Δεν ξέρω κατά πόσον οοολες αυτές οι ωρες σε κλουβί χωρις τροφή είναι επίπονες για τα γατάκια.. Θέλω να πιστεύω πως το γατάκι δεν έπαθε καμια ζημιά απο τη μηχανή και τη ζέστη.. Του είπαν να μην φανε τίποτε ούτε νερο για να μην λερώσουν στο κλουβί αλλα τώρα με τόσες ώρες και τόση ταλαιπωρία δεν γίνετε, τους έδωσε λίγο νερο και φαγητό. Εχω θυμώσει παρα πολύ γιατι κάποιοι ήταν ανεύθυνοι. Πιο πολύ έχω θυμώσει γιατι θα μπορούσε η ιστορία να μην είχε αίσιο τέλος, Θα μπορούσε να ανοίξει το κλουβί (απο μόνο του οπως λένε !) σε ανοιχτό χώρο...Ξέρω οτι όσοι ταξιδεύουν με κατοικίδια ειδικά με ΚΤΕΛ αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα αλλα πίστευα οτι με τις αεροπορικές τα πράγματα είναι καλύτερα. Έκανα λάθος. Ευτυχώς ο γατούλης μας είναι καλά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
ευτυχως ειναι καλα ο γατουλης σας
δεν εχω πολυ χρονο,γι αυτο δεν θα καντηλιασω εταιρειες τωρα
απλα στα κλουβακια που τα εχετε εννοεις τις γατοφορους σας?ρωτω γιατι εγω εχω 2 γατοφορους,και τη μια απο τις 2(εχουν διαφορετικο κλεισιμο)αν επιμενει το γατι(πανεξυπνα ειναι τα σκασμενα)ισως καταφερει και την ανοιξει
θα προτεινα να βαλετε εξτρα ''κλειδωμα''

οσο αφορα εταιρειες γραψε παντου την περιπετεια σας να γνωριζει ο κοσμος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Οσο για μήνυση, δεν ξέρω ούτε που να απευθυνθώ ούτε αν θα βρούμε το δίκιο μας. Αν πάθαινε κάτι το μωρό μου εννοείτε.
αυτό είναι το κλουβάκι https://www.ktiniatrikos.gr/products...er-3-61x40x38-cm-για-ζώα-βάρους-10-12-kg.aspx
Λες ν το άνοιξε μόνος του ο άτιμος? Εντωμεταξύ αυτόν τον σώσαμε από μηχανή αυτοκινήτου και σήμερα πάλι στη μηχανή βρέθηκε

kat-cats
Διάσημο μέλος
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο μικρουλης πιστευω αυριο κιολας θα το εχει ξεχασει.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Πάντως το κλουβάκι ήταν καλά ασφαλισμένο αλλά όπως και να χει θα το δένουμε κιολας να μην υπάρχει καν το ενδεχόμενο να ανοιξει.
Το αγόρι μου δεν έκανε πολλά όσο ήταν στο αεροδρόμιο π.χ να ψάξει να δει τι μπορει να κάνει ή για αποζημίωση κτλ, γιατι τον ενοιαζε μονο να είναι καλα το γατακι και να φτάσουν στον προορισμό τους για να τα βγάλει απο το κλουβι.. Θα το ψάξουμε όμως ίσως αποταθούμε στην κ. Μπομπολάκη η σε κάποιον άλλο . Σίγουρα δεν θα μείνει ετσι το θέμα γιατι σήμερα το γατακι το δικο μας βρέθηκε, μια αλλη φορα όμως δεν ξέρεις τι μπορει να σμβεί σε κάποιον άλλο. Πρέπει να αναθεωρήσουν τους ελέγχους και γενικα όλο το συστημα όσον αφορα τη μεταφορά κατοικίδιων. Όταν πρωτομπήκε στο αεροπλάνο το αγορι μου και μιλήσαμε μου είπε οτι έβλεπε εξω μια καρότσια με κλουβάκια και το δικο μας μέσα, εκτεθειμένα στον ήλιο μεχρι να έρθει κάποιος να τα βάλει μέσα. Βέβαια δεν ξέρω γιατι μετα βρέθηκε σε άλλο αυτοκινητο με το ενα γατι στη μηχανή του.. Αυτό απο μόνο του είναι ένα μυστήριο. Ικανούς τους έχω να ανοιξανε το κλουβι για τα χαϊδέψουν κ να ξέφυγε ο μικρος...
Ο πιλότος περιμενε 25 λεπτά και μετά έφυγε το αεροπλάνο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος κανονισμός γι'αυτο.. ισως να μην θεωρούν σοβαρό λόγο για να περιμένουν αυτο που εγινε..
Στην καμπίνα δεν γινόταν λόγω μεγεθους κλουβιου και κιλών. Ειναι δυο γατακια μεσα και ξεπερναει τα 8 κιλα..
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
το πιο σημαντικό όμως είναι πως ο μικρός σας είναι καλά..κ πως ανεφέρατε το θέμα εδώ ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι πια για κάθε ενδεχόμενο!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ειδικά η aegean που χρεώνει ένα ενοίκιο μικρού σπιτιού για να σε πετάξει απ' το ένα μέρος στο άλλο...
Μετά απο αυτό δεν πισεύω να είμαι σε θέση να εμπιστευτώ ποτέ κανεναν, το καλύτερο είναι τα έχετε στη καμπίνα μαζί σας παιδιά για να έχετε τον έλεγχο. Όλα τ'αλλα είναι ρίσκο. Θα ηρεμήσουμε πρώτα γιατι ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα και απο αύριο θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για όσα συνέβησαν και θα ενημερώσω για οτι νεοτερο. Ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές 
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ψιθυρίσε του και στο αυτάκι, ότι μέσα στην ατυχία του ήταν τυχερός!!!!
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, τα δύο γατάκια ήταν στο ίδιο κλουβί; Όταν άνοιξε η πόρτα, το ένα το έσκασε και το άλλο έμεινε μέσα στο κλουβί;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool