ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σουριγάτα
Νεοφερμένο μέλος
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σουριγάτα
Νεοφερμένο μέλος
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από ότι ξέρω το πιο καλο γάλα είναι το royal canin, αυτό έδινα σε ένα μωρό που φρόντισα, που ήταν και μες στη ρινοτραχίτιδα, αν και ήταν πολύ πιο μεγάλο (10 ημερών). Διάρροιες από ότι ξέρω κάνουν τα μωρά, ή δυσκοίλια, τα έχουν αυτά. Τα έχεις αρκετά ζεστά? η θερμοκρασία της μάνας τους είναι στους 39 βαθμούς και δεν πρέπει να πατάνε σε πάτωμα κλπ κρυώνουν. Εγώ είχα φτιάξει ένα πουλοβεράκι από κάλτσα, άνοιξα τρύπες για τα ποδαράκια κι έτσι το μωρό ήταν συνέχεια ζεστό. Στο γάλα ακολούθησα τις οδηγίες του κουτιού και όταν είχε δυσκοίλια αντί για νερό έβαζα χαμομήλι και στη διάρροια νερό από βρασμένο ρύζι καρολίνα. Τα καθαρίζεις μετά από τα γεύματα? Εγώ το έπλενα με μωρομάντηλα και φυσικό ορό. Άκουσε με και πάρε γάλα royal canin, είναι το πιο πλήρες και με τις λιγότερες διάρροιες. Επίσης κι αν δεν τρώνε ζόρισε τα όσο μπορείς.
Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουν τα γατάκια δεν είναι δικό σου λάθος, κάνεις ό,τι μπορείς. Χωρίς τη μαμά τους τόσο μικρά δύσκολα επιβιώνουν...
Καλό κουράγιο και καλή τύχη
maria p
Νεοφερμένο μέλος
τα γατάκια όπως σ αυτή την ηλικία όπως και τα δικά μας μωράκια είναι ευάλωτα στς μολύνσεις γι αυτό χρειάζεται σχολαστική καθαριότητα και καυτηριασμός με βραστό νερό του μπιμπερό πριν την χρήση. επίσης το νερό που διαλύουμε το γάλα πρέπει επίσης να είναι βρασμένο και στην συνέχεια το κρυώνουμε με νερό που ρίχνουμε εξωτερικά.ταίζουμε ελαφρά θερμό αφού έχουμε δοκιμάσει στο εσωτερικού του χεριού μας να μην είναι ακόμα βραστό το υγρό.
ακόμα χρειάζονται ζέστη γύρω στους 38-39βαθμούς και να είναι μαζεμένα κοντά μεταξύ τους και τοποθετημένα σε μαλακά πανιά μακώ ίσως αυτή την εποχή.
τι να πω είναι δύσκολα να επιβιωσουν απ ότι μου είπε κι ο γιατρός μου.
α ξέχασα, πρέπει να ρεύονται και καθάρισμα της μυτούλας με μωρομάντηλο για καλύτερη αναπνοή κα οξυγόνωση.
κουράγιο και καλή επιτυχία
Σουριγάτα
Νεοφερμένο μέλος
Εχθές το βράδυ τα γατάκια...έφυγαν το ένα μετά το άλλο με διαφορά λίγης ώρας!
Τα κρατούσε ο άντρας μου αγκαλιά και τα δύο όλο το απόγευμα...εγώ δεν τα πρόλαβα...μέχρι να γυρίσω από τη δουλειά...τέλος!
Ο καημένος έχει σοκαριστεί απίστευτα...το πήρε πολύ βαριά!
Παρ' όλο που ακολουθήσαμε πάνω-κάτω τις οδηγίες που παραθέσατε εδώ, τάισμα, βοήθεια για ούρηση και αφόδευση, καθάρισμα με μωρομάντηλα, ζεστασιά και χαδάκια...
Ευτυχώς τουλάχιστον που έχουμε την γατούλα μας και παρηγοριόμαστε κάπως!!!
RedCat
Διάσημο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό ταξίδι στα μικρά αγγελουδάκια...
Σουριγάτα
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τουλάχιστον είχαν μια ζεστή αγκαλιά... :cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool