alesa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ομως το προβλημα δεν ειναι αναγκη να ειναι σοβαρο. Μια απο τις γατουλες μου, την ειχε πεταξει η μαμα της και ετσι βρεθηκε στα χερια μου. Το προβλημα της το ανακαλυψαμε οταν ηταν 6 χρονων. Ειχε λεμονοειδη καρδια. Παρ' ολα αυτα εζησε μια χαρα μαζι μας για 18,5 χρονια. Βεβαια αν δεν ηταν στειρωμενη και ειχε γεννησει, ισως να πεθαινε στη γεννα.
Προσπαθησε να τα ταιζεις καθε 2 με 3 ωρες τουλαχιστον και καλυτερα θα ηταν να χρησιμοποιουσες μπιμπερω αντι για συριγγα. Επισης μετα απο καθε γευμα, Με ενα βαμβακακι βρεγμενο με λιγο λαδακι, να τους κανεις το κολακι τους, για να κανουν κακακια. Αυτο η μανα τους το κανει γλειφοντας εκεινο το σημειο. Καλο σου βραδυ και αν εχεις καμμια απορια, γραψε μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alesa
Νεοφερμένο μέλος
Τα ταιζω καθε 3 ωρες γιατι τοτε πεινανε και τρωνε πολυ.Ξερω τι να κανω με μωρα γιατι μου εχει ξανατυχει πολλεεεεες φορες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tom2012
Νεοφερμένο μέλος
καλο κουραγιο με τα μικρα ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά με τα μικρά!
Έχε κατά νου να τους τρίβεις την κοιλιά με ένα βαμβάκι ώστε να ενεργοποιείται το έντερό τους και να κάνουν την ανάγκη τους και μην διστάσεις να ρωτήσεις για την οποιαδήποτε απορία που τυχόν έχεις.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ορφανά γατάκια και πως να τα μεγαλώσετε
Kit επιβίωσης για μικρά γατάκια
alesa
Νεοφερμένο μέλος
Τα μικρα τα πανε καλα αν και εχω ενα προβλημα με την θερμοκρασια τους γιατι δεν ειναι και πολυ ζεστα αλλα τους εχω πανια και θερμοφορα.Το ενα το επιασε λοξυγκας
ειναι κακο αυτο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
alesa
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool