Aδέσποτος φίλος 2

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Καλησπέρα,
τελικά τα κατάφερα με την σύνδεση με μια πρόχειρη σύνδεση από το σπίτι για αρχή...θα δούμε κατόπιν.
Σας γράφω σχετικά με ένα αγαπημένο γάτο που ταϊζω στην πυλωτή μας. Από περυσι περίπου την άνοιξη ξεκίνησε αυτή η φροντίδα καθώς επρόκειτο για ένα γατί που το φώναζα και ερχόταν και με περίμενε στην πόρτα για να του βάλω φαγητό σε κάποιο μέρος κοντά στο πεζοδρόμιο. Αργότερα για να μπορεί να τρώει με την ησυχία του αποφάσισα να τον ταϊζω στην πυλωτή. Η σχέση μας είχε γίνει καλύτερη. Εβγαινα στο μπαλκόνι τον φώναζα και αυτός ερχόταν αμέσως και με περίμενε να κατεβω για να τον ταϊσω, να μου κάνει γλύκες, να γουργουρίζει όποτε τον χαϊδευα (η αλήθεια είναι ότι δεν ανέχοταν βέβαια πολλά χάδια). Τον τελευταίο μήνα άρχισε να σημειώνει αρκετές απουσίες. Μέχρι όμως την περασμένη Κυριακή η συμπεριφορά του δεν άλλαξε, παρότι δεν έρχοταν κάθε μέρα όπως μέχρι τον Νοέμβριο. Αυτή την εβδομάδα ενώ έβαζα φαγητό κανονικά στην πυλωτή (η αλήθεια είναι ότι γύριζα αργότερα από τη δουλειά)και το πρωι το έβρισκα φαγωμένο, δεν τον είχα δει καθόλου(κάποια στιγμή όμως είδα κάποια άλλα γατιά γύρω από το φαγητό). Σήμερα κατέβηκα κάποια στιγμη και εβαλα φαγητο στο μέρος που του έβαζα στην αρχή της "γνωριμίας" μας και κάποια στιγμή τον είδα από το μπαλκόνι να τρωει εκεί. Κατέβηκα κάτω αλλά ούτε με πλησίασε όπως πριν, ούτε έκανε χαρές. Εδειξε μάλιστα να με φοβάται. Είδα ότι πιθανότατα είχε μαλώσει με καποια γατιά γιατί είχα μερικές γρατζουνιές στο πρόσωπάκι του. (ευτυχώς όχι σοβαρές), αλλά με κοίταζε με επιφύλαξη...όχι όπως πριν.
Πως νομίζετε ότι μπορεί να καταφέρω να τον πλησιάσω πάλι. Εδω σκεφτόμουν να του πάρω ένα σπιτάκι για την πυλωτή αλλά τώρα .... δεν νομίζω ότι θα το χρησιμοποιησει. Μήπως είναι εποχή ζευγαρώματος γιαυτο είχε εξαφανιστεί? Συν τοις αλλοις δεν φάνηκε πεινασμένος ιδιαίτερα, αν και ταλαιπωρημένος...από τον καβγά.
για πείτε καμμια ιδέα...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε ειναι η εποχη του αγριου σεχ για της γατες κ εμενα ο εξω γατουλης μου δεν με πλησιαζει τοσο πολυ οπως πριν σιγα σιγα θα ξανα ερθει κοντα σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι ειναι οπως τα λεει η λαδυ κι εμενα τα δικα μου μονο τα μικρα πολυτρωνε ολα τ αλλα σε αλλου ειδους ψητο ριχνονται δυο λυσεις η θα τον αφησεις αστειρωτο με κυνδυνο να φυγει καμια μερα για τα καλα και να τον χασεις η θα τονε πιασεις θα τον στειρωσεις και θα τον φροντιζεις εσυ

ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις...

σήμερα τον είδα και πάλι. Είναι εμφανώς ταλαιπωρημένος, αλλά ήρθε και κάναμε τα καθιερωμένα μας χαδάκια. Εχετε δίκιο πάντως. δεν πολυέχει όρεξη για φαγητό. αύριο ή μεθαύριο που θα τον πετύχω θα θα του ρίξω και μια αμπούλα frontline, γιατί εκτός από τους καβγάδες μου φαίνεται ότι έχει αρπάξει και ψύλλους πάλι. Οσο για την στείρωση την σκέφτηκα στην αρχή αλλά όσο φιλικός και να είναι, δεν πιάνεται το άτιμο...:blink: , μετά το τάισμα που το έχω ρίξει έχει γίνει και τεράστιος γάτος και δεν τον κάνεις καλά..αν του πάρω το σπιτάκι λέτε τουλάχιστον να χώνεται μέσα για να προφυλάσσεται ή θα πάει τσάμπα?

εγω τους εχω στο μπαλκονι ενα τετοιο μπαινουν οποτε γουσταρουν

Παρτου το παρτου το θα μπει κι οταν του περασουν οι ορεξεις και ερθετε πιο κοντα παρε κι ενα μεγαλο γαοφορο αποτον κοντινο σου κτηνιατρο και βαλτου μεσα την αγαπημενη του τροφη αφου θα τον εχεις ψωμολιμαξει μια δυο μερες πριν να δεις για ποτε θα πιαστει

ασε που εγω στην θεση σου θα φοβομουν και τις αρρωστιες που μπορει να κολλησει απο το ζευγαρωμα η απο τους καυγαδες... εχω χασει γατουλι ετσι... στην θεση σου θα προσπαθουσα να τον στειρωσω...:hmm:

έχετε δίκιο βρε παιδιά αλλά ο τύπος δεν πιάνεται. Θα δοκιμάσω βέβαια το κόλπο της Yasmin αλλά δεν ειναι σίγουρο. Εδω και που του βάζω φαγητό και χαιδευεται στα πόδια μου, μετά από λίγο "εκνευρίζεται και γυρίζει και μου σκάει και καμιά δαγκωνιά. Να φανταστείτε στην αρχή είχα σκεφτεί να τον πάρω σπίτι αλλά δεν είναι πιτσιρικάκι να αντέξει την κλεισούρα. Ασε που και ο δικός μου, ο Τσε θα παθει "εγκεφαλικό". Θα προσπαθήσω με το εξωτερικό σπιτάκι, μήπως μαζευτεί λιγάκι και ηρεμίσει και βλέποντας και κάνοντας.

Σιγα σιγα αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι .. ολα τα γατακια εχουν το οριο τους στα χαδια ειδικα τα αδεσποτα εχουν μικροτερο οριο γιατι μεγαλωσανε αγρια οποτε μολις το φτασουν απομακρυνονται η προσπαθουν να δημιουργησουν αποσταση με το δαγκωμα.. οσο συνεχιζεις τοσο ομως το οριο του θα αυξανεται .. αυτηδεν ειναι καλη περιοδος για χαδια γιατι εχει ορεξεις αν ομως του παρεις το σπιτακι και φανεις σταθερη στη φροοντιδα του ιδιως τωρα που θαρθουν χιονια θα δεις οτι θα σε πλησιασει σιγα σιγα απο μονο του κι οταν με το καλο θα το πιασεις και θα το στειρωσεις ( ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ)μπορεις να κανεις το εξηςοταν θα εινα μισοναρκωμενος ακομη να τον κραας συνεχεις αγγαλια και να τον μαθεις τρυφεροτητα και χαδι καθως θα ξυπναει και να του συμπαρασταθεις τρυφερα την επομενη μερα κρατωντας τον ζεστα στο σπιτι σου φυσικα θα παθει ενα μικρο σοκ αλλα σιγα σιγα θα προσαρμοστει ειτε επανω ειτε κατω

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Το πιστεύω και εγώ ότι αξίζει τον κόπο, γι'αυτό και θα το προσπαθήσω. Ειδικά αυτόν τον γάτο τον έχω συμπαθήσει πιο πολύ από τα άλλα αδεσποτάκια που ταϊζω. Το έχω πιο υπό την προστασία μου ας πούμε..αλλά μου βγήκε "μπερμπάντης"τι να κάνουμε?:)
να φανταστείς οτι ο δικός μου (ο εσωτερικός της φωτογραφίας) είναι 2 ετών, αστείρωτος και ακόμη δεν έχει δείξει επιθυμία ζευγαρώματος..(αυτό τώρα είναι φυσιολογικό?:/: )αν εξαιρέσεις ότι καμμια φορά κυνηγάει το χέρι μου με "ορέξεις" αλλά και αυτό όχι για πολύ..τι να πω?? με την θηλυκια σιαμέζα που είχα τα πράγματα ήταν πιο απλά.Εδειξε οιστρο, την στειρώσαμε και ζει και βασιλεύει μέχρι τώρα...με τα αγοράκια τα χάνω μου φαίνεται..:hmm:
καληνύχτα προς το παρόν..θα τα πούμε αύριο :)

:up: ειναι δυσκολο να τον πιασεις αλλα γινεται... πιασει 4 μαζι μεσα σε μια μερα και τα 2 ηταν πολυ αγρια.. τωρα εχουν γινει πολυ ηρεμα και ειναι σαν να με ευγνωμονουν.. αδεσποτακια αγαπημενα, καννελιτσα, σφιγκακος, στριγκλιτσα και μπαλακος!!! ειναι ολα καλα!:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back