vickymoon
Διάσημο μέλος
Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
12-12-08
13:03
εχω μια απορια. για να μη πηγαινω καθε λιγο και λιγακι στο pet shop περνω τη μεγαλυτερη συσκευασια ξηρας τροφης (20 κιλα). για να τελειωσει μπορει να περασουν και 2 μηνες μπορει και παραπανω.
πειραζει? μηπως χαλαει? η μηπως δεν εχει θρεπτικα συστατικα μετα απο λιγο καιρο?? μηπως ρωταω βλακιες??
πειραζει? μηπως χαλαει? η μηπως δεν εχει θρεπτικα συστατικα μετα απο λιγο καιρο?? μηπως ρωταω βλακιες??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
12-12-08
13:05
Αν κλείνεις καλά τη συσκευασία, δε θα χαλάσουν οι κροκέτες, λόγω υγρασίας, π.χ. το χειμώνα ούτε θα πιάσουν μαμούνια το καλοκαίρι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
12-12-08
13:09
την εχω τη τροφη μεσα σε μια ντουλαπα στη κουζινα και τη κλεινω καλα.
αρα λες οτι δεν ειναι κακο??
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
12-12-08
13:15
την εχω τη τροφη μεσα σε μια ντουλαπα στη κουζινα και τη κλεινω καλα.
Κοίτα, αν προσέχεις να κλείνει καλά η συσκευασία, μια χαρά είναι. Μπορείς να πάρεις και ένα μεγάλο δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και να φυλάς τις κροκέτες εκεί μέσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum