Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα.
10-07-07
15:55
Για τιμή δεν ξέρω να σου πω (δεν ρώτησα ποτέ τον πατέρα μου
), αλλά απ' ότι έχω παρατηρήσει τα μικρά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τη τουαλέτα, πηγαίνουν πιο συχνά από τις μεγάλες. Εγώ έχω τρία μικρά και με τη μαμά τους 4 και αλλά ζω κάθε μέρα την άμμο, καμιά φορά και δυο φορές την μέρα...
), αλλά απ' ότι έχω παρατηρήσει τα μικρά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τη τουαλέτα, πηγαίνουν πιο συχνά από τις μεγάλες. Εγώ έχω τρία μικρά και με τη μαμά τους 4 και αλλά ζω κάθε μέρα την άμμο, καμιά φορά και δυο φορές την μέρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
10-07-07
16:27
Η αυτοματη ταιστρα που σου ειπε και η Ισμηνη , ειναι μια πολυ καλη λυση οσο θα λειπεις.
Υπαρχει και για το νερο και δεν ειναι πολυ ακριβη.
Οι τιμες για την αμμο διαφερουν. Μπορεις να βρεις με 3-20 ευρω.
Θα σου προτεινα κρυσταλλικη αμμου, που κανει γυρω στα 8-10 ευρω και απορροφαει τα τσισα. Ετσι εχεις λιγορερα "πραγματα" να πετας και μπορεις να την καθαριζεις μια φορα καθε δυο μερες.
Αλλα πολυ φοβαμαι οτι το καθημερινο αλλαγμα δεν το γλυτωνεις γιατι ειναι πολλα!!!
Υπαρχει και για το νερο και δεν ειναι πολυ ακριβη.
Οι τιμες για την αμμο διαφερουν. Μπορεις να βρεις με 3-20 ευρω.
Θα σου προτεινα κρυσταλλικη αμμου, που κανει γυρω στα 8-10 ευρω και απορροφαει τα τσισα. Ετσι εχεις λιγορερα "πραγματα" να πετας και μπορεις να την καθαριζεις μια φορα καθε δυο μερες.
Αλλα πολυ φοβαμαι οτι το καθημερινο αλλαγμα δεν το γλυτωνεις γιατι ειναι πολλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
11-07-07
10:20
Μπράβο!Δεν είναι σκοπός μου, σώνει και καλά να αποκτήσω γατιά, αλλά αφού ήρθαν, θα τα φροντίσω όσο μπορώ και όσο περνάει από το χέρι (και την τσέπη μου)![]()
Μάλλον ανήκεις σε σπάνια κατηγορία ανθρώπων!Οσον αφορά τη λεκάνη, μπορείς να πάρεις μια οποιαδήποτε μεγάλη, αν και δε νομίζω οτι η ειδική για γάτες ,που υπάρχει στο pet shop, ειναι ακριβότερη.
Χρειάζεσαι και ειδική άμμο για γάτες (υπάρχει σε συσκευασία 5 κιλών, 8 κιλών κ.α. Εσύ θα διαλέξεις!), καθώς και ένα φτυαράκι για να την καθαρίζεις.
Στο pet shop μπορουν να σου πουν πώς γίνεται αυτό.
Θα μάθουν μόνα τους να πηγαίνουν εκεί, αρκεί να τη βάλεις σε ένα σημείο με εύκολη πρόσβαση και να καθαρίσεις καλά τα σημεία που έχουν κάνει την ανάγκη τους για να μην ξαναπάνε εκεί.
Λίγο ξύδι καλύπτει τις μυρωδιές και τα αποτρέπει να ξαναπάνε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum