RedCat
Διάσημο μέλος
τελικά τα κατάφερα με την σύνδεση με μια πρόχειρη σύνδεση από το σπίτι για αρχή...θα δούμε κατόπιν.
Σας γράφω σχετικά με ένα αγαπημένο γάτο που ταϊζω στην πυλωτή μας. Από περυσι περίπου την άνοιξη ξεκίνησε αυτή η φροντίδα καθώς επρόκειτο για ένα γατί που το φώναζα και ερχόταν και με περίμενε στην πόρτα για να του βάλω φαγητό σε κάποιο μέρος κοντά στο πεζοδρόμιο. Αργότερα για να μπορεί να τρώει με την ησυχία του αποφάσισα να τον ταϊζω στην πυλωτή. Η σχέση μας είχε γίνει καλύτερη. Εβγαινα στο μπαλκόνι τον φώναζα και αυτός ερχόταν αμέσως και με περίμενε να κατεβω για να τον ταϊσω, να μου κάνει γλύκες, να γουργουρίζει όποτε τον χαϊδευα (η αλήθεια είναι ότι δεν ανέχοταν βέβαια πολλά χάδια). Τον τελευταίο μήνα άρχισε να σημειώνει αρκετές απουσίες. Μέχρι όμως την περασμένη Κυριακή η συμπεριφορά του δεν άλλαξε, παρότι δεν έρχοταν κάθε μέρα όπως μέχρι τον Νοέμβριο. Αυτή την εβδομάδα ενώ έβαζα φαγητό κανονικά στην πυλωτή (η αλήθεια είναι ότι γύριζα αργότερα από τη δουλειά)και το πρωι το έβρισκα φαγωμένο, δεν τον είχα δει καθόλου(κάποια στιγμή όμως είδα κάποια άλλα γατιά γύρω από το φαγητό). Σήμερα κατέβηκα κάποια στιγμη και εβαλα φαγητο στο μέρος που του έβαζα στην αρχή της "γνωριμίας" μας και κάποια στιγμή τον είδα από το μπαλκόνι να τρωει εκεί. Κατέβηκα κάτω αλλά ούτε με πλησίασε όπως πριν, ούτε έκανε χαρές. Εδειξε μάλιστα να με φοβάται. Είδα ότι πιθανότατα είχε μαλώσει με καποια γατιά γιατί είχα μερικές γρατζουνιές στο πρόσωπάκι του. (ευτυχώς όχι σοβαρές), αλλά με κοίταζε με επιφύλαξη...όχι όπως πριν.
Πως νομίζετε ότι μπορεί να καταφέρω να τον πλησιάσω πάλι. Εδω σκεφτόμουν να του πάρω ένα σπιτάκι για την πυλωτή αλλά τώρα .... δεν νομίζω ότι θα το χρησιμοποιησει. Μήπως είναι εποχή ζευγαρώματος γιαυτο είχε εξαφανιστεί? Συν τοις αλλοις δεν φάνηκε πεινασμένος ιδιαίτερα, αν και ταλαιπωρημένος...από τον καβγά.
για πείτε καμμια ιδέα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
σήμερα τον είδα και πάλι. Είναι εμφανώς ταλαιπωρημένος, αλλά ήρθε και κάναμε τα καθιερωμένα μας χαδάκια. Εχετε δίκιο πάντως. δεν πολυέχει όρεξη για φαγητό. αύριο ή μεθαύριο που θα τον πετύχω θα θα του ρίξω και μια αμπούλα frontline, γιατί εκτός από τους καβγάδες μου φαίνεται ότι έχει αρπάξει και ψύλλους πάλι. Οσο για την στείρωση την σκέφτηκα στην αρχή αλλά όσο φιλικός και να είναι, δεν πιάνεται το άτιμο...
, μετά το τάισμα που το έχω ρίξει έχει γίνει και τεράστιος γάτος και δεν τον κάνεις καλά..αν του πάρω το σπιτάκι λέτε τουλάχιστον να χώνεται μέσα για να προφυλάσσεται ή θα πάει τσάμπα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
να φανταστείς οτι ο δικός μου (ο εσωτερικός της φωτογραφίας) είναι 2 ετών, αστείρωτος και ακόμη δεν έχει δείξει επιθυμία ζευγαρώματος..(αυτό τώρα είναι φυσιολογικό?
)αν εξαιρέσεις ότι καμμια φορά κυνηγάει το χέρι μου με "ορέξεις" αλλά και αυτό όχι για πολύ..τι να πω?? με την θηλυκια σιαμέζα που είχα τα πράγματα ήταν πιο απλά.Εδειξε οιστρο, την στειρώσαμε και ζει και βασιλεύει μέχρι τώρα...με τα αγοράκια τα χάνω μου φαίνεται..
καληνύχτα προς το παρόν..θα τα πούμε αύριο

mimikaki
Διάσημο μέλος
ειναι δυσκολο να τον πιασεις αλλα γινεται... πιασει 4 μαζι μεσα σε μια μερα και τα 2 ηταν πολυ αγρια.. τωρα εχουν γινει πολυ ηρεμα και ειναι σαν να με ευγνωμονουν.. αδεσποτακια αγαπημενα, καννελιτσα, σφιγκακος, στριγκλιτσα και μπαλακος!!! ειναι ολα καλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool