ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ohimso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 280 μηνύματα.
18-01-09
19:57
Αυτό που κάνω εγώ με τις γάτες που ταϊζω έξω, είναι να τις ΣΤΟΥΜΠΩΝΩ. Εντελώς όμως... Σε σημείο σκασμού. Έτσι τις 2 τελευταίες φόλες τις γλιτώσαμε, φτου φτου φτου...
Και τους δίνω μόνο κροκέτες (και τυράκια του τοστ, όταν με παρακαλάνε από το παραθυράκι της κουζίνας
)... Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν μπορείς να τις περιορίσεις στο σπίτι, μπορείς να τις παρακολουθείς, και να τις αφήνεις για λίγη ώρα έξω, να τους βγεί το άχτι, και μετά πάλι μέσα.
Δεν έδεσα ποτέ γατούλα με σαμαράκι, φαντάζομαι θα έχει μεγάλη πλάκα αν δεν το έχουνε συνηθίσει... Κοίτα μόνο μην μπλεχτούνε και πνιγούν στο σχοινάκι. Μου φαίνεται λίγο extreme όμως γατούλα με σχοινάκι... Ίσως επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν το έχω δει.
Άφηνέ τες να βγαίνουν κι έξω, αφού χτυπιούνται, αλλά πάντα φαγωμένες και πάντα με επίβλεψη!!!
Και τους δίνω μόνο κροκέτες (και τυράκια του τοστ, όταν με παρακαλάνε από το παραθυράκι της κουζίνας
)... Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν μπορείς να τις περιορίσεις στο σπίτι, μπορείς να τις παρακολουθείς, και να τις αφήνεις για λίγη ώρα έξω, να τους βγεί το άχτι, και μετά πάλι μέσα.Δεν έδεσα ποτέ γατούλα με σαμαράκι, φαντάζομαι θα έχει μεγάλη πλάκα αν δεν το έχουνε συνηθίσει... Κοίτα μόνο μην μπλεχτούνε και πνιγούν στο σχοινάκι. Μου φαίνεται λίγο extreme όμως γατούλα με σχοινάκι... Ίσως επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν το έχω δει.
Άφηνέ τες να βγαίνουν κι έξω, αφού χτυπιούνται, αλλά πάντα φαγωμένες και πάντα με επίβλεψη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
18-01-09
20:08
Δεν έδεσα ποτέ γατούλα με σαμαράκι, φαντάζομαι θα έχει μεγάλη πλάκα αν δεν το έχουνε συνηθίσει...
Σε πληροφορώ ότι δεν έχει καθόλου πλάκα.
Είναι να τα λυπάσαι τα καημένα, αλλά τι να κάνεις...

Απλά θα κάνω τα γατιά μου δυστυχισμένα και εμένα με τύψεις και ενοχές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
18-01-09
20:44
Zoo, εγω στην θεση σου θα προσπαθουσα να βρω με τις γατουλες μια "μεση" λυση.Δηλαδη να περιορισεις αρχικα οσο μπορεις το εξω, και να τα αφηνεις μονο κατω απο δικη σου επιβλεψη.Οταν απαιτουν να βγουν εξω και εσυ εκεινη την ωρα δεν μπορεις να τα επιβλεπεις, προσπαθησε να τους αποσπασεις την προσοχη με κατι αλλο π.χ το λειζερ.
Το σαμαρακι καλο ειναι σιγα σιγα να το συνηθιζουν, σκεψου οτι θα βοηθησει πολυ οταν πατε με το καλο στο διαμερισμα σας(για το μπαλκονι).
Πριν βαλεις τα λουρακι ασε πρωτο να συνηθησουν το σαμαρακι απο μονο του.
Εγω ετσι εκανα με τον Αρη αλλα ο ατιμος καταφερνει παντα στο τελος να το βγαζει(μαλλον εγω δεν το φοραω σωστα)
Καλη τυχη.

Το σαμαρακι καλο ειναι σιγα σιγα να το συνηθιζουν, σκεψου οτι θα βοηθησει πολυ οταν πατε με το καλο στο διαμερισμα σας(για το μπαλκονι).
Πριν βαλεις τα λουρακι ασε πρωτο να συνηθησουν το σαμαρακι απο μονο του.
Εγω ετσι εκανα με τον Αρη αλλα ο ατιμος καταφερνει παντα στο τελος να το βγαζει(μαλλον εγω δεν το φοραω σωστα)
Καλη τυχη.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
18-01-09
20:54
zoo .. πραγματικά φοβάμαι την ημέρα που θα μας γράψεις ότι η γατούλα σου δεν γύρισε.. ή την βρήκες σκοτωμένη...
Πλέον οχι μόνο παίζεις με την φωτιά.. αλλά έχεις μπεί μέσα...
Ή την έχεις μόνο μέσα ή την στέλνεις στο χωριό (εαν πληρεί τις προϋποθέσεις.)
κατά τη γνώμη μου αυτά τα 2 είναι.

Πλέον οχι μόνο παίζεις με την φωτιά.. αλλά έχεις μπεί μέσα...

Ή την έχεις μόνο μέσα ή την στέλνεις στο χωριό (εαν πληρεί τις προϋποθέσεις.)
κατά τη γνώμη μου αυτά τα 2 είναι.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
18-01-09
21:32
Niki, Joulia σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και όντως έτσι είναι τα πράγματα. Ο Όλιο δεν έχει μεγάλο πρόβλημα με το σαμαράκι γιατί του το έβαλα από μωρό, ενώ τη Νεφέλη τη βρήκα μεγάλη και δεν το μαθαίνει εύκολα. Πέφτει κάτω, κουτρουβαλιέται και το δαγκώνει να το βγάλει. Και δεν στέκεται καθόλου όρθια με αυτό για να περπατήσει.
Μίλησα με τη μάνα μου και δεν θέλει να τα πάω. Να τα παρατήσω εδώ όταν φύγω μου είπε
, θα ζήσουν όπως όλα τα αδέσποτα!!!

Εξάλλου και να γινόταν να τα έστελνα "πακέτο", θα τρομοκρατιόταν σε ξένο περιβάλλον και με αγνώστους και χωρίς εμένα.
Μίλησα με τη μάνα μου και δεν θέλει να τα πάω. Να τα παρατήσω εδώ όταν φύγω μου είπε
, θα ζήσουν όπως όλα τα αδέσποτα!!!

Εξάλλου και να γινόταν να τα έστελνα "πακέτο", θα τρομοκρατιόταν σε ξένο περιβάλλον και με αγνώστους και χωρίς εμένα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
18-01-09
21:41
Οποτε ο μονος τροπος ειναι να μαθουν να μενουν μεσα,και να βγαινουν μονο με το σαμαρακι.Μην απελπιζεσαι,ξεκινα σιγα σιγα με τη Νεφελη,απασχολησε την εστω και για να το αντεξει ενα λαπτο,και με υπομονη θα το μαθει.Εδω ο Σειριος που το φορα απο μωρο,και οταν εχει καιρο να το βαλει,το δαγκωνει και χτυπιεται.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα.
18-01-09
21:56
Αργεις πολυ να μετακομισεις? Το λεω μηπως αν ειναι μικρο το διαστημα, ισως με υπομονη να τις κρατας μεσα, κι ας τις "βασανιζεις" οπως λες. Στην ουσια ομως ξερεις πολυ καλα οτι ειναι για την ασφαλεια τους οποτε η ευχαριστηση ερχεται δευτερη (δυστυχως).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki