4 Οκτωβρίου τα ζώα ψηφίζουν...

drusilia

Διάσημο μέλος

Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
Είπαμε να γιορτάσουμε φέτος την ημέρα των ζώων με ένα αφισάκι. :)

Είναι διαθέσιμο εδώ για όποιον θέλει να το κατεβάσει και να το τυπώσει.
Για τυπωμένα αντίγραφα επικοινωνήστε με το adespotakia@gmail.com ή στείλτε μου πμ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμε !:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ καλοσχεδιασμενο,μπραβο κοριτσια!

Η Ειρήνη, η γραφίστρια που το επιμελήθηκε, και τελευταια στιγμή κιολας, ΚΑΙ ανέλαβε και την εκτύπωση! :)
Αυτη αξιζει τα μπράβο, καθώς και η Τζούλια, που σκέφτηκε το concept του κειμένου.

Eξαιρετική δουλειά!!!

Καταπληκτικό αφισάκι το έλαβα και στο mail μου!!:up:
Μπράβο Βιβή και όλες σας για τη δουλειά που κάνετε στο αδεσποτολόγιο!!
Μακάρι όλοι να μπορούσαμε να κάνουμε τόσα πολλά όσα εσείς!!
(;) προσπαθούμε όμως ...ο καθεις και τα όπλα του:redface:)

Πολύ καλό το αφισάκι!:up::up:
Περιεκτικό και χωρίς υπερβολές .:D:D
Μπράβο κορίτσια!!!:up::up:

ΠΟλύ καλο...

Καταπληκτικο το αφισακι Βιβη. Πολλα, απλα και ξεκαθαρα μηνυματα. Συγχαρητηρια για την δουλεια σας.

Κοληστε όπου μπορείτε κορίτσια, εγώ πήγα χθες, θα πάω και σήμερα, μοιρασα και σε 2 κοπέλες που θα βοηθήσουν.
Αλλα κλασικά της τελευταίας στιγμής... Αν το ειχαμε ετοιμο καμια εβδομαδα πριν θα μπορούσαμε να βάλουμε παντου...

Βιβη τα μυνηματα ειναι διαχρονικα και ανεξαρτητα με την ημερομηνια. Το αφισακι καταπληκτικο. Με καποιες μικρες παρεμβασεις, μπορει να γινεται η αναρτηση του καθολη την διαρκεια του χρονου. Αν μπορειτε να το κανετε ειναι ευχης εργον.

Ναι το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό που λες...
Ισως κάτι με λίγο πιο πολύ κείμενο, δεν ειμαι σίγουρη ακομα...
Οποιεσδήποτε προτάσεις ευπρόσδεκτες για αφισάκι παντώς καιρού να το τοιχοκολάμε με την ησυχία μας παντου.

Ένα πολύ καλό βιντεάκι σχετικό
https://www.youtube.com/watch?v=Pev2f2H1s3M&feature=player_embedded

Το δεύτερο μέρος έχει και σκληρές εικόνες, οπότε όποιος θέλει το κλείνει...

Καλή μας ψήφο....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back