2 μηνών γατούλα Περσίας!!!! Βοήθεια...

efoula777

Νεοφερμένο μέλος

Ο efoula777 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλημερα... Απο αυριο θα εχω στο σπιτι γατα περσιας 2 μηνων:) Να ρωτησω κατι θελω μονο....!!! Χρειαζεται απο τωρα να παω για εμβολια κτλ????!!! Επισης δεν εχει διαβατηριο κ τετοια σχετικα!! Εγω Χριστουγεννα θα φυγω απο αθηνα για τις γιορτες!!! Δεν θα χρειαστει το διαβατηριο??? Κ πληρωνω κατι για την γατουλα στο αεροπλανο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα... Απο αυριο θα εχω στο σπιτι γατα περσιας 2 μηνων:) Να ρωτησω κατι θελω μονο....!!! Χρειαζεται απο τωρα να παω για εμβολια κτλ????!!! Επισης δεν εχει διαβατηριο κ τετοια σχετικα!! Εγω Χριστουγεννα θα φυγω απο αθηνα για τις γιορτες!!! Δεν θα χρειαστει το διαβατηριο??? Κ πληρωνω κατι για την γατουλα στο αεροπλανο???
Να σου ζησει!!!Ελα στους Περσιας μανιακς...να σου τα πουνε και τα αλλα κοριτσια.Εγω ειμαι σιγουρη πως θα χρειαστει αρκετα χαρτια...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς να τη δεχτείς!:)
Για τα εμβόλια και τις αποπαρασιτώσεις δες εδώ.
Για το ταξίδι με αεροπλάνο, εδώ.

καλώς να την δεχτείς :) και καλό κουράγιο με χτενισμα :) για όσα ρώτησες σου απαντήσαν οπότε εμένα μου μένει να ζητήσω φωτογραφία......

Οταν λετε χαρτια???? Δεν μπορει να ταξιδεψει ετσι χωρισ τιποτα κ να τα κανω ολα κατω με τους γονεις μου????:hmm: Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..φωτογραφια δεν ξερω να βαζω....

Οταν λετε χαρτια???? Δεν μπορει να ταξιδεψει ετσι χωρισ τιποτα κ να τα κανω ολα κατω με τους γονεις μου????:hmm: Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..φωτογραφια δεν ξερω να βαζω....
Εκει που πατας Απαντηση εμφανιζεται ενα παραθυρο...πατας το συνδετιρακι κανεις αναζητηση απο το κομπιουτερ σου,τη μικρενεις τη φωτο και την ανεβαζεις ...αυτα;)τα πιο απλα

Να τη η γατουλααααα:D:D:)

Συνημμένα

• DSC00089.jpg
    DSC00089.jpg
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 65
Για να ταξιδεψει με αεροπλανο πρεπει να ειναι πληρως εμβολιασμενο,αποπαρασιτωμενο προσφατα,με το βιβλιαριο υγεια του και τσιπ.Επισης με προσφατη βεβαιωση απο το γιατρο οτι ειναι υγιες για αεροπορικο ταξιδι.Δες και στο νημα που σου εβαλε η Αρηθα.Να σου ζησει!

Ολα αυτα που μου ειπες τωρα ποσο θα μου κοστισουν??? (εννοω για να ναι ετοιμο να ταξιδεψει)...!!!

Κοιτα εμας μας παιρνει 20 ευρω για καθε εμβολιο(ειναι τρια συνηθως),50 ευρω για το τσιπ,αποπαρασιτωση ειναι αναλογα οτι του βαλει,και δεν ξερω ποσο χρεωνει για επισκεψη ο γιατρος σου,συν το εσητηριο του για το αεροπλανο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back