Ashera: μια καινούργια ράτσα;

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Μόλις μου έστειλαν ένα μέιλ με μια καινούργια ράτσα γάτας...Στην αρχή το πέρασα για φάρσα αλλά όσο 'εψαξα δεν βρήκα κάτι που να επιβεβαιώνει αυτή μου την 'αποψη.(όποιος γνωρίζει κάτι...)

070531_ashera_vmed_1p.vmedium.jpg

22kcat.jpg

Web%20Cats-Acacia-WindowSill-2-1-05.jpg

Η συγκεκριμένη καινουργια ράτσα έγινε από μίξη ασιατικής λεοπαρδάλης και απλής γάτας... Ονομάζεται Ashera. Ξεπερνάει κατά πολύ το μέγεθος μιας απλής γάτας, φτάνει ύψος το 1,20, βάρος τα 25 κιλά και μπορεί να ζήσει 25 χρόνια....Μοιάζει εμφανισιακά σαν λεοπάρδαλη
Τρέφεται με ξηρά τροφή και κάνει ότι και οι κανονικές γάτες, είναι πολύ χαδιάρα και τα πάει καλά με τα παιδιά
Αυτη τη στιγμή την έχει πρός πώληση μια εταιρία στην Αμερική, (πού αλλού?) που ονομάζεται lifestyle pets , και η τιμή της?Φτάνει τα $22,000!!!!

Πλάκα? Πραγματικότητα? Πάντως στον βωμό του χρήματος πολλά τέτοια θα δούμε στο μέλλον!
Πανέμορφη δεν λέω αλλά Θα προτιμήσω την απλή ευρωπαική !:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάντως είναι πανέμορφη:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οντος ειναι πανεμορφη:inlove::inlove::inlove: αλλα αν θες γατα, θες γατα, σε μεγεθος γατας με χρωμα γατας κτλ κτλ κτλ

Είναι υπέροχη, τέλεια...:inlove:

ειναι φοβερη,πραγματικα,την ειχα δει και καπου αλλου ,αλλα δεν θυμαμαι που

Θα ήθελα να δω τι φάτσα κανενός αγριόσκυλου όταν τη δει :lol:

c_documents_and_settings_gudmundurp_my_documents_my_pictures_ashera.jpg

miar

-petros

δεν θα ήθελα να τσαντιστεί μαζί μου:eek:

υποψιάζομαι ότι αν δεν έχει μάθει τρόπους από μικρή θα είναι επικύνδινη και όχι μόνο για τους καναπέδες:blink:

δεν θα ήθελα να τσαντιστεί μαζί μου:eek:

υποψιάζομαι ότι αν δεν έχει μάθει τρόπους από μικρή θα είναι επικύνδινη και όχι μόνο για τους καναπέδες:blink:

:lol::lol:σωστο,φανταζεστε τι θα γινει αν εχει τις συνηθειες των γατιων,οταν νευριαζουν??:lol::lol::blink:

υπάρχουν και ποιό απλά και καθημερινά θέματα

όπως.....:

-έλα να παίξουμεεεε!!!

:lol::lol::lol:

ακόμα.....

ποιός και πώς θα καθαρίζει την άμμο της???:mpliaks:

εγώ πάντος.........(αλέκος):whistle:

πέρα από όλα αυτά είναι όντως πολύ όμορφη:redface:

Ειναι πραγματικα πολυ ομορφη! :D Αλλα προτιμω το χαζοσαββουλη μου :P

Μόλις μου έστειλαν ένα μέιλ με μια καινούργια ράτσα γάτας...Στην αρχή το πέρασα για φάρσα αλλά όσο 'εψαξα δεν βρήκα κάτι που να επιβεβαιώνει αυτή μου την 'αποψη.(όποιος γνωρίζει κάτι...)

070531_ashera_vmed_1p.vmedium.jpg

και η τιμή της?Φτάνει τα $22,000!!!!

άσχετο..........

Πώς είναι δυνατόν να έχεις δώσει $22,000 για μία γάτα και να κυκλοφωρείς με σαγιονάρα!!!????:blink:

άσχετο..........

Πώς είναι δυνατόν να έχεις δώσει $22,000 για μία γάτα και να κυκλοφωρείς με σαγιονάρα!!!????:blink:

:lol: Εμ, αμα τα εδωσε ολα για να κανει μοστρα τη γατα... Θα βγει με σαγιοναρα μετα.. :D

άσχετο..........

:lol::lol:μετα την αγορα της γατας δεν της εμειναν και πολλα λεφτα:lol:

Ωραία γάτα δεν λέεω αλλά 22,000... (πόσες φορές μπορει η mimika να πηγαινοφέρει τον Φρού Αγγλία???? με αυτά τα λεφτά???)

Εγώ προβληματίζομαι άν θα θέλει να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας.... :hmm::hmm:...

Μάλλον ο ιδιοκτήτης θα την βγάζει στον καναπέ!!!!:P:D..

νατα νατα ωχ ωχ ωχ

Included with the purchase of your Ashera kitten are the following:
...........
+
One set of nail caps already applied (these are vinyl nail caps applied to your kitten's claws that effectively cover the claws so no damage occurs to furniture, etc.)
..........

το etc. είναι που με τρομάζει....:lol:

Παρεμπιπτόντως:

ASHERAʼs do well with automatic cleaning litter boxes such as the one manufactured by Littermaid; we do recommend the extra large model.

εμ δεν γινόταν κιαλιώς:mpliaks:

the extra large model xaxaxxx:lol:

Κούκλα πάντως... κι εμένα οι λεοπαρδάλεις είναι η αδυναμίες μου:inlove::inlove::inlove:! Αλλά... έλεος πια...
Είναι και το άλλο...και να σκάσω 22 χιλιάρικά και να μείνω και με την παντόφλα και να βρεί η γάτα την παντόφλα, να την κάνει παιχνίδι και να κυκλοφορώ στο τέλος ξυπόλυτη...

:inlove: Ειναι υπεροχη παντως...κουκλα...

:inlove: Ειναι υπεροχη παντως...κουκλα...
Κι εχει ενα βλεμμα η ατιμη,,πωπω την:inlove::inlove::inlove:

Κι εχει ενα βλεμμα η ατιμη,,πωπω την:inlove::inlove::inlove:

Άντε καλέ! αυτή είναι ίδια με την Μαιρούλα σου!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back