Aκεφιές

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
καλησπέρα σε όλους,

μπαίνω κατευθείαν στο θέμα: Ο Τσε μας, στειρώθηκε εχθές, καθώς δεν είχε εκδηλώσει μέχρι τα 2μισυ του χρόνια πολλά σημάδια "επιθυμίας" αλλά αφού φέραμε στο σπίτι ένα θηλυκό μικρό (2μισυ μηνών) το πήραμε απόφαση. Η επέμβαση έγινε χθες το μεσημέρι και όλα πήγαν καλά, ο τσε από το απόγευμα έφαγε, πήγε στην άμμο του αλλά δεν έπαιξε καθόλου αλλά το βράδυ κοιμήθηκε στην αγκαλίά μου, ως συνήθως.. Σημειωτέον, την μικρούλα από τη στιγμή που έκανε κίνηση να ζευγαρώσει μαζί της, την έχουμε για λίγο σε χωριστό δωμάτιο.
Σήμερα τα ίδια, δείχνει αρκετά άκεφος και μετακινείται από κρεβάτι, πάνω στο πλυντήριο, και το αντίστροφο, τρώγοντας στα μεσοδιαστήματα...τον βλέπω πάντα λίγο νυσταλέο όμως..
λέτε να φταίει η στείρωση, η γατούλα ή η ζέστη αυτών των ημερών.. (επίσης να σας πω ότι μπήκε με τη βία στη γατοφόρο και το "ταξίδι" Γαλάτσι-Π.Φάληρο ίσως να του ήταν λίγο τραυματικό)
για πείτε καμμια γνώμη και εμπειρία βρε παιδιά γιατί θα με φάνε οι τύψεις:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως ποναει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α οχι βρε συ εχει μια μικρη δωσει ακεφιας ο ζυλιτο εχτες τα μεσανυχτα συνηλθε κ αρχισε να παιζει

Ο δικός μου σε μια μέρα είχε συνέλθει. Απ'την άλλη είναι και αυτή η ζέστη που σε εξαντλεί εντελώς. Κι ο ΧΙόνης΄έτσι είναι όλη μέρα. Κοιμάται, σηκώνεται και πάει να ξαπλώσει αλλού. Ζαβλακωμένος είναι. Αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω σήμερα...:/:

Γιασμίν μου, δεν δείχνει κάτι τέτοιο..βέβαια γλύφει που και που το σημείο αλλά αυτό φυσιολογικό δεν είναι?? ούτε στο περπάτημα βλέπω διαφορά. η αλήθεια είναι ότι ίσως να του λείπει ύπνος από την Πέμπτη το βράδυ που έχουμε το γατί το καινούργιο, λείπει και στους δύο μας. τώρα έχω βάλει το γατί σε άλλο δωμάτιο και αυτός εξερευνά το χώρο του, αλλά τώρα που σου γράφω, αφού ικανοποίησε την περιέργειά του πήγε και ξαναξάπλωσε στο κρεβάτι μου. λες να τον επηρεάζει η νεοφερμένη μας? πάντως από όρεξη για παιχνιδι τίποτα. λες να συντελεί η στείρωση σ'αυτή την ακεφιά? τι να πω..

Τελικα το πηρατε το δευτερο????:up:

Μπορει να εχει ακομα παρενεργειες της ναρκωσης?:confused:

μακάρι βρε παιδιά γιατί έχω πεθάνει από τύψεις. από την μια καινούργιο γατί γι'αυτόν, από την άλλη η ταλαιπωρία της στείρωσης...στεναχωριέμαι πολύ..

σαρδέλα μου ναι το πήραμε. το ήθελα πολύ. πήρα ένα από τα θηλυκά παιδάκια της Κείρας:up: , είναι γλύκα, τρυφερό και duracel αλλά με τούτα και με κείνα δεν το έχω χαρεί ακόμη..:)

παρεν ενα τηλεφωνο το γιατρο βρε που του εκανε την στειρωση θα σου αλλα δεν νομιζω να εχει κατι σημερα η μονη που κουνιετε μεσα στο σπιτι ειναι η πατουνα ολοι ειμαστε οφ

σαρδέλα μου ναι το πήραμε. το ήθελα πολύ. πήρα ένα από τα θηλυκά παιδάκια της Κείρας:up: , είναι γλύκα, τρυφερό και duracel αλλά με τούτα και με κείνα δεν το έχω χαρεί ακόμη..:)

Τι σας επιασε ολες και περνετε και δευτερο????:P :P :P
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩ!!!!!:happy:

Nota, μην ανησυχείς και ο δικός μου έγλειφε το σημείο της τομής, δεν σημαίνει ότι έχει πρόβλημα. Δεν νομίζω να πονάει, αφού, όπως λες δεν παραπατάει, απλώς είναι κάπως άτονος.
Μπορεί να είναι λίγο απ' όλα: λίγο η ζέστη, λίγο η εγχείρηση (δεν μπορεί, καταλαβαίνει ότι κάτι του συνέβη), λίγο το καινούργιο γατάκι. Απ' όσο θυμάμαι (πάει καιρός) και ο Φένστερ δεν είναι ότι πέταγε μετά την εγχείρηση. Δώσε του λίγο χρόνο και θα είναι μια χαρά.:)

Σε καταλαβαίνω για τις τύψεις. Εδω κι εγω αισθανομαι τυψεις για τον Τσε ως πρωην γατομαμα της γατούλας σου που του εφερε του κακομοιρη τοση αναστατωση:(.
Ελπιζω να κοιμηθείτε (και οι δύο) αρκετα και απο αυριο να παρει τα πανω του ο κακομοιρης. Ρωτα και τον γιατρο αν είναι φυσιολογικο που γλυφει την πληγή του γιατι ο γατος που είχαμε στειρωσει δεν θυμαμαι να το εκανε. Αλλά ηταν κι αυτος ακεφος και σερνοταν για δυο μερες.

παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις..
ladycat, πήρα τον κ. Πάνο χθές, ντρέπομαι να πάρω και σήμερα αλλά δεν νομίζω ότι είναι απο΄την στείρωση, μπορεί περισσότερο από την ταλαιπωρία του αυτοκινήτου..αν συνεχιστεί θα πάρω αύριο.
ruko μάλλον έχεις δίκιο. αυτές τις μέρες είναι που είναι τα νεύρα μου τσατάλια για διάφορους λόγους και οδηγούμαι να μην έχω υπομονή..
sardela, πάρε το αδερφάκι της δικιάς μου να συγγενέψουμε..αν και από ότι ξέρω έχεις αρκετά δικά σου εκεί για υιοθεσία
Ασπασία καί εγω ρετάλι είμαι σήμερα από τη ζέστη..:P
Μόλις έπαιξε λίγο, στο ξαπλωτό βέβαια.:) θα δείξει
σας ευχαριστώ και πάλι

αν είναι δυνατόν να αισθάνεσαι εσύ τύψεις βρε..:) εγώ είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά απλά πανικοβάλλομαι...εύκολα. αυτό που λες για το ότι γλύφει την πληγούλα του θα το ρωτήσω:)

Όταν στείρωσα τη Μουμού έκανε να συνέλθει περίπου 4 μέρες. Δεν ήθελε να φάει και την τάιζα με σύριγγα. Ούτε έπαιζε, μια απελπιστική κατάσταση.
Αντιθέτως, όταν λίγο μετά στείρωσα τη Μήτση η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική. Η Μήτση τη δεύτερη μέρα ήταν μια χαρά. Ήταν πολύ ευδιάθετη και είχε όρεξη για παιχνίδι, ασχέτως οτι την δυσκόλευε η τομή.
Η Μουμού, είναι αρκετά δύσκολος χαρακτήρας και όλη αυτή η κατάσταση την ενόχλησε. Όπως και να το κάνεις ,χειρουργείο είναι.
Μήπως να ρωτήσεις τον κτηνίατρό σου, εάν επιμείνει η αδιαθεσία του;

εμενα παντως τωρα που το σκεφτομαι ο γατος ενος φιλου μου ηταν λιγο μελαγχολικος για 4-5 μερες μετα τη στειρωση....
μηπως παιζει ρολο το αν ειχε οιστρο οταν στειρωθηκε??? γιατι εκεινος ειχε:hmm:

Εγω το μόνο που εχω να πω ειναι οτι ακόμα κι ο διάολος η Αργυρώ, μόλις τώρα "ζωντάνεψε" και παίζει! Ολη μερα ηταν πτώμα...(Να μη μιλησω για το Σιβα...ουτε που κουνιεται!) Στο κατω κατω εγχειρηση ηταν, θελει λιγο χρονο (και σε αυτο καλυτερα να παρεις τη γνωμη του γιατρου), για να συνέλθει εντελως:)

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Κάτι η νάρκωση, κάτι η ζέστη, κάτι η μετακίνηση...Καλή ανάρρωση εύχομαι!

Καλώς το δεχτήκατε το καινούριο γατάκι!! :up:
Ο Τσε είναι καθόλου καλύτερα σήμερα; Περαστικά του εύχομαι :)

υπαρχει περιπτωση να εχει πυρετο....ειχα και εγω αυτο το προβλημα με το ενα θηλυκο μετα απο την στειρωση και χρειαστηκε να παρει αντιβιωση για 4 ημερες....χαρακτηριστικο ηταν οτι ετρωγε ελαχιστα οποτε την πηγα στον κτηνιατρο...με τα αλλα δεν υπηρχε προβλημα με τη στειρωση,μια ατονια για 1,2 μερες.απλα το αναφερω....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back