naty
Νεοφερμένο μέλος
Χθές πήγα να πετάξω τα σκουπίδια και ακουσα κατι μπουκιτσες να κλαινε χωρις να το πολυ σκεφτω μπηκα μεσα στον καδο

και τα εβγαλα.... 5 μωρα σε αθλια κατασταση βρωμικα δεν μπορουσαν να αναπνευσουν ...χαλια... πηγα λοιπον πηρα τα συνεργα και ξεκινησα το ταισμα
Εχω 2 αδυναμα και 3 θηρια
δεν εχουν κανει κακα τους ακομα και ανησυχω λιγο αλλα εχω γιατρο σε ετοιμοτητα ... τρωνε πολυ και δεν κλαινε καθολου (καλο αυτο) Μια ερωτηση μονο το μπουκαλακι με ζεστο νερο που τους βαζω το σνομπαρουν ολο μακρυα του πανε μηπως ειναι λογο ζεστης και σκασουν ???
σσ > ακουσα και γουργουριτα σημερα

βαζω φοτο αυτη με την κουτα ειναι οταν τα βρηκα η αλλη με το κουκλακι σημερινηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ορφανά γατάκια και πως να τα μεγαλώσετε (Άρθρο)
kit επιβίωσης για νεογέννητα γατάκια
Μωρό γατακι στο σπίτι, φροντίδα και άλλες απορίες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
naty
Νεοφερμένο μέλος

τα εχω διαβασει τοσες πολλες φορες που και τεστ να τα εδινα θα περναγα

ολα οκ σημερα λιγο μουρμουρα ειχαμε γιατι ηθελαν να κοιμηθουν πανω μου
τα μεγαλα μου γατια κοντεβουν να παθουν σοκ δεν μου μιλανε πια
αλλα ενταξει δεν πειραζει και αυτα ετσι τα πηραμε
Θα παω τα μικρα στον γιατρο το απογευμα να μας πει πως τα παμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
naty
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Το καϋμενούλι δεν μπορεί να μείνει νηστικό, δεν θα το αντέξει σε τόσο νεαρή ηλικία... ίσως το ενόχλησε όμως το γάλα που πίνει, ίσως είναι καλύτερα να δοκιμάσεις κάποιο άλλο, δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω. Πρέπει να μιλήσεις με έναν κτηνίατρο άμεσα!
naty
Νεοφερμένο μέλος
FELINE ANGELS
Νεοφερμένο μέλος
Δίνεις γάλα για γατάκια, ειδικό, ναι; τι μάρκα; σε ρωτάω επειδή έχω ένα κουτί, πολύ καλό γάλα για γατάκια και αν δεν υπάρχει πρόβλημα, ευχαρίστως να το πάρουν τα μωράκια

naty
Νεοφερμένο μέλος
της εδωσε μελι και κατι ενεσουλες. μου ειπε να μην τουσ ξαναδωσω γαλα . μονο κονσερβα πατε .γενικοτερα μου ειπε οτι 1στα 2 επιβιωνει και συνηθως τα πιο μεγαλα . για γαλα δινω το Mc wean-um . θα παρω και μια δευτερη γνωμη για το αν θα πρεπει να σταματησω το γαλα και θα σου πω !!! ευχαριστω πολυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool