4 μωρά γατάκια αναζητούν σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sallyko

Νεοφερμένο μέλος

Η sallyko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άνοιξη (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Αυτή η γατούλα βρέθηκε στο διπλανό οικόπεδο. Γέννησε 4 υπέροχα μωράκια.
Αυτή η οικογένεια ζητάει σπίτι, ακόμα και η μαμά (είναι τόσο όμορφη).
Δεν γνωρίζω αν είναι θηλυκά ή αρσενικά ακόμα.
Πάντως πρέπει να είναι 2-3 μηνών και τρώνε μόνα τους με λαιμαργία :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC02915.JPG
    DSC02915.JPG
    204,8 KB · Εμφανίσεις: 334
  • DSC02917.JPG
    DSC02917.JPG
    160,1 KB · Εμφανίσεις: 574
  • DSC02914.JPG
    DSC02914.JPG
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 124
Πολύ όμορφα όλα τα γατάκια!! Καλή τύχη!
Μήπως έχετε κάποιο τηλέφωνο για να καλέσουν οι ενδιαφερόμενοι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι είναι κουκλιά και από κοντά ακόμα πιο πολύ, ακόμα και η μάνα είναι όμορφη παρόλο που δεν φαίνεται τόσο στην φωτογραφία, έχει πράσινα μάτια. Ναι υπάρχει τηλέφωνο απλά δεν θα ήθελα να το δημοσιεύσω στο θέμα, αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει μήνυμα και να του το δώσω.

Επειδή από εδώ μέσα οι πιο πολλοί έχουν ήδη γάτες, καλό θα ήταν να βάλετε έστω και ένα e-mail, για κάποιον επισκέπτη που θα δει την αγγελία;).
Καλή τύχη εύχομαι, είναι όλα πανέμορφα!

ευχαριστώ konstans. το email μου είναι sdimako77@hotmail.com. Μήπως γνωρίζετε που αλλού θα μπορούσα να βάλω την αγγελία. Την έχω βάλει και στο aggeliopolis

Στο interpet, sosivio.gr, stray'shelp, adespoto.gr, hugforpet. Αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα σου πω;)

ευχαριστώ πολύ πολύ !!!:D

χμμμμ....ισως καταφερω να παρω κ να μεγαλωσω ενα αν θελεις...αλλα δεν γινεται περισσοτερα απο ενα:):redface:

elsavet όσα θέλεις δεν έχω πρόβλημα μόνο που δεν ξέρω ακόμα πιο είναι θηλυκό και ποιο αρσενικό. Σου στέλνω μήνυμα με το τηλέφωνό μου αν θες να έρθεις να τα δεις και όποιο θες το πέρνεις.

ωχ λυπαμαι !!!!!!!τον καιρο που ελειπα βρηκα ενα γατακι....ελπιζω να τα εχεις καταφερει μεχρι τωρα να τα δωσεις ή να τα μεγαλωσεις!:):redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back