Lila15183
Νεοφερμένο μέλος
Ο Lila15183 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
01-04-09
17:02
Δυστυχώς για δεύτερη φορά στην ζωή μου γίνομαι μάρτυρας αυτού του ασύλληπτου για την δική μου ψυχοσύνθεση σκηνικού, να βρώ γατάκια νεογέννητα πεταμένα μεσα σε σκουπιδοντενεκέ. Χτες το βράδυ βρήκα δυο νεογέννητα γατάκια μεσα σε μια δεμενη σακούλα σε σκουπιδοντενεκέ της περιοχής μου. Τα γατάκια τα εχω πάρει στο σπίτι μου και τα φροντίζω οσο το δυνατό καλύτερα. Εαν ωστόσο γνωρίζετε κάποιον που έχει γεννήσει η γατα του και επιθυμεί μια δοκιμή μήπως τα δεχτεί παρακαλώ πολύ ενημερώστε με.
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
01-04-09
18:26
Συγχαρητήρια για την πράξη σου καταρχήν, δεν μπαίνουν πολλοί στον κόπο.
Προσωπικά δεν ξέρω καμία μάνα. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω διαδικτυακά, άν έχεις κάποιο ερώτημα ή απορία, και μετά να κάνουμε αγγελίες και να προωθήσουμε τα μικρά.
Προσωπικά δεν ξέρω καμία μάνα. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω διαδικτυακά, άν έχεις κάποιο ερώτημα ή απορία, και μετά να κάνουμε αγγελίες και να προωθήσουμε τα μικρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
condoros
Νεοφερμένο μέλος
Ο condoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
02-04-09
09:20
Lila καλημέρα σου. Όντως δύσκολο να βεις γάτα. Αλλά εαν θέλεις, επειδή βρίσκονται σε κρισιμο στάδιο μιας και είναι νεογέννητα και δεν είναι σίγουρο ότι θα ζήσουν (2-3 ημερων φαντάζομαι να είναι), μπορώ να πάρω το ένα να το θηλάσω με ειδικό μπιμπερό και γάλα υποκατάστατο του μητρικού Optimilk , δεν ξέρω εαν τα γνωρίζεις αυτά τα προϊόντα.. Αν δε τα γνωρίζεις μπορώ να σου δώσω γάλα και μπιμπερό να θηλάσεις το άλλο. Εσύ πως τα φροντίζεις?
Lila15183
Νεοφερμένο μέλος
Ο Lila15183 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
06-04-09
00:26
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Εχω προμηθευτεί με μπιμπερό και γάλα lactol και τα ταίζω κάθε δύο ώρες. Έχω ωστόσο μερικές ερωτήσεις αν γνωρίζει κανείς. Τα γατάκια τα βρήκα Τρίτη βράδυ και απο Τετάρτη πρωί ξεκίνησα το lactol. Την Πέμπτη το πρωί τα ζύγισα γιατί διάβασα ότι πρέπει να παρακολουθώ το βάρος τους και ήταν 100 γραμμάρια το καθένα. Μέχρι και σήμερα ωστόσο κανένα τους δεν εχει πάρει καθόλου βάρος. Δεν θα έπρεπε να έχουν πάρει λιγο βάρος?
Επίσης το ένα από αυτά χτές το βράδυ ενω ήταν καλά εντός τεσσάρων ωρών το βρήκα να έχει κάνει διάρροια και απο οτι καταλαβαίνω αποδυναμώθηκε. Το πρωϊ δεν ήθελε ουτε να φάει και φοβήθηκα οτι δεν θα τα καταφέρει. Τον ταϊσα λίγο με το ζόρι και σιγά σιγά φάνηκε να επανέρχεται και ζήταγε και μονος του φαγητό. Τώρα πάλι ξαφνικά έχει πάθει το ίδιο και ξανάκανε διάρροια. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και αν μπορώ να κάνω κάτι?
Ευχαριστω και πάλι για την βοήθεια
Επίσης το ένα από αυτά χτές το βράδυ ενω ήταν καλά εντός τεσσάρων ωρών το βρήκα να έχει κάνει διάρροια και απο οτι καταλαβαίνω αποδυναμώθηκε. Το πρωϊ δεν ήθελε ουτε να φάει και φοβήθηκα οτι δεν θα τα καταφέρει. Τον ταϊσα λίγο με το ζόρι και σιγά σιγά φάνηκε να επανέρχεται και ζήταγε και μονος του φαγητό. Τώρα πάλι ξαφνικά έχει πάθει το ίδιο και ξανάκανε διάρροια. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και αν μπορώ να κάνω κάτι?
Ευχαριστω και πάλι για την βοήθεια
condoros
Νεοφερμένο μέλος
Ο condoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
06-04-09
08:24
Λίλα Καλημέρα. Είσαι μια ευτυχισμένη γατομαμά! Εαν τους έχεις δώσει καθόλου αγελαδινο γάλα πριν το υποκατάστατο, τότε είναι από αυτό. Δεν κάνει το αγελαδινό γάλα για τις γάτες. Πάντως δεν είναι καλό να κάνουνε διάρροια. Εγώ όταν πήρα το γατάκι μου πριν ένα μήνα ήτανε 40 ημερών, και του έδωσα λίγο γιαούρτι τοτάλ, και έκανε ευκοίλια. Εκείνη την εβδομάδα πήγαινα την Τερέζα στην κτηνίατρο κάθε μέρα για ένεση και της είχα αναφέρει για το μικρό και την ευκαίλια και μου είπε πω πω πω πω πω και ότι δεν είναι καθόλου κάλο, να της κόψω αμέσως τα γάλατα και τα γιαούρτια. Πέραν των όσων μου είπε, μου πρότεινε να πάρω ειδικό γάλα για γάτες υποκατάστατο του μητρικού , Royal Canin. Εγώ δεν βρήκα το γάλα της Royal , αλλά πήρα ένα εξίσου καλό το Optimilk. Για το lactol δεν ξέρω εαν είναι τόσο καλό, μου φαίνεται πως δεν είναι, και εαν νομίζω σωστά είναι και για σκύλους και για γάτες , μπορεί να φταίει και αυτό για τη διάρροια. Πάντως εάν θέλεις, επειδή το δικό μου το ποντικάκι δεν ήθελε καθόλου το Optimilk και προτιμούσε άλλα φαγάκια, μου έχει μείνει πάνω από μισό κουτί γάλα και μπορώ να στο δώσω να κάνεις τη δουλεία σου και να μας πεις και τις εντυπώσεις σου. Όσο για τη διάρροια, δεν είναι καθόλου καλό σημάδι ειδικά σε γατάκια, και σου προτείνω να τα πας και μία βόλτα από τον κτηνίατρο. Και κάτι τελευταίο που ήθελα να σου πω είναι ότι τα γατάκια πρέπει να τα έχεις στα ζεστά, δίπλα από ένα καλοριφέρ, σε κουτί με μάλλινα υφάσματα και σκεπασμένα, όπως τα έχει η μαμά τους...!! και όταν μεγαλώσουν να δεις.. που θα έχεις γίνει όντως η μαμά τους και θα σε ψάχνουνε συνέχεια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum