2 νέα γατάκια στο σπίτι από πλημμυρισμένο υπόγειο!Βοήθεια!

Ann Darrow

Νεοφερμένο μέλος

Η Ann Darrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Καλησπέρα σας! Μόλις μετά βίας κι ύστερα από πολύ κόπο βγάλαμε 2 γατάκια από υπόγειο... βασικά το να τα βγάλουμε έξω(εγώ και δυο 7χρονα αγοράκια με ένα πλήθος τριγύρω να κάνει φασαρία και να μας λέει ότι θα κολλήσουμε ασθένειες... τα νεύρα μου!!!), ήταν εύκολο αλλά το να τα πιάσουμε κάτω από τα αυτοκίνητα που χωνόντουσαν ήταν ένα δράμα.
Τα βάλαμε ένα, ένα στη γατοφόρο μου και τα πήρα σπίτι όπου τα έχω στο μπάνιο. Το ένα είναι εδώ και 3 ώρες πίσω από το πλυντήριο... του έκανα χώρο αλλά δε λέει να βγει κι έκανε και "κακάκια εκεί πίσω" κι έχει γίνει σκ***! Το άλλο έφαγε, ήπιε νερο, κατούρησε την άμμο της δικιάς μου γάτας
(κύριος!) κι έξυσε τα νύχια του στο ονυχοδρόμιο. Γουργουρίζει, κλαίει όταν βγαίνω από το μπάνιο για 5 λεπτά, παίζει με το ποντίκι της μεγάλης και κοιμάται σε μια κουβερτούλα που τους έβαλα ανετότατα!
Το άλλο από την άλλη, το "πίσω απ'το πλυντήριο" έχει μια πληγή στο μπροστινό του πόδι και ήθελα να του έβαζα λίγο μπεταντίν ή να το έπλενα λίγο... δεν ξέρω...
να το πιέσω να βγει ή να το κοιτάξω αύριο το πρωί που φαντάζομαι θα αισθάνεται πιο άνετα;
Είναι 2,5 μηνών περίπου, ίσως αδέρφια. Τους έβαλα άμμο σε ξεχωριστή λεκάνη, νερό, friskies κονσέρβα και ίδια μάρκα ξηρή τροφή για γατάκια
(στο τσακ πρόλαβα το σούπερ, γιατί η βολεμένη η δικιά μου τρώει λάιτ και δεν είναι πρέπον για μικρά σε ανάπτυξη). Έχουν ελπίδες να βρουν σπίτι ή να τα αφήσω όταν σταματήσουν οι πολλές βροχές και πάρουν λίγο μπόι στο δρόμο(κάτι που ίσως να αποβεί βίαια μοιραίο...); Πείτε έναν λόγο συμπαράστασης τα'χω παίξει λίγο γιατί δεν το περίμενα τόσο ξαφνικά τούτο.

*Αν το θέμα υπάρχει κ αλλού να μεταφερθεί, δεν πολυέψαξα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: 2 Νέα Γατάκια στο σπίτι από πλημμυρισμένο υπόγειο!Βοήθεια!

Καλησπέρα σου και ένα μεγάλο μπράβο που τα μάζεψες.:) Είναι πολύ λογικό να φοβάται το καημένο,θα έλεγα για σήμερα να μην το πιέσεις να βγει.Άστου φαγάκι και νεράκι και όσο μπορείτε να κλείνεται την πόρτα,μπας και ξεθαρέψει και παει για φαγητό και νεράκι.Καλό θα ήταν σε κανα δυό μέρες που θα ηρεμίσει να κάνετε και καμμία επίσκεψη στι γιατρό.
Μπορείς να βάλεις αγγελία υιοθεσίας εδω στο σαιτ...το να βγούνε στο δρόμο...όπως και εσύ η ίδια είπες,θα είναι μοιραίο:(
Μην αγχώνεσαι καλέ...αφού έχεις ήδη γάτα..δεν είσαι καμμια άσχετη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άστα να πάνε... τώρα είδα και το τόπικ "ανήλικη δολοφόνος" κι έφρηξα! Εμείς τα μαζεύουμε κι άλλοι τα πετάνε σε 3πλάσιο αριθμό... Απορώ αν τελικά κάνουμε κάτι καλό, ως σύνολο, σε αυτόν τον κόσμο...
Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τα κατάλληλα άτομα για την υιοθεσία τους από βδομάδα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Το ένα είναι πραγματικά πανέμορφο φουντωτό και γκριζάκι με μικρούτσικα αυτιά που ξεπετάγονται φουντίτσες από μέσα τους. Το άλλο είναι ένα ταπεινό, κοινό πορτοκαλόγατο με άσπρη κοιλιά, η σίγουρη κλασσική επιλογή για όποιον θέλει αγαπησιάρικο, τρυφερό γατί -απλά θέλει τον χρόνο του κ είναι κ λίγο χτυπημένο οπότε ποιος ξέρει τι αισθάνεται τώρα.

Το καημένο..:(..Πάντως μπορείς να βάλεις και αγγελία υιοθεσίας..με πολλές φωτό που βοηθάνε πολύ.Εύχομαι τα καλύτερα για αυτά τα δύο μικρούλια.:)

Τα γατάκια τελικά δεν είναι συγγενείς αλλά όσο πάει κ γνωρίζονται...
Το ένα έχει σοβαρό γαστρεντερικό πρόβλημα, κάνει συνέχεια τσιρλιπιπί με το που φάει(έχω την εντύπωση ότι έχει βγάλει κ μαύρους κύκλους από την ταλαιπωρία). Ήταν πάρα πολυ αδύνατο, ακόμα σκελετός είναι απλά έχει κάνει θεόρατη κοιλιά και μάλλον δεν κάνει που πέφτει κ με τα μούτρα στο φαΐ. Ξέρετε να μου πείτε τροφές για διάρροια; Είναι κάτι ειδικής διατροφής αλλά δε θυμάμαι ποιες μάρκες κάτι με h/d θυμάμαι μόνο ή κάπως έτσι... Μήπως έχετε καμιά ιδέα πως ακριβώς λέγονται και ποιανής εταιρίας είναι; για να μην τρέχω σε όλη την πόλη...
Και να ξέρετε να μου πείτε τιμή και για συσκευασία ξηράς και για κονσέρβα καλά θα ήταν.

Η τροφή που δίνεται για να σταματήσει η διάρροια είναι η i/d Hills.!!:):)Το γατάκι χρειάζεται οπωσδήποτε αποπαρασίτωση εξωτερική και εσωτερική. Ίσως είναι και ο λόγος που κάνει διάρροια.;);)Καλό θα ήταν να έκανες μία επίσκεψη στον κτηνίατρο.:)

Eυχαριστώ πολύ. Μωρέ πολλά θέλει μάλλον το γατάκι αλλά δεν πιάνεται καθόλου και φοβάμαι ότι άλλο ένα κλείσιμο στην γατοφόρο και ειδικά για βόλτα στον γιατρό θα φέρει την οριστική ρήξη στη σχέση μας :worry: ! Προσπαθώ πρώτα να το κάνω να αισθανθεί άνετα γιατί έτρεμε μέχρι χθες ολόκληρο από το Σάββατο.

μπα αν το βαλεις μεσα σε γατοφόρο με πετσετουλα κι αρκουδάκι μέσα μια χαρα θα ειναι μονο βαλε πανα απο κατω να προλαβεις το ατυχημα. Στειλε και τις φωτό να στα προωθήσουμε και το σκεφτομα σοβαρα την προταση ανταλλαγης αν δεν εχει κατι κολλητικο, δες τι θα πει ο γιατρος, αν τα πας αυριο θα παω κι εγω το Σουβλακάκι

Tα μικρούλια δίνονται για υιοθεσία! Δείτε εδώ,
https://www.mypetz.gr/threads/Υιοθετήστε-την-εξωτική-Ιβήρα-και-τον-εξωγήινο-Αυτούλη.228057/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back