2 μητέρες γάτες και συμπεριφορά...

mirandadask

Νεοφερμένο μέλος

Η mirandadask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γεια σας..
Xρειαζομαι τη βοήθεια σας .Eχουμε 2 γάτες τiς οποίες τις έχουμε στην αυλή και τις ταϊζουμε. Πριν από 1 μήνα γέννησε η μια 3 γατάκια τα οποία άρχισαν τώρα να περπατάνε αλλά ακόμη τα θηλάζει η γατούλα .θέλω να επισημάνω πριν συνεχίσω ότι έχουμε κάνει μια κατασκευή στην αυλή για να μην κάνουν επίθεση στα μικρά οι αρσενικοί γάτοι και εκεί μέσα έχουμε την κούτα με τα μωρά .
Σήμερα όμως είδαμε ότι γέννησε κ η άλλη γατούλα και τα είχε στην αυλή έξω.Κάποια στιγμή τα άφησε τα μωρά τις για αρκετή ώρα και θεώρησα να πάρω τα μωρά και να τα βάλω σε μια κούτα ώστε να μην είναι εκτεθειμένα.Η γάτα όμως η άλλη που είχε είδη γεννήσει πριν ένα μήνα μπήκε στη κούτα με τα μικρά της άλλης και τα θήλαζε.εγώ τα έχασα και την έβγαλα έξω πάλι.Όμως η μάνα δεν ήταν στα μωρά τις και συνεχώς έκανε βόλτες .Σκέφτηκα λοιπoν να πάρω τα καινούργια μωρά και να τα βάλω στην κατασκευή που είχα και τα αλλά σε άλλη κούτα .Η μάνα γάτα όμως απ τα πιο μεγάλα γατάκια ξαναμπήκε εκεί και άρχισε να τα θηλάζει τα νεοφερμένα ,φυσικά μπήκανε και τα παιδιά τις μέσα και ήταν όλα μαζί.Ο προβληματισμός μου είναι τη να κάνω με την μάνα των μικρών .Να την βάλω και αυτή μέσα στην κατασκευή να βρει τα μικρά τις?Μήπως θα ορμήξει στα αλλά?Μήπως θα μαλώσει με την άλλη μάνα γάτα?Δεν μπορώ να τα πάρω τα μικρά τις και να τα βάλω άλλου σε άλλο μέρος γιατί θα είναι εκτεθιμένα.Περιμενω απαντισεις να δω τι θα κάνω .Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: 2 Mάνες γάτες και συμπεριφορά...

εγω θα εβαζα και την γατα που ειναι δικα της τα γατακια μεσα..κριμα ειναι και επικινδυνο αν δεν τα θηλασει για να παθει μαστιτιδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ θα δω από αύριο που θα ξημερώσει...μήπως τα βάλω στη διπλανή κούτα ...αν και πολύ φοβάμαι ότι θα πάνε και τα άλλα εκεί και θα γίνει μακελειό...

και πολυ θα αργησεις η γατα απο χθες μαλλον θα τα ψαχνει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back