xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Χθες το βραδυ καθως γυριζα σπιτι στις 2 ειδα στο πεζοδρομιο μια γατα στα μαυρα της τα χαλια...Το μονο που μπορουσε να κανει ηταν να αναπνεει και αυτο με δυσκολια καθως η καθε αναπνοη της εμοιαζε και η τελευταια...Τα ματια της κοιταζανε στο κενο και απο τι καταλαβα ειχε σπασει σπονδυλικη της στηλη και πισω στον πισινο της ειδα τα κακα της που απο τι φαινεται καθοτανε ωρες εκει.Σε καποια φαση ηρθε κοντα μου ενας νεαρος που ειχε μαγαζι εκει κοντα και μου ειπε πως ειναι συχνο φαινομενο στην περιοχη κατι συμμοριες απο παιδια μικρα να βασανιζουν αδεσποτα.Εγω εμεινα με την γατα αλλη μιση ωρα αλλα φοβομουνα να την σηκωσω μηπως και της εκανα χειροτερο κακο...Η ωρα ηταν περασμενη σε ποιον να απευθηνομουνα?Γιατι να μην υπαρχουν διανυκτερευοντα κτηνιατρια για τετοια περιστατικα?Μετα στο σπιτι εριξα το κλαμα της ζωης μου...
καλυτερα να μην μιλησω,,μηπως ειδες στην τηλεοραση και στη βολιβια τι γινεται-τα εδειχνε γμτ-πυροβολουσαν εν ψυχρω τα αδεσποτα-τα σερναν και αυτα φωναζαν-το γυρισα δεν αντεξα να το δω ολοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Για τα ηλιθια παιδια μελετησε το παντως παρε πληροφοριες και αρχισε να σχολεισαι με τ αδεσποτα της περιοχης ετσι ωστε να μη ξανασυμβει τουλαχιστον...ακομα και επικυρηξη σηκωνει
την καημενουλα...
ΥΓ. γαι να κανουν κατι τετοιο τα παιδια σημαινει κατι πολυ κακο ηγι αυτα οπως και γι αυτα της βολιβιας.. ετσι τους φερονται οι γονεις τους γι αυτο αναπαραγουν τετοια φρικη (ισως και το κρατος στη βολιβια...εινει παιδια με οπλα ειπες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι ευτυχως για μενα!Θα κανα να συνελθω μερες!Ισως και να επερνα το 1ο αεροπλανο και θα τα επερνα ολα!Κριμα τα φτωχα ζωακια.......
μιλαμε για φρικτο θεαμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Ενα απο αυτά είναι στην Μαραθώνος πάνω, στο Πικέρμι.
Υπάρχουν και άλλα, στην Ηλιουπολη, στην ανηφόρα που αρχιζει η κατεχάκη.
Τι απέγινε η γατούλα τελικά?
Οσο την σκεφτομαι σκαω απο στεναχώρια..
Πες μας νεα σε παρακαλώ......
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Μηπως ζεί και περιμένει η άμοιρη?????
Πες μας , μην μας κρατάς σε αγωνία..
Ισως να είναι μαρτυρικές οι στιγμές της αν ζεί ακόμα και είναι σε αθλια κατάσταση.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μωρε κανε το κοπο να πας κι αν ειναι ακομη εκει ακομη και να μη γινεται κατι να μη πεθανει ετσι αθλια. Κι αν θες να βοηθησουμε αν μπορει να γινει κατι......
Φοβερο πραγμα.....
Καημενη γατουλα
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Πόσο μακρια είναι? Πόσα μέτρα ποδαρόδρομο αξίζει η ζωή η ακομα και ένας αξιοπρεπής θάνατος ενός ζώου?
Απο χτές το βράδυ μεχρι τώρα εγώ παω Λαμια με τα πόδια και έρχομαι.Τι λέμε τώρα........
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν......εγώ θα είχα πάει 'αμεσα.
Πόσο μακρια είναι? Πόσα μέτρα ποδαρόδρομο αξίζει η ζωή η ακομα και ένας αξιοπρεπής θάνατος ενός ζώου?![]()
Απο χτές το βράδυ μεχρι τώρα εγώ παω Λαμια με τα πόδια και έρχομαι.Τι λέμε τώρα........
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool