Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Backdrop είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα.
12-04-13
22:47
Καλησπέρα!!
Θα ήθελα να παρακαλέσω εάν μπορεί κάποιος να αναλάβει τη φιλοξενία των 4 γατιών που φροντίζω για λίγες μέρες (7 μέρες)..
Τα μικρά σήμερα είναι 15 ημερών.
Δυστυχώς οι γάτες της γειτόνισσας που τα φροντίζουμε μαζί, είναι ακόμη άρρωστες με ρινοτραχείτιδα, και εγώ εντός της εβδομάδας πρέπει να περάσω από συνέντευξη για ένα πτυχίο που θα πάρω, με αποτέλεσμα λόγω της κόπωσης, καθώς τις τελευταίες μέρες τα έχω εγώ μόνιμα στο σπίτι, να έχουν μείνει πίσω πολύ τα διαβάσματα μου, και φοβάμαι μην πάει τζάμπα τόσος χρόνος σκληρής προετοιμασίας
Τα έξοδα για τα μικρά θα τα καλύψω εγώ ότι χρειαστεί!
Είναι επείγον, γι αυτό όποιος έχει τη δυνατότητα για 7 μέρες να τα κρατήσει ας μου στείλει π.μ. ή ας απαντήσει εδώ!
Ευχαριστώ!
Θα ήθελα να παρακαλέσω εάν μπορεί κάποιος να αναλάβει τη φιλοξενία των 4 γατιών που φροντίζω για λίγες μέρες (7 μέρες)..
Τα μικρά σήμερα είναι 15 ημερών.
Δυστυχώς οι γάτες της γειτόνισσας που τα φροντίζουμε μαζί, είναι ακόμη άρρωστες με ρινοτραχείτιδα, και εγώ εντός της εβδομάδας πρέπει να περάσω από συνέντευξη για ένα πτυχίο που θα πάρω, με αποτέλεσμα λόγω της κόπωσης, καθώς τις τελευταίες μέρες τα έχω εγώ μόνιμα στο σπίτι, να έχουν μείνει πίσω πολύ τα διαβάσματα μου, και φοβάμαι μην πάει τζάμπα τόσος χρόνος σκληρής προετοιμασίας
Τα έξοδα για τα μικρά θα τα καλύψω εγώ ότι χρειαστεί!
Είναι επείγον, γι αυτό όποιος έχει τη δυνατότητα για 7 μέρες να τα κρατήσει ας μου στείλει π.μ. ή ας απαντήσει εδώ!
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool