακτηριστικό σηματάκι του κλειδωμένου θέματος, το σημαντικότερο όμως είναι ότι γνώρισα ανθρώπους που σκέφτονται, νοιώθουν και αντιδρούν όπως εγώ.
Έπαψα να αισθάνομαι ότι εγώ είμαι το 'ζόμπι' . ΄Η τρελλή ακόμα και για τους δικούς μου ανθρώπους, που ξεκινάω να πάω βόλτα και χάνω το κέφι μου γιατί θα συναντήσω τον αδέσποτο σκύλο δίπλα μου.
Ξέρω ότι μπορώ να μοιραστώ οποιοδήποτε συναίσθημα μαζί με φίλους σκέφτονται το πρόβλημα σου και αγωνιούν μαζί σου.
Φίλους που μπορεί να μην έχεις παρελθόν μαζί τους, να μην έχεις μοιραστεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου αλλά που μπορούν να σε νοιώσουν. Να σε νοιώσουν και να σου συμπαρασταθούν.
Κορίτσια όλες εσείς που με ξέρετε, πρέπει να σας πω ότι χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα.
Αγαπημένο μου my cat, σ'ευχαριστώ πολύ για ότι μου πρόσφερες τον χρόνο που πέρασε. Σ'ευχαριστώ για ότι μου χάρισες και για ότι θα συνεχίζεις να μου χαρίζεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ χαρηκα που σε γνωρισα!:kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πανεμορφο το μηνυματακι σου...και σιγουρα εδω ειναι ενας τοπος που λογω της κοινης μας αγαπης για τα γατακια αλλα και ολα τα υπολοιπα ομορφα πλασματακια ...ερχομαστε κοντα...

Νομίζω όσα περιέγραψες πιο πάνω είναι όλα όσα σκεφτόμαστε κ νιώσαμε όλοι μας ειδικα οι περιγραφή για τον τελευταίο αποχαιρετισμό κ για τον κόμπο που νιώθεις κάθε φορα που βλέπεις αδέσποτο με άγγιξε πάρα πολύ.
Χρόνια πολλά Βούλα και να τα εκατοστήσεις τα χρόνια στο mycat:D
birthday009.gif

Sliberin, μεγαλώνω και συγκινούμαι εύκολα...ο νοών νοήτω,

Aν σου πω ότι νιώθω το ίδιο θα με πιστέψεις;:)
tf109-2_350.jpg

Ποιος θέλει τούρτα;:hmm:
bee_happy_cake.JPG

Πολλα χρονια παραμονης στο Mycat Voula, και σε μενα που ειμαι σχετικα καινουρια.
Πολυ ωραια αυτα που εγραψες, νομιζω εκφραζουν τους περισσοτερους.
Και εγω ενιωθα σαν "περιεργη", σαν "ανοητη" που αγαπω τοσο πολυ τα ζωακια! Και οταν μπηκα εδω (κατα τυχη) εμεινα αναυδη με το ποσος κοσμος υπαρχει που σκεφτεται και νιωθει σαν και μενα....:D :D :D οσον αφορα τα ζωακια.
Μονο ενα παραπονο εχω να πω...
Επειδη ειμαι συνεχεια εδω απο τη μερα που μπηκα στο site, αναρωτιεμαι γιατι δεν υπαρχει κατηγορια χρηστη "cat addict" ... :P :P :P
Συγχαρητηρια και πολλα ευχαριστω στους mods... :)

Να είσαι καλά, ρε Βουλίτσα, να μοιραζόμαστε την τρέλα μας! :)

Βουλίτσα ξέρεις...... τα είπαμε από κοντά. Πραγματικά σε θεωρώ από τα πιο αξιόλογα άτομα που έχω γνωρίσει. Να είσαι πάντα καλά και να περνάς όμορφα με τα ζωάκια σου αδέσποτα και μη:)

Και εγώ έκλεισα τον πρώτο μου χρόνο στο mycat πριν από μερικούς μήνες και ξέρω ακριβώς πως νιώθεις αν και τώρα λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχω δεν μπαίνω όσο θα ήθελα αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω όλες αυτά που ένιωσα και νιώθω κάθε φορά που μπαινω εδώ μεσα και συν τοις άλλοις ότι εκεί που είχα μία γάτα τώρα με την βοήθεια όλων έπεισα τον άντρα μου και πήρα και δεύτερη:up::up::up::lol::lol::lol: τον Μορφέα μου που είναι κοντά μου εδώ και 3 μήνες και έτσι έδωσα σπίτι σε δύο αντί σε ένα αδέσποτο γατάκι :D:D να είμαστε πάντα όλες καλά εδώ μέσα και να τα λέμε όλα αυτά που μας ενώνουν και μας κάνουν διαφορετικούς από όλους τους άλλους!!!!!

Χρόνια σου πολλά και καλά και πάντα μαζί :up::up::up::up:

Βουλίτσα μου,
μπορεί να κατάφερα μόλις σήμερα να διαβάσω το θέμα σου (ξέρεις τώρα...λόγω πολλών υποχρεώσεων σε παιδιά κι εγγόνια:lol:-μα καλά πόσο πιο αλλοπαρμένη μπορώ να γίνω, διερωτώμαι!!!:confused:) και έχω να σου πω ένα!!
Μπορεί να μην σε ξέρω χρόνια αλλά έχουμε μιλήσει κι έχω μοιραστεί μαζί σου πράγματα που τα ξέρουν μόνο δικοί μου άνθρωποι γιατί σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο και φίλη.
Κι αυτό μας το χάρισε το mycat αλλά και η δική μας θέληση να βγούμε απο πίσω απο τις οθόνες και να γίνουμε όλες μαζί κανονικές και όχι "εικονικές" φίλες.
Φιλιά
η τρελλή κι αλλοπαρμένη ερωτευμένη (χο χο) φίλη σου.
Μίκυ:kiss::kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βουλίτσα μου,
μπορεί να κατάφερα μόλις σήμερα να διαβάσω το θέμα σου (ξέρεις τώρα...λόγω πολλών υποχρεώσεων σε παιδιά κι εγγόνια:lol:-μα καλά πόσο πιο αλλοπαρμένη μπορώ να γίνω, διερωτώμαι!!!:confused:)

Βουλίτσα μου συγνώμη για το Off Topic αλλά τα ζητάει ο π...νός της:
"Βρε καλώς τη γιαγιάκαααααα":P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ αχ γλυκιά μας Μίκυ μας κάνατε να συγκινηθούμε ευχάριστα πρωί πρωί.

(Στελλίτσα μου ναι συμφωνώ, τα θέλει ο π.... της. Για φαντάσου, γιαγιά η τρελλό-Μίκυ μας)

:P:P:P:P
Είσαστε "μουρλές" γι'αυτό σας αγαπάω!!!!
"Η γιαγιά"

Βούλα μου μόλις τώρα είδα το μυνηματάκι σου και μπορώ να πω ότι με κάλυψες και εμένα πλήρως.Χάρηκα πολύ που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω εσένα και όλες της άλλες κοπέλες που μοιραζώμαστε όλοι μας την ίδια αγάπη και της ίδιες ανυσυχίες για τα ζωάκια. Που ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο και που προσπαθούμε για αυτό.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back