5 μπουκίτσες στα σκουπίδια...

• Thread starter Thread starter naty
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

naty

Νεοφερμένο μέλος

Η naty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
καλημέραα
Χθές πήγα να πετάξω τα σκουπίδια και ακουσα κατι μπουκιτσες να κλαινε χωρις να το πολυ σκεφτω μπηκα μεσα στον καδο :sick:
και τα εβγαλα.... 5 μωρα σε αθλια κατασταση βρωμικα δεν μπορουσαν να αναπνευσουν ...χαλια... πηγα λοιπον πηρα τα συνεργα και ξεκινησα το ταισμα :) Εχω 2 αδυναμα και 3 θηρια :P δεν εχουν κανει κακα τους ακομα και ανησυχω λιγο αλλα εχω γιατρο σε ετοιμοτητα ... τρωνε πολυ και δεν κλαινε καθολου (καλο αυτο)
Μια ερωτηση μονο το μπουκαλακι με ζεστο νερο που τους βαζω το σνομπαρουν ολο μακρυα του πανε μηπως ειναι λογο ζεστης και σκασουν ???
σσ > ακουσα και γουργουριτα σημερα:clapup::clapup: βαζω φοτο αυτη με την κουτα ειναι οταν τα βρηκα η αλλη με το κουκλακι σημερινη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01414.JPG
    DSC01414.JPG
    512,1 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSC01417.JPG
    DSC01417.JPG
    539,2 KB · Εμφανίσεις: 59
Τελευταία επεξεργασία:
Καλή σου μέρα φίλη μου!!! Ενα μεγάλο μπράβο που μάζεψες αυτά τα μικρά, που χωρίς εσένα σίγουρα θα πέθαιναν! Προσωπικά δεν μου έτυχε να μεγαλώσω τόσο μικρά γατάκια, έτσι μου λείπει η πείρα. Όμως σου παραθέτω τα ακόλουθα link που περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες:

Ορφανά γατάκια και πως να τα μεγαλώσετε (Άρθρο)
kit επιβίωσης για νεογέννητα γατάκια
Μωρό γατακι στο σπίτι, φροντίδα και άλλες απορίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα:)
τα εχω διαβασει τοσες πολλες φορες που και τεστ να τα εδινα θα περναγα :P
ολα οκ σημερα λιγο μουρμουρα ειχαμε γιατι ηθελαν να κοιμηθουν πανω μου :D τα μεγαλα μου γατια κοντεβουν να παθουν σοκ δεν μου μιλανε πια :P αλλα ενταξει δεν πειραζει και αυτα ετσι τα πηραμε :) Θα παω τα μικρα στον γιατρο το απογευμα να μας πει πως τα παμε

Το καλύτερο πράγμα που θα κάνεις!! Περιμένουμε νέα σας μετά από την επίσκεψή σας στον κτηνίατρο :)

Τα ειδε χθες γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και οτι εχουμε πολλεσ ελπιδες . Σημερα το πρωι τι 2ο πιο δυνατο ειναι χαλια το εχω εδω αγκαλια με μια θερμοφορα αλλα δεν μασ βλεπω να την βγαζουμε καθαρη εκανε παρα πολυ διαρροια χ8ες το βραδυ. Οταν ξυπνησα να τα ταισω ειχε χω8ει μεσα στο σπιτακι και δεν βγηκε για γαλα οπως κα8ε φορα .Ο γιατρος δεν απανταει το τηλ αμαξι δεν εχω να το παω πουθενα σκατουλες προσπαθει να γουργουρισει και να πιπιλισει το χερι μου . Γαμωτο μεσα σε 4 ωρες ειναι δυνατον να πανε ολα τοσο σκατα? Δεν θελω τα το βαλω με τα αδερφια του γτ φοβαμαι μην κολλησουν αν ειναι κατι κολλητικο.

Κοίτα εδώ: Λίστα κτηνιάτρων
Το καϋμενούλι δεν μπορεί να μείνει νηστικό, δεν θα το αντέξει σε τόσο νεαρή ηλικία... ίσως το ενόχλησε όμως το γάλα που πίνει, ίσως είναι καλύτερα να δοκιμάσεις κάποιο άλλο, δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω. Πρέπει να μιλήσεις με έναν κτηνίατρο άμεσα!

εφαγε πολυ λιγο γαλα . κοιμαται τωρα και μολις τεντοθηκε μαλλον την συνεφερνει η θερμοφορα ,περπατησε κιολας πολυ . θα παρω εναν κτηνιατρο απο την λιστα . ευχαριστω πολυ

έχεις δίκιο πως συμβαίνουν "ξαφνικά" οι εναλλαγές από το "καλό" προς το "κακό", με τόσο μωρά. Δυστυχώς.
Δίνεις γάλα για γατάκια, ειδικό, ναι; τι μάρκα; σε ρωτάω επειδή έχω ένα κουτί, πολύ καλό γάλα για γατάκια και αν δεν υπάρχει πρόβλημα, ευχαρίστως να το πάρουν τα μωράκια:)

γυρισα απο τον κτηνιατρο την σωσαμε την μικρη :D της εδωσε μελι και κατι ενεσουλες. μου ειπε να μην τουσ ξαναδωσω γαλα . μονο κονσερβα πατε .
γενικοτερα μου ειπε οτι 1στα 2 επιβιωνει και συνηθως τα πιο μεγαλα . για γαλα δινω το Mc wean-um . θα παρω και μια δευτερη γνωμη για το αν θα πρεπει να σταματησω το γαλα και θα σου πω !!! ευχαριστω πολυ :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back