2η γατούλα

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Γεια σας, είμαι καινούργια στο forum κ έχω μια ερώτηση.

Έχω μια γάτα 4 χρονών, που δεν είχε επαφή πότε της με άλλα γατάκια και είναι στειρωμένη. Τώρα τελευταία μία αδέσποτη γάτα έχει εγκατασταθεί στο μπαλκόνι μας και σκέφτομαι να την υιοθετήσω. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Μήπως θα έχω πρόβλημα διότι είναι (από ότι φαίνεται) μεγάλη σε ηλικία? Μπορούν δλδ να συνυπάρξουν 2 γατιά μεγάλα? Επίσης είναι αστείροτη η αδέσποτη και είναι ορεξάτη κ μου φαίνεται ότι η κοιλίτσα της είναι αρκετά σκληρή.. μήπως είναι έγκυος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το άν είναι εγκυος ή όχι.. δεν νομίζω να μπορούμε να στο πούμε απο ενα pc...:redface:
Η σκληρή κοιλιά δεν σημαίνει κάτι.... Όταν θα την πάς στον Κτηνίατρο θα σου πεί. Και έγκυος να είναι μπορεί χωρίς πρόβλημα να στεριωθεί. Αν θές ρωτάς και τον γιατρό, ή τον γιατρό του φόρουμ στο αντίστοιχο θέμα.

Μια 2η γατούλα είναι ότι καλύτερο για μια γατούλα σε διαμέρισμα. Διάβασε και το άρθρο, θα την πάς στον γιατρό, να την δεί, να της κάνει τα εμβόλια και να την στειρώσει και αυτήν. Και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Θέλει μια προσοχή ΠΩΣ να τις φέρεις κοντά, για να γνωριστούν σωστά, και να μην τους έρθει απότομο. Διάβασε ΕΔΩ. Και ότι άλλο θέλεις φυσικά ρωτάς. :) και ΕΔΩ

Μια γατούλα μεγάλη, που θα σου πεί παλι ο γιατρός περίπου ποσο είναι, απο τα δόντια της, είναι πάλι κάτι πολύ ωραίο. Η μεγάλη γάτα, έχει ολοκληρώσει τον χαρακτήρα της, εδώ θα βρείς λεπτομέρειες.

Καλωσήρθες κιόλας, και μπράβο που το σκέφτεσαι να πάρεις ένα 2 γατάκι απο τον δρόμο κ ειδικά ενα ενήλικο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back