20 κιλά ξηρή τροφή

vickymoon

Διάσημο μέλος

Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
εχω μια απορια. για να μη πηγαινω καθε λιγο και λιγακι στο pet shop περνω τη μεγαλυτερη συσκευασια ξηρας τροφης (20 κιλα). για να τελειωσει μπορει να περασουν και 2 μηνες μπορει και παραπανω.
πειραζει? μηπως χαλαει? η μηπως δεν εχει θρεπτικα συστατικα μετα απο λιγο καιρο?? μηπως ρωταω βλακιες??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν κλείνεις καλά τη συσκευασία, δε θα χαλάσουν οι κροκέτες, λόγω υγρασίας, π.χ. το χειμώνα ούτε θα πιάσουν μαμούνια το καλοκαίρι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την εχω τη τροφη μεσα σε μια ντουλαπα στη κουζινα και τη κλεινω καλα.
αρα λες οτι δεν ειναι κακο??

την εχω τη τροφη μεσα σε μια ντουλαπα στη κουζινα και τη κλεινω καλα.
αρα λες οτι δεν ειναι κακο??

Κοίτα, αν προσέχεις να κλείνει καλά η συσκευασία, μια χαρά είναι. Μπορείς να πάρεις και ένα μεγάλο δοχείο που κλείνει αεροστεγώς και να φυλάς τις κροκέτες εκεί μέσα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back