jenny_v
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελενιτσα δεν ειχε ποτε καποιο προβλημα υγειας εκτος απο το οτι ειναι αλλεργικη κ χρειαζεται να κανει ανα διαστηματα καποια ενεση κορτιζονης.Ευτυχως τα τελευταια 3 χρονια παιρνει καποια ομοιοπαθητικα σκευασματα που την βοηθανε κ ετσι δεν χρειαζεται να της δινω τοσο συχνα κορτιζονη.Θα ηθελα να ρωτησω ποιες, κατα την γνωμη σας ,αιματολογικες εξετασεις χρειαζεται να κανει.Δυστυχως λογο οτι εχω αλλαξει αρκετα σπιτια δεν την παρακολουθει ενας γιατρος μονο...για αυτο κ ρωταω.Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε λίγες μέρες θα πάω την γατοκορούλα μου για γενικές εξετάσεις αίματος κ.α για να δούμε εάν είναι εντάξει με την υγειά της και εάν μπορεί να κάνει το εμβόλιο για την ιογένης λευχαιμία.
Τι πρέπει να προσέξω;;; Από όσα διάβασα στο forum, μπερδεύτηκα αρκετά. Δεν θέλω να παραλείψει τίποτα από τις εξετάσεις αίματος η κτηνίατρος. Πως να της το εξηγήσω;
Όσοι από σας μένετε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής και έχετε κτηνίατρο όπου πηγαίνετε τα γατουλινια σας, θα ήθελα να μου πείτε για να έχω μια δεύτερη γνώμη εάν χρειαστεί.
Εγώ την πηγαίνω σε μια κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ποσο χρονων ειναι η γατα σου και τις κανεις εξετασεις αιματος?
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα μπαίνει στον 8ο μήνα και θα την παω για στείρωση. Γενικά θέλω να της κάνω εξετάσεις για να δω εάν είναι εντάξει με την υγειά της, καθώς τις περισσότερες ώρες της μέρας είναι στον κήπο και κυνηγάει, παίζει, συναναστρέφεται με αλλά γατιά.Ποσο χρονων ειναι η γατα σου και τις κανεις εξετασεις αιματος?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θα ήθελα όποιος μπορεί να με ενημερώσει αν η αιμοληψία στις γάτες γίνεται μόνο από τον λαιμό κι αν μπορεί να προκληθεί κάποια βλάβη κατά την διάρκεια της αιμοληψίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Όχι. Ο δικός μας γιατρός τους παίρνει αίμα από το πίσω ποδαράκι, από την εσωτερική πλευρά.Θα ήθελα όποιος μπορεί να με ενημερώσει αν η αιμοληψία στις γάτες γίνεται μόνο από τον λαιμό
Το να πεθάνει ένα γατάκι απλά και μόνο από το φόβο που του προκάλεσε η επίσκεψη στο γιατρό μου φαίνεται εντελώς απίθανο, εκτός αν προϋπήρχε κάποια παθολογική κατάσταση που το έκανε ιδιαίτερα ευαίσθητο στο στρες.κι αν μπορεί να προκληθεί κάποια βλάβη κατά την διάρκεια της αιμοληψίας.![]()
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
dipe.kav.sch.gr/8ssea/arthra/alla-sxol-kark.html
drusilia
Διάσημο μέλος
Το σοκ ειναι απίστευτο, ειδικα αν σου έρχεται απο το πουθενά...
Απλα ειναι τοσο περίεργο το ολο πράγμα....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Dianna1
Νεοφερμένο μέλος
Βρε παιδια βοηθεια...εχω μαζεψει μια υπεροχη γατουλα 6 ετων που ειναι καπως χαλια, την πηγα στην δικια μου κτηνιατρος....μου πηρε 200 euro για εξετασεις αιματος ,ακτινογραφια, επισκεψη και μια αντιπαρασητικη ενεση...χωρις αποδειξη ΒΕΒΑΙΑ! Εστω, το γατι λεει εχει νεφρικη ανεπαρκεια σε πρωτο σταδιο...και καποιο προβλημα με το συκωτι της...το θεμα ειναι οτι εμενα μου φαινεται οτι ειτε χειροτερα ειναι ,ειτε κατι αλλο τρεχει μιας και ειναι εντελως ανορεξικια και κοιμαται σχεδον ολη μερα. Πρεπει να ξαναπαω σε 15 μερες ,αλλα θελω να ξερω αν αυτες ειναι νορμαλ τιμες η απλα αυτη με δουλευει ψιλο γκαζι....3 γατες εχω και με εχει γονατισει εντελως, με τα εμβολια και με τα ολα....
Ευχαριστω πολυ, οτι συμβουλη εχετε καλοδεχουμενη ειναι, τα εχω χαμενα πια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool