3 γατάκια και η μαμά τους...

StrayKat

Νεοφερμένο μέλος

Η StrayKat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους :)

Στον τόπο εργασίας μου (Πεύκη/Αθήνα), έχουμε ένα...ικανό πλήθος γατιών. Τόσο εγώ, ὀσο και κάποιοι φιλέσπλαχνοι γείτονες φροντίζουμε να έχουν τα ζωντανά φαί και νερό, ιδίως τώρα που έχει ζέστη. Ανάμεσα στα γατιά αυτά είναι και μια θηλυκιά που την είχαμε για χαμένη και εν τέλει εμφανίστηκε μαζί με τα 3 πανέμορφα παιδιά της.
Υποθέτω πῶς είναι τουλάχιστον 7 εβδομάδων. Το ένα είναι όλο γκρι-ασημι, φουντωτό και θ-ε-ο-χοντρο!! :D
Το άλλο ακριβώς ίδιο με άσπρα καλτσάκια στα πίσω πόδια (!) και το τρίτο της παρέας, για να σπάσει το κατεστημένο, είναι τιγρέ σοκολατί και... μπισκοτί!

Η μαμἀ είναι σκέτος κέρβερος φυσικά και δεν μασάει προκειμένου να τα προστατέψει.
Δυστυχώς όμως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι στη γειτονιά... αγαπησιάρηδες με τα ζώα και ήδη στο παρελθόν κάποιοι "άνθρωποι" έχουν απειλήσει και εμένα και τις δυσμοιρες γάτες.

Οπως καταλαβαίνετε, φοβάμαι για το μέλλον αυτών των γατιών και απο την άλλη είναι τόσο αξιολάτρευτα και τα 3 αδελφάκια, που είναι κρίμα να μην γνωρίσουν λίγη φροντίδα.
Αποσαφηνίζω το εξής. Εγώ καλώς ή κακώς, έχω ήδη 3 γατιά.. τον Σεβάχ, την Αριελ και το Ζουλάπι, κοριτσάκι σχεδόν 2 μηνών, με ακρωτηριασμένο το πίσω πόδι (που το βρήκα πάλι στο γραφείο, λίγο πριν χωθεί για παντά σε μηχανή αυτοκινήτου)
Δυστυχώς, μου είναι δύσκολο να αναλάβω την φροντίδα τους, αν και σε περιπτώση που δεν βρω καμία ανταπόκριση, θα προσπαθήσω να το κάνω.

Ο λόγος που γράφω λοιπόν, είναι αν κάποιος απο εσάς έχει καμιά... καλή ιδέα :whistle:
Το κακό είναι ότι δεν πιάνονται και εύκολα τα άτιμα, ερχονται δίπλα σου και έτσι και κουνηθείς λίγο, τρομάζουν και γίνονται καπνός! :P
Η μαμά είναι και ολίγον τι άγρια...

Να απευθυνόμουν στο Δήμο; Και αν πάνε φιλοζωική, εκεί τη μοίρα έχουν; Να έβαζα αγγελία;
Πως θα μπορούσαμε να τα πιάσουμε και να τα πάμε για αρχή σε ένα γιατρό;
Αν υπήρχε ένας άνθρωπος να μοιραστούμε την φιλοξενία τους πχ. να πάρω εγώ 2, ο άλλος 1...
μέχρι να τους βρούμε οικογένειες καλές;

Κάθε ιδέα και άποψη είναι πολύτιμη!
Θα κοιτάξω αύριο αν τα πετύχω, να ανεβάσω και φωτογραφίες τους
(έτσι δηλαδή για να καταλάβετε για τι αγγελούδια μιλάμε!)

Ευχαριστώ πολύ όποιον καλό άνθρωπο
διάβασε το κατεβατό μου :redface:

Καλό απόγευμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back