Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι Συκιές έχουν πρόγραμμα για τα αδέσποτα. Έτσι κανόνισα ένα ραντεβού, ο γιατρός το είδε και είπε ότι έχει βγει το έντερο. Θα το εγχειρίσει περίπου , σε 10 μέρες.
Το γατάκι, παίζει κανονικά με τη Λόλα μου, που είναι λίγο μεγαλύτερη και έχει πολύ όρεξη.
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Έχετε ακούσει κάτι ανάλογο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα σας κρατάω ενήμερους για την εξέλιξη του. Η οποία εύχομαι να είναι ομαλή.
dreadcat
Νεοφερμένο μέλος
Γιατί απ'ότι γνωρίζω σε αυτές τις περιπτώσεις δέν πρέπει να τραβιέται το σημείο που είναι η κήλη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την εγχείρηση..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι η εμφάνιση κήλης είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε μικρά γατάκια. Ίσως να ήταν καλό αυτές τις μέρες μέχρι να γίνει η εγχείριση να αποφεύγεις να το παίρνεις αγκαλιά και να προσπαθούσες να το περιορίσεις απο το να σκαρφαλώνει σε διάφορα έπιπλα όσο μπορείς βέβαια να περιορίσεις ένα μικρό γατάκι!Γιατί απ'ότι γνωρίζω σε αυτές τις περιπτώσεις δέν πρέπει να τραβιέται το σημείο που είναι η κήλη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την εγχείρηση..
βαλε το χωριστα σε μια κουτα ψηλη και ανοιξε 3-4 τρυπες να παιρνει αερα αν μπορεις βρες και δευτερη ωστε να το σκεπαζεις απο πανω καλως η κακως ειναι ο μονος τροπος για περιορισμο του μικρου
αν το δεις βεβαια να πολυ ζοριζετε να βγει εξω αστο ελευθερο ειναι πιο ασφαλεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Έυχομαι καλή επιτυχία στο χειρουργίο, περιμένουμε νέα και περισσότερες φώτο
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καθολου
Καλη επιτυχια στην εγχειρηση και ολα θα παν καλα
Ενημερωσε μας για τις νεοτερες εξελιξεις

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που προσέχω πολύ είναι τη διατροφή του, φροντίζω να μην φάει ούτε της Λόλας αλλά ούτε της σκυλίτσας μου τις κροκέτες, παρά μόνο κονσέρβες.
Τον φωνάζω Martin, αν και δεν θα έπρεπε, γιατί η αρχική μου σκέψη ήταν να τον κάνω καλά και μετά να του βρω ένα καλό σπίτι.
Ας γίνει πρώτα επέμβαση και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Σας ευχαριστώ όλους, για τις ευχές σας.

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρει και μια καλή οικογένεια

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ελπίζω όλα να πάνε καλά με το μικρούληΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου είπε ότι φοβάται να τον εγχειρίσει, επειδή θα χρειαστεί ολική νάρκωση. Τα μικρά τα κοιμίζουν με αέριο, μου είπε. Θα πρέπει να περιμένουμε έναν μήνα, να δούμε την ανάπτυξη του. Πρέπει να έχω το νου μου, μη τυχόν υπάρξει κάποια αλλαγή, στην υγεία, του όπως να πάθει ειλεό.Τώρα κάθεται στα πόδια μου, γουργουρίζει, κάνει αυτό το ζύμωμα, και ζητάει χάδια, Η Λόλα πάλι, κυνηγά τον κέρσορα και πατάει ότι νάνε κουμπιά|.

Ο γιατρός είπε ότι ο Μάρτιν είναι δυόμιση.
elvenstar
Επιφανές μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Απλά να τον προσέχεις για τυχών αλλαγές!
Έλα τώρα βάλε καμιά φώτο να τον δούμε!

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο μικρός μου πρίγκιπας.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool