Aπίστευτο, τα κάνει στην... λεκάνη

• Thread starter Thread starter kostasss
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kostasss

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostasss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
https://www.youtube.com/watch?v=awYO4ArTsQg&mode=related&search=

:lol: :lol:

καμια γατα απο το φορουμ το εχει επιχειρησει ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο πισσας μου τα κανειο στην λεκανι αμα του ερθει η ορεξη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λολ.. πλακα κανεις!!!!!!!:confused:

εσυ τον εκπαιδευσες ? παω να βαλω τη γατα μου να δω(ελπιζω μη πεσει μεσα)

Ρε παιδιά, το έχω ξαναδεί το θέαμα και σε άλλα σάιτς. Υποθέτω δεν είναι δύσκολο να εκπαιδεύσεις μια γάτα να το κάνει γιατί έχουν ιδιαίτερο ένστικτο στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ίσως είμαι υπερβολική, αλλά δεν είναι αηδία;;;;;:mpliaks: Μα να τα κάνει η γάτα στη λεκάνη που καθόμαστε και μεις;;;!!! (εκτός κι αν μένει κανείς σε σπίτι με 6 μπάνια και έχει και ένα μόνο για τη γάτα του). Να μην σχολιάσω το ζήτημα καζανάκι... Γιατί άντε και τα κάνε , το καζανάκι ποιος θα το τραβήξει;;;:mpliaks:
Χώμα και πάλι χώμα!!

Μπορείς να την εκπαιδεύσεις να τραβάει και το καζανάκι.
Αν και μερικές φορές το παρακάνουν. Δες εδώ. :lol: :lol:

αχαχα θα το χαλασει καλε.... τι γατος...

https://www.youtube.com/watch?v=awYO4ArTsQg&mode=related&search=

:lol: :lol:

καμια γατα απο το φορουμ το εχει επιχειρησει ?
δίπλα από το βίντεο που βρήκες είχε και ένα άλλο που ήταν πολύ πιο προχωρημένο.

https://www.youtube.com/watch?v=CnCHHQfZMuw&NR=1

Προσωπικά αν ο γάτος μου το κάνει αυτό και μπει ολόκληρος μες στη λεκάνη:| θα τον περάσω από κλίβανο!:eek: :mpliaks:

Κάπου στο φόρουμ έχουν ποστάρει ένα kit που στην ουσία εκπαιδεύει τη γάτα να πηγαίνει στη λεκάνη. Με μια αναζήτηση θα το βρείτε εύκολα φαντάζομαι.

Υπάρχει αυτό το σύστημα με το οποίο οι γάτες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα. ;)

Ανθυγιεινό μου φαίνεται :| . Και το καημένο το γατάκι που έπεσε μέσα στη λεκάνη κρίμα. :(

Δεν ειναι ομως κουραστικο για τα γατακια να προσπαθουν να τα σκεπασουν και ομως να μη μπορουν? Εκτος κ αν μπορει να εκπαιδευτει και στο να μην ταλαιπωρειται!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΤΑ ΜΟΥ...
ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ...:(

Σαν θέαμα δεν είναι και ότι καλύτερο. Από τη στιγμή που δεν είναι κάτι το φυσιολογικό να το πω (?), όπως και να το κάνουμε σου φαίνεται παράξενο αν όχι υπερβολικό...

Μαρία σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία διότι είναι σαν να φωνάζεις στη γλώσσα του διαδικτύου.

Εμενα η Οπρα οταν την πρωτοπηρα πηγαινε στη λεκανη της τουαλλετας αλλα δεν την αφησα τελικα να το κανει γιατι δεν ειναι και πολυ υγειηνο κατα τη γνωμη μου. Ασε που μπορει να πεσει και μεσα. Πηρα αμμο.

Εγω θα προσπαθισω να το βρω το Litter Kwitter...θα εχει πλακα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back