Voula
Διάσημο μέλος
Όταν μπεις, θα κολλήσεις...και από ότι φάνηκε στην συνέχεια, αυτό ήταν μεγάλη αλήθεια.
Έτσι κάποιο βράδυ, στις 16/1/08, ξεκίνησα το μαγικό, για μένα, ταξίδι στο φόρουμ. Το ταξίδι που μου χάρισε και μου χαρίζει στιγμές αισιοδοξίας και χαράς για τις υιοθεσίες, λύπες και κλάματα για τους τελευταίους αποχωρισμούς,ελπίδας για ότι καλό γίνεται, απογοήτευσης για το αντίθετο. Διάβασα ιστορίες που έκλαιγα με λυγμούς, θυμάμαι συγκεκριμένα τις ιστορίες του Φάτσα και του Αυρήλιου, διάβασα ιστορίες που η καρδιά μου έσφιγγε όταν έβλεπα το χαρακτηριστικό σηματάκι του κλειδωμένου θέματος, το σημαντικότερο όμως είναι ότι γνώρισα ανθρώπους που σκέφτονται, νοιώθουν και αντιδρούν όπως εγώ.
Έπαψα να αισθάνομαι ότι εγώ είμαι το 'ζόμπι' . ΄Η τρελλή ακόμα και για τους δικούς μου ανθρώπους, που ξεκινάω να πάω βόλτα και χάνω το κέφι μου γιατί θα συναντήσω τον αδέσποτο σκύλο δίπλα μου.
Ξέρω ότι μπορώ να μοιραστώ οποιοδήποτε συναίσθημα μαζί με φίλους σκέφτονται το πρόβλημα σου και αγωνιούν μαζί σου.
Φίλους που μπορεί να μην έχεις παρελθόν μαζί τους, να μην έχεις μοιραστεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου αλλά που μπορούν να σε νοιώσουν. Να σε νοιώσουν και να σου συμπαρασταθούν.
Κορίτσια όλες εσείς που με ξέρετε, πρέπει να σας πω ότι χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα.
Αγαπημένο μου my cat, σ'ευχαριστώ πολύ για ότι μου πρόσφερες τον χρόνο που πέρασε. Σ'ευχαριστώ για ότι μου χάρισες και για ότι θα συνεχίζεις να μου χαρίζεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά Βούλα και να τα εκατοστήσεις τα χρόνια στο mycat

Voula
Διάσημο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

Ποιος θέλει τούρτα;

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ ωραια αυτα που εγραψες, νομιζω εκφραζουν τους περισσοτερους.
Και εγω ενιωθα σαν "περιεργη", σαν "ανοητη" που αγαπω τοσο πολυ τα ζωακια! Και οταν μπηκα εδω (κατα τυχη) εμεινα αναυδη με το ποσος κοσμος υπαρχει που σκεφτεται και νιωθει σαν και μενα....
οσον αφορα τα ζωακια.Μονο ενα παραπονο εχω να πω...
Επειδη ειμαι συνεχεια εδω απο τη μερα που μπηκα στο site, αναρωτιεμαι γιατι δεν υπαρχει κατηγορια χρηστη "cat addict" ...

Συγχαρητηρια και πολλα ευχαριστω στους mods...

stellak
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

τον Μορφέα μου που είναι κοντά μου εδώ και 3 μήνες και έτσι έδωσα σπίτι σε δύο αντί σε ένα αδέσποτο γατάκι 
να είμαστε πάντα όλες καλά εδώ μέσα και να τα λέμε όλα αυτά που μας ενώνουν και μας κάνουν διαφορετικούς από όλους τους άλλους!!!!!Χρόνια σου πολλά και καλά και πάντα μαζί

mickey mouse
Διάσημο μέλος
μπορεί να κατάφερα μόλις σήμερα να διαβάσω το θέμα σου (ξέρεις τώρα...λόγω πολλών υποχρεώσεων σε παιδιά κι εγγόνια
-μα καλά πόσο πιο αλλοπαρμένη μπορώ να γίνω, διερωτώμαι!!!
) και έχω να σου πω ένα!!Μπορεί να μην σε ξέρω χρόνια αλλά έχουμε μιλήσει κι έχω μοιραστεί μαζί σου πράγματα που τα ξέρουν μόνο δικοί μου άνθρωποι γιατί σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο και φίλη.
Κι αυτό μας το χάρισε το mycat αλλά και η δική μας θέληση να βγούμε απο πίσω απο τις οθόνες και να γίνουμε όλες μαζί κανονικές και όχι "εικονικές" φίλες.
Φιλιά
η τρελλή κι αλλοπαρμένη ερωτευμένη (χο χο) φίλη σου.
Μίκυ:kiss::kiss::kiss::kiss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Βουλίτσα μου,
μπορεί να κατάφερα μόλις σήμερα να διαβάσω το θέμα σου (ξέρεις τώρα...λόγω πολλών υποχρεώσεων σε παιδιά κι εγγόνια-μα καλά πόσο πιο αλλοπαρμένη μπορώ να γίνω, διερωτώμαι!!!
)
Βουλίτσα μου συγνώμη για το Off Topic αλλά τα ζητάει ο π...νός της:
"Βρε καλώς τη γιαγιάκαααααα"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
(Στελλίτσα μου ναι συμφωνώ, τα θέλει ο π.... της. Για φαντάσου, γιαγιά η τρελλό-Μίκυ μας)
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Είσαστε "μουρλές" γι'αυτό σας αγαπάω!!!!
"Η γιαγιά"
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool