efoula777
Νεοφερμένο μέλος
Να ρωτησω κατι θελω μονο....!!! Χρειαζεται απο τωρα να παω για εμβολια κτλ????!!! Επισης δεν εχει διαβατηριο κ τετοια σχετικα!! Εγω Χριστουγεννα θα φυγω απο αθηνα για τις γιορτες!!! Δεν θα χρειαστει το διαβατηριο??? Κ πληρωνω κατι για την γατουλα στο αεροπλανο???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Να σου ζησει!!!Ελα στους Περσιας μανιακς...να σου τα πουνε και τα αλλα κοριτσια.Εγω ειμαι σιγουρη πως θα χρειαστει αρκετα χαρτια...Καλημερα... Απο αυριο θα εχω στο σπιτι γατα περσιας 2 μηνωνΝα ρωτησω κατι θελω μονο....!!! Χρειαζεται απο τωρα να παω για εμβολια κτλ????!!! Επισης δεν εχει διαβατηριο κ τετοια σχετικα!! Εγω Χριστουγεννα θα φυγω απο αθηνα για τις γιορτες!!! Δεν θα χρειαστει το διαβατηριο??? Κ πληρωνω κατι για την γατουλα στο αεροπλανο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
και καλό κουράγιο με χτενισμα
για όσα ρώτησες σου απαντήσαν οπότε εμένα μου μένει να ζητήσω φωτογραφία......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula777
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..φωτογραφια δεν ξερω να βαζω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Εκει που πατας Απαντηση εμφανιζεται ενα παραθυρο...πατας το συνδετιρακι κανεις αναζητηση απο το κομπιουτερ σου,τη μικρενεις τη φωτο και την ανεβαζεις ...αυταΟταν λετε χαρτια???? Δεν μπορει να ταξιδεψει ετσι χωρισ τιποτα κ να τα κανω ολα κατω με τους γονεις μου????Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..φωτογραφια δεν ξερω να βαζω....
τα πιο απλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula777
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula777
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool