strayshelp
Δραστήριο μέλος
Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να είστε παρέα τους στο ‘’σαλονάκι’’ του ΚΑΖ,όπου μπορείτε ακόμα και να κάνετε τη δουλειά σας ή να διαβάζετε,ώστε να μάθουν τα ζωάκια στην ανθρώπινη παρουσία.
Ο Poor boy,που είχε χαθεί από το κτνηνιατρείο στο Χαλάνδρι,είχε πυροβοληθεί και δεν μπορεί να χειρουργηθεί.Mόνο να γιατρευτεί η μόλυνση από τα σκάγια και μετά θα επιστρέψει στα αδέρφια του και στη μαμά του.Φοβάται πάρα πολύ τους ανθρώπους και δεν πλησιάζει.Παίρνει κρυφά λιχουδιές όταν νομίζει ότι δεν τον βλέπουν.Έχει ανάγκη από παρέα,στο δωμάτιο του.
Επίσης,η Ρόζυ, η τυφλή pointer,(που είχαμε δεί αν θυμαστε όσοι είχαμε παει στο ΚΑΖ),έχει βαρειάς μορφή ιδρυματισμό.Τυφλώθηκε πρόσφατα και έχει πάθει σοκ.Θέλει έναν ανθρωπο να κάθεται μαζί της,να τη χαϊδεύει και ας διαβάζει πχ ταυτόχρονα κάποιο μάθημα!(Το λέμε για πιθανούς μαθητές ή φοιτητές που θέλουν να βοηθήσουν.ΔΕ ζητάμε εθελοντές για καθάρισμα ή βαριές δουλειές.)
Επίσης,μεγάλη ανάγκη υπάρχει να φιλοξενηθεί η Πάμο.Είναι μια σκυλιτσα που θα χειρουργηθεί(θα ακρωτηριασθεί το ποδαράκι της) και δεν μπορεί να είναι σε κλουβί,θέλει ένα χώρο καθαρό,να την φροντίζουν σε σπίτι,για λίγες μέρες.Τον Ιούλιο θα υιοθετηθεί στο εξωτερικό,επομένως είναι πολύ σημαντικό να της δοθεί αυτή η ευκαιρία για φιλοξενία!Για όσες μέρες μπορείτε.
Τέλος,η μικρή Ιζαμπελλα θέλει κι αυτή ένα σπίτι να τη φιλοξενήσει προσωρινά.Την Ιζαμπέλλα τη χτύπησε ένας ‘’σεκιουριτάς’’ στον ιππόδρομο,της δημιούργησε μια τεράστια κύστη και όμως…αγαπάει πάρα πολύ τους ανθρώπους.Δεν μπορεί να μένει στο κλουβί με τη μαμά της και τα άλλα της αδερφάκια.
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει είτε πηγαίνοντας εθελοντικά επισκέψεις στο ΚΑΖ,είτε μπορεί να φιλοξενήσει την Πάμο ή την Ιζαμπέλλα,μπορεί να στείλει για πληροφορίες στο info@kazshelter.org και strayshelp@gmail.com .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστευω θα βρειτε ευκολα αυτο που ψαχνετε!Καλη επιτυχια
strayshelp
Δραστήριο μέλος
https://www.kazshelter.org/adoptions.htm
Αυτό το τόσο γλυκό πλάσμα που ακουμπάει επάνω μας με τόση εμπιστοσύνη, είναι η Σεττερίνα η Πάμο. Βρέθηκε στο δρόμο με κομμένο το πίσω της πόδι να αιμοραγεί. Είχε πια εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια. Είχε γύρει στην άκρη του δρόμου περιμενοντας το τέλος. Στο καταφύγιο προς το παρόν, τρώει την ημέρα τρία μεγάλα γεύματα για να δυναμώσει και να βάλει λίγο κρέας επάνω της που είναι πετσί και κόκαλο και προσπαθούμε να κρατάμε το ακρωτηριασμένο πόδι καθαρό, αποφεύγοντας τις μολύνσεις. Το επόμενο βήμα θα είναι να χειρουργηθεί και να ακρωτηριαστεί από πιο ψηλά το πόδι της για να μπορέσει να κλείσει η πληγή. Μην αναρωτιέστε ποιός μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο σ'ένα ζωντανό πλάσμα. Είναι παρόμοιοι μ' αυτούς που χτύπησαν τα μωρά και τη μάνα με στυλιάρι, οι ίδιοι που βάζουν φόλες στο Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη και Βραυρώνα σε ζώα στειρωμένα, εμβολιασμένα και άκακα. Ζώα για τα οποία ο Δήμος πλήρωσε για τις στειρώσεις τους, δηλαδή οι ίδιοι που τα σκοτώνουν. Τουλάχιστον τα λεφτά σας δεν τα λυπόσαστε υπάνθρωποι;;;
Και η Ρόζυ:
Voula
Διάσημο μέλος
Κλειάννα, να μιλήσουμε στο τηλ. Θα προσπαθήσω να πηγαίνω Σάββατο απόγευμα (αφού πρώτα πάω με κάποιον για να με οδηγήσει στο ΚΑΖ και μάθω τον δρόμο)
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αναρωτιέμαι υπάρχει θεός ??? Κι αν υπάρχει γιατί αφήνει τέτοια κτήνη να ζούνε και να υπάρχουν ??? Για να μην τρελλαθώ παιδιά, πιστέψτε με, θέλω να πιστεύω ότι σ'αυτή τη ζωή ότι κάνεις το πληρώνεις, αργά ή γρήγορα.
Πίστεψε με υπάρχει Θεός και κάποια στιγμή θα πληρώσουν όπως θα πληρώσουμε όλοι για τις βρωμιές που κάνουμε σαν άνθρωποι. Τι είναι αυτό σήμερα μαύρισα ρε παιδιά στο φόρουμ δεν το αντέχω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται και τι αισθάνονται όταν τους κοιτούν τα αθώα ματάκια από αυτά τα πλασματάκια. Είμαι σίγουροι ότι οι ίδιοι άνθρωποι θα κακοποιούν και τις γυναίκες τους τα παιδιά τους κλπ΄.![]()
strayshelp
Δραστήριο μέλος
''Επ,είναι η ώρα για συνέντευξη?Γουστάρωωωωωω!''
''Εγώ που λέτε είμαι η νέα σταρ του Καταφυγίου,αφού μαθαίνω ότι η ιστορία μου κυκλοφορεί σε ενα..Ιντερνετ''
''Μου βγάλανε αυτό το ενοχλητικό πλαστικό χωνί...Και ξέρετε τι μου κανε?Μο σήκωσε τα αυτιά μου!Χα,χα,χα..ετσι για να μαθει ο Φοίνικας και τ αλλα σκυλιά που με κοροϊδεύουν και με λένε ημίαιμο λυκόσκυλο,θα τους δείξω εγώ τώρα,ποιά είναι ημίαιμη...''
''Αυτά.Σας αφήνω γιατί πρέπει να φύγω,σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση.Αυτόγραφα κάθε σ/κ παρακαλώ,μονο.''
''...ε,αρχισανε το pool party χωρίς εμέναααα''
moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Αναρωτιέμαι υπάρχει θεός ??? Κι αν υπάρχει γιατί αφήνει τέτοια κτήνη να ζούνε και να υπάρχουν ??? Για να μην τρελλαθώ παιδιά, πιστέψτε με, θέλω να πιστεύω ότι σ'αυτή τη ζωή ότι κάνεις το πληρώνεις, αργά ή γρήγορα.
Πίστεψε με υπάρχει Θεός και κάποια στιγμή θα πληρώσουν όπως θα πληρώσουμε όλοι για τις βρωμιές που κάνουμε σαν άνθρωποι. Τι είναι αυτό σήμερα μαύρισα ρε παιδιά στο φόρουμ δεν το αντέχω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται και τι αισθάνονται όταν τους κοιτούν τα αθώα ματάκια από αυτά τα πλασματάκια. Είμαι σίγουροι ότι οι ίδιοι άνθρωποι θα κακοποιούν και τις γυναίκες τους τα παιδιά τους κλπ΄.![]()
Θελω να πιστευω οτι υπαρχει Θεος.
Και θελω να πιστευω οτι ολοι οσοι κανουν βρωμιες θα πληρωσουν καποια στιγμη.
Ας κανουμε ομως ο,τι μπορουμε εδω, οσο υπαρχουμε γιατι δε ξερουμε σιγουρα τι υπαρχει μετα.
φιλικα
Φρου φρου (απογοητευμενη......)
strayshelp
Δραστήριο μέλος
O σεκιουριτάς χτύπαγε με έν κοντάρι τη σκυλίτσα και τα 3 της μωρά για να τα διώξει.
:shock: Το ένα μωρό υιοθετήθηκε ήδη,και χαρίζεται η Ιζαμπέλλα η γνωστή και η Τσίκα!!!
H Chika είναι ένα θηλυκό κουτάβι,περίπου 1-2 μηνών,που βρέθηκε με τη μαμά της και τα αδέρφια της,χτυπημένα από άνθρωπο!!!
Είναι γλυκιά και παιχνιδιάρα και περιμένει να την υιοθετήσετε και να της χαρίσετε πολλή πολλή αγάπη.
Τηλ. 6977 84 67 83 και info@kazshelter.org
αλλά και η μαμα,η οποία είναι 18 μηνών και θα δοθεί στειρωμένη.
:heart: :heart: :heart:
kyka
Δραστήριο μέλος
Αμάν πια!
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Και άλλος σκύλος για παρεα,και γκαζόν,και πισίνα...Αυτάαααα είναι!!!
Ολα τα καλά σκυλάκια,είπαμε,πάνε παντα στον ''παράδεισο''!

drusilia
Διάσημο μέλος
Τα σκυλάκια στο ΚΑΖ χρειάζονται εθελοντές για επισκέψεις. Ειναι πολύ σημαντικό ένα σκυλάκι που αναρρώνει να έχει μια παρεούλα και ένα χάδι.
Επίσης, η βοήθεια στην κοινωννικοποίηση ενός ζώου αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες υιοθεσίας του.
strayshelp
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool