Aδέσποτες γάτες και σκύλοι σαν ζωντανά δολώματα!

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Το αναπαράγω από το site https://whispering-planet.blogspot.com/

Ανείπωτη Βαναυσότητα

Η βαναυσότητα αυτή τη φορά λαμβάνει χώρα στο νερό!

Χρησιμοποιούν αδέσποτες γάτες και σκύλους ως ζωντανά δολώματα για καρχαρίες! Τα σουβλίζουν στην κυριολεξία σε τεράστια αγκίστρια και τα σέρνουν πίσω από τα πλοία μες στο νερό ως ζωντανά δολώματα σε καρχαρίες!

Όλα αυτά τα τερατώδη συμβαίνουν στον Ινδικό ωκεανό. Το σκυλάκι που βλέπετε στην φωτογραφία είναι μόνο 6 μηνών και βρέθηκε ΖΩΝΤΑΝΟ με ένα διπλό αγκίστρι περασμένο μέσα στην μουσούδα του και ένα άλλο στο πόδι του. Αυτό κατάφερε να σωθεί, άλλα αδέσποτα δεν στάθηκαν τυχερά και τα καταβρόχθισαν καρχαρίες!

Υπογράψτε εδώ για να σταματήσει αυτή η κτηνωδία! Πείστε την κυβέρνηση να συλλάβει και να φυλακίσει αυτούς που εγκληματούν.

Απο το https://vegan.thisblueplanet.net/forum/index.php?topic=1573.0

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

yasmin πήγα να υπογράψω αλλά δείχνει ότι το έχουν κλείσει για υπογραφές όντως είναι έτσι?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω και απορω γιατι....:hmm: σκετη φρίκη ειναι...

Άσε σοκαρίστηκα. Δεν μπορώ να δώ άλλη φωτογραφία. Τι τέρας είναι ο άνθρωπος. Πως μπορούν. Αχ δεν μπορεί θα υπάρχει άλλη ζωή όπου θα τα υποστούν όλα αυτά:mad:

δεν καταλαβαινω ο στοχος τους ηταν οι 1000 υπογραφες γιατι σταματησαν στις 640???
μηπως σταματησαν αυτοι τη φρικη???:mad:

$$%%$$ :mad: ΓΙΑΤΙ???????????????

και το κλειδώσανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι τρομερο...γιατι συμβαινουν αυτά τα πράγματα???......ελπιζω να κλειδωθηκε μονο επειδη το σταματησαν...

Σε κάτι τέτοιους είναι να τους βάλεις ένα τσιγκέλι στην μούρη και να τους σέρνεις επειδικτικά για να καταλάβουν τον εξευτελισμό.:mad:

στα θρησκευτικα μας εχει πει η κυρια να μην χρησιμοποιουμε την παρακατω βρισια επειδη ειναι σα να στελνουμε τον αλλον στο διαολο και τον απομακρυνουμε απο την αγαπη του Θεου... σε αυτους ομως εγω εχω να πω:
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Γ*******ΔΕΣ!!!!!!!!

μηπως τελικα η βαβαυσοτητα πανυα θα υπαρχει γιατι ειναι στην ανθρωπινη φυση? κι οσο κι αν την "πολεμαμε" παντα θα μιαζει σαν ενα ατερμονο παιχνιδι 2 αντιπαλων στρατοπεδων.....οι κακοι απο εκει κι εμεις οι καλοι απο την αλλη.....να προσπαθουμε να προλαβουμε η να σταματησουμε το κακο σε αθωες ψυχες...ομως κ τις δικιες μας ψυχες τις λεηλατει ολο αυτο το κακο.....δεν ειμαστε αλωβητες......οχι, δεν βγαζω πεσιμισμο, ουτε ητοπαθεια.....το αντιθετο ειμαι....κανω φωναχτες σκεψεις σε σας φιλες του σαιτ.....καθε ειδους βαρβαροτητες κ βαναυσοτητες....στον αντιποδα οι ευαισθητοι, οι "πολιτισμενοι" που με τι τροπο μπορουμε να σταματησουμε τα τεκτενομενα???????ακομα κι οταν παμε να διαμαρτυρηθουμε μεσω ιντερνετ μας κλεινουν την πορτα στη μουρη....ερχονται στιγμες που, αυτο το ανθρωπινο γενος που υπηρετω κ προσφερψ τις ψυχικες μου δυναμεις, να το σιχαινομαι....να με αηδιαζει....να κανω κακες σκεψεις.....φιλες μου, συγχωρεστε τη φλυαρια, με σας νιψθψ ανεση να μιλησω εστω κ μπερδεμενα......θαθελα κατι δυνατο κ συγκλονιστικο, μα σε τουτο το τοπο.........σατα να πανε.............

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back