kouniados
Νεοφερμένο μέλος
Ο kouniados αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
12-06-11
01:47
Γεια σας.
Πριν τρεις εβδομάδες περίπου, γέννησε η γάτα μου 4 γατάκια.
Μετά από 10 μέρες τα νεογέννητα άνοιξαν τα μάτια τους.
Το θέμα είναι ότι έως σήμερα, έχω την αίσθηση ότι δεν βλέπουν.
Επίσης τα μάτια τους είναι κατάμαυρα.
Υπάρχει περίπτωση να είναι τυφλά?
Τα γατάκια μόλις ανοίξουν τα μάτια τους βλέπουν, ή πρέπει να περάσει και άλλος καιρός?
Πριν τρεις εβδομάδες περίπου, γέννησε η γάτα μου 4 γατάκια.
Μετά από 10 μέρες τα νεογέννητα άνοιξαν τα μάτια τους.
Το θέμα είναι ότι έως σήμερα, έχω την αίσθηση ότι δεν βλέπουν.
Επίσης τα μάτια τους είναι κατάμαυρα.
Υπάρχει περίπτωση να είναι τυφλά?
Τα γατάκια μόλις ανοίξουν τα μάτια τους βλέπουν, ή πρέπει να περάσει και άλλος καιρός?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socially excluded
Δραστήριο μέλος
Η socially excluded αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 553 μηνύματα.
21-06-11
15:33
Απάντηση: 4 νεογέννητα γατάκια δεν βλέπουν.
Κανονικά, από όσα ξέρω, μόλις ανοίξουν τα μάτια τους βλέπουν. Αν δεις κάτι ανησυχητικό πάντως καλό θα ήταν να τα πας στον κτηνίατρο.
Κανονικά, από όσα ξέρω, μόλις ανοίξουν τα μάτια τους βλέπουν. Αν δεις κάτι ανησυχητικό πάντως καλό θα ήταν να τα πας στον κτηνίατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Tia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 293 μηνύματα.
22-06-11
20:29
μόλις ανοίξουν τα γατάκια τα ματάκια τους το χρώμα είναι μπλέ-μπλε σκούρο ...
αυτό το μαύρο δεν μου αρέσει ..
πρέπει να τα δει επειγόντως γιατρός...
αυτό το μαύρο δεν μου αρέσει ..
πρέπει να τα δει επειγόντως γιατρός...
dessy_cat<3
Νεοφερμένο μέλος
Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
24-06-11
22:57
μμ..και εμενα τα δικα μου γατακια οταν γεννηθηκαν και ανοιξαν τα ματια τους ηταν μαυρα για αρκετο καιρο το ιδιο και τα γατακια μιας φιλης μου και ειχα ακουσει πως συμβαινει αυτο πολλες φορες οποτε δεν ανυσηχησα..τωρα ομως ειναι σκουρο μπλε...παντως αν τα ματια τους ειναι μαυρα για πολυ καιρο τοτε καλυτερα να τα δει κτηνιατρος
kouniados
Νεοφερμένο μέλος
Ο kouniados αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
27-06-11
18:20
Παιδιά συγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω, αλλα τελικά τα γατάκια βλέπουν μια χαρά πλέον.
Όσο περναναι οι μέρες όλο και μπλεδίζουν .
Όλα ok.
Όσο περναναι οι μέρες όλο και μπλεδίζουν .
Όλα ok.
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η elli-anna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 171 μηνύματα.
29-01-12
12:36
τα γατακια μετα απο 7-15 μερες ανιγουν τα ματια τους.αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχουν τη δυνατοτητα να δουν καθαρα.θα τους παρει λιγο καιρο ακομα μετα 20 μερες για να αναγνωριζουν αντικειμενα κ.τ.λ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum