4 νεογέννητα γατάκια ζητούν μια ζεστή οικογένεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

OLAS

Νεοφερμένο μέλος

Η OLAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Τα 4 γατάκια της φωτογραφίας βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα, αφότου η μανούλα τους πέθανε από φόλες της περιοχής. Είναι τοσοδούλικα (περίπου 20-25 ημερών), τρυφερά, πολύ-πολύ χαριτωμένα και η ζωή μέχρι τώρα δεν τους έδειξε και το καλύτερο πρόσωπό της. Τα μάζεψα, τα περιέθαλψα και τώρα φιλοξενούνται σε ένα απο τα σπίτια των γάτων μου, αλλά δυστυχώς κινδυνεύουν από τους 5 γάτους μου -που ήδη με νύχια και με δόντια κρατάω μακριά εξαιτίας της ζήλιας τους- και τους αδέσποτους σκύλους και γάτες που έχουν πρόσβαση στο χώρο για τροφή. Είναι κρίμα να πάθουν κακό και φοβάμαι πως απο στιγμή σε στιγμή κινδυνεύουν. Δυστυχώς, δε θα μπορέσω να τα κρατήσω για πολύ ακόμα λόγω των 6 ακόμη ζώων που φιλοξενώ. Τα μικρά τρυφερούδια κι εγώ ελπίζουμε στη βοήθειά σας.

Τηλ.επικοινωνιας:6947321006

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• kittens.jpg
    kittens.jpg
    196,5 KB · Εμφανίσεις: 217
Ε'ιναι πανέμορφα καλή τους τύχη. Έχει και πορτοκαλάκια. Μήπως όμως θα έπρεπε να γράψεις και σε ποια πόλη και περιοχή βρίσκεσαι για τυχόν ενδιαφερόμενους?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις δίκιο!Ευχαριστώ πολύ! Αθήνα βρίσκομαστε και μένουμε στα Νότια Προάστεια. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται θα αναλάβω εγώ τη μεταφορά εντός της Αττικής ή και πιο έξω εάν χρειαστεί, προκειμένου να τα σώσουμε.

Καλησπερα και καλωσηρθατε.
Δοκιμαστε να βαλετε αγγελιες κι εδω.
Καλη τυχη!

:inlove::loveangel
επαθα πλακααα...
τι πανεμορφαα που ειναι?????
ειδικα το κοκκινακι...φτου φτου φτου να μην τα ματιασω
:redface::redface::redface:

Μα δεν είναι τρελες φάτσες??Και να φανταστείς πως στη φωτογραφία είναι 15-20 ημερών...Δε δείχνουν όμορφα τόσο μικρά!!Μόλις πάρουν λίγο τα πάνω τους, αφού παλεύω με 100 μπιμπερό, θα γίνουν άπαιχτα!!! Καλή τύχη να έχουν, γιατί-όπως έγραψα και παραπάνω- με τόσους αρσενικούς τριγύρω και αδέσποτα που πηδούν την mantra τρέμει το φυλλοκάρδι μου!Με τον παραμικρό ήχο τα ξημερώματα πετάγομαι έξω. Και δυστυχώς η αλλεργία μου δε μου επιτρέπει να τα πάρω μέσα...Ελπίζω να βρεθεί σύντομα ανάδοχος, πριν μας βρει κανένα κακό!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Νότια Προάστεια που ακριβώς ? Μένω στον Άλιμο.

Είμαστε στη Βούλα. Δυστυχώς σε μια αφιλόξενη γειτονιά για ζώα...

Ο κοκκινούλης και ο "κοκκινοκαφετουλις" υιοθετήθηκαν μαζί!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είναι παρεούλα!Έχουν μείνει τα 2 διδυμάκια τιγράκια. Ανεβάζω μια νέα φωτό (δεν είναι πολύ καλή γιατί είναι από κινητό) και σύντομα θα βγάλω νέες photos από τα 2 παραπονεμένα "ψυχουλινακια" που δε βρήκαν ακόμη σπίτι...:'(:'(

Συνημμένα

• theia.jpg
    theia.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 66
Μην ανησυχείς τα τιγρ'ακια δίνονται εύκολα έχω δώσει 5 μέχρι τώρα. Είναι τόσο κουκλάκια. Λίγη υπομονή δεν θα σου μείνουν

Τελικα ολα τα γατακια βρηκαν σπιτι?

Τώρα τα είδα αυτά τα αστεράκια!!:)
Μα τί όμορφα που είναι όλα τους!!!:)
Ελπίζω να βρήκαν σπιτάκι και τα δύο τιγρούλια!

Και εγώ το ίδιο ελπίζω Μαρίνα μου.
Αναρωτιέμαι κιόλας γιατί να μην μπορώ να έχω 544153654651321265 γάτες...

Εχουμε νεα απο τα γατακια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον πρόκειται για μια ακόμη παλιά αγγελία που πρέπει να κλειδωθεί εφόσον έχουν περάσει πολλοί μήνες αφότου ανοίχτηκε και δεν έχουμε νεότερα απο πέρισυ τον Απρίλιο:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει ποτε!!!!

Ειναι παρα πολλες αγγελιες πανω απο 1 χρονο δεν εχουν κλειδωθει... Ελπιζω τα γατουλινακια να εχουν ηδη δικα τους σπιτακια!!! (Που σιγουρα θα εχουν τετοιες φατσες!!!)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back