Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος
Η Χηονατη θα ηταν σηγουρα πουμα ,Αλοστε την φωναζουμε και μικρο πουμα .Η Ηλεκταρα που την εχω στο avatar θα ηταν φωκια και η γιαγια Ροζητα επισεις στο avatar θα ηταν κατι μεταξει κουνελου και αρκουδητσας .Ο Μεξενιος θα ηταν μαιμουδακι , το Χαμστερακι θα ηταν οσελοτος ,η χοντρουλα Γαρηφαλιτσα θα ηταν λεποαρδαλη ,η Σαρευ θα ηταν η εγηπτια θεα γατα Νουτ ,η Ασπρουλα θα ηταν ληονταρι γιατι οταν περνας απο δηπλα της σε χτειπαει με το μπροστινο της πατοτυσακι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για τον μπουκακο δεν το συζητω,δεν θα ξεφευγε απο τα αιλουροειδη.Λιονταρακι,τεμπελικο..100./100 αγριο κιολας

Το πουπακι μαλλον σε μαιμουδσκι μου κανει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
όχι πια και διάβολος της ταζμανίαςTasmanian devil

elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γκρίζου μου θα ηταν η λεοπαρδαλη η λεαινα γιατι διαθετει αγρα ενστικτα.
Havana
Διάσημο μέλος

Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα θα ήταν μαιμού γιατί σκαρφαλώνει συνέχεια πάνω στην κουρτίνα και χοροπηδάει από δω κι από κει και χαμστεράκι γιατί μπαίνει στο πλυντήριο κ κάνει σβούρες

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ο Μύτσας μου θα ήταν ο Ιωάνης Μελισσανίδης.
Ο Πάρης μου θα ήταν ο Ιωσήφ Δαλέζιος (που όλο τρώει, αχαχαχχαχαχαχα)
Πέρα από την πλάκα, ο Μύτσας θα ήταν λιβελούλα γιατί χοροπηδάει τόσο ανάλαφρα όσο αυτό το εντομάκι με τις τεράστιες ματάρες (μοιάζουν και σε αυτό...)
Ο Πάρης θα ήταν πολικό αρκουδάκι. Οι λόγοι προφανείς...
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ο μαυρούλης θα μπορούσε να είναι και σκύλος, γουρούνι ή ασβός
(οι λόγοι είναι ευνόητοι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iakinthi_
Νεοφερμένο μέλος

houlieta
Δραστήριο μέλος
Ο Χούλιο μου θα ήταν σκύλος και η Σιέλ θα ήταν κουνάβι!

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Η δικιά μου θα ήταν πιστεύω λιοντάρι αλλά αρσενικό, τεμπελιάρικο και βρωμιάρικο αλλά και επιθετικό και νευρικό μαζί!!!
Λιονταρι θα ηταν και ο δικος μου.
Θα κανανε παρεα μαζι με της Ροζαλιας, θα τεμπελιαζανε στον ηλιο, θα παιζανε και θα κυλιοντουσαν στο χωμα. Τωρα απο φαγητο (αν και ο δικος μου ειναι κυνηγος), στο κοσμο των λιονταριων την τροφη την εξασφαλιζουν τα θηλυκα.
Αρα το λυσαμε κι αυτο το προβλημα.

eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Θα κανανε παρεα μαζι με της Ροζαλιας, θα τεμπελιαζανε στον ηλιο, θα παιζανε και θα κυλιοντουσαν στο χωμα. Τωρα απο φαγητο (αν και ο δικος μου ειναι κυνηγος), στο κοσμο των λιονταριων την τροφη την εξασφαλιζουν τα θηλυκα.
Αρα το λυσαμε κι αυτο το προβλημα.![]()
![]()
χαχαχαχαχα!!!!αντρικό μυαλό!!!!
δηλαδή να βγάλω είδηση??? κυκλοφορεί λιοντάρι στο παγκράτι???
η κτηνίατρος τι λέει για όλα αυτά???χαχαχαχαχα

kiss bill
Δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχα!!!!αντρικό μυαλό!!!!
δηλαδή να βγάλω είδηση??? κυκλοφορεί λιοντάρι στο παγκράτι???
η κτηνίατρος τι λέει για όλα αυτά???χαχαχαχαχα![]()
Χα χα χα. κοιτα ειναι λιονταρακι αλλα καπως μεταλλαγμενο.
Πως πας στον ψαρα και σου λεει: Eδω οι τσιπουρες ιχθυοτροφειου 5 ευρω και εδω οι πελαγισιες, οι αλανιαρες 15 ευρω.
Το ιδιο ειναι;
Εεε, καπως ετσι.

Και η κτηνιατρος εχει βαλει το χερακι της σε αυτο. Χα χα
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
μάλιστα ........βρε το lion king ......

nifadoulis
Νεοφερμένο μέλος
Ο νιφαδούλης μάλλον σε γουρούνι.... γιατί τρώσει σαν γουρούνι και βγάζει κάτι περίεργες κραυγές σαν γουρούνι.

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Αρα το λυσαμε κι αυτο το προβλημα.![]()
![]()
Καλά όλα περί ηλιοθεραπείας αλλά μη ξεχνάς πως η Ρόζη είπαμε θα είναι αρσενικό λιοντάρι, τεμπέλικο, εκτός και αν θες ο δικός σου να είναι το θηλυκό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool