Bασανισμός κουνελιού σε τηλεοπτική παραγωγή

• Thread starter Thread starter drf
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

drf

Δραστήριο μέλος

Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα.
το ειδα και εγω, δεν κανουμε μια ομαδικη διαμαρτυρια στο καναλι? τι πραγματα ειναι αυτα, βουταγανε το κουνελι για μπανιο, το λυπηθηκε η ψυχη μου. τα κουνελια δεν ειναι να κανουν μπανιο στη θαλασσα για να παρει δημοσιοτητα η μην πω ποια :mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αι σιχτηρ πια... τους σιχάθηκα,,,,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πoλύ στεναχωρήθηκα!

Κατερίνα τα βλέπω διπλά τώρα ή μου φαίνεται; :blink:

https://www.gossip-tv.gr/story/6298/ligo-thalassa-kai-takounelia-tes

:mad:
Ελεος!Ελεος! Τα δυσμοιρα τα κουνελακια να πνιγονται στο νερο της θαλασσας και οι υπολοιποι να κανουν χαβαλε!Για να παρει δημοσιοτητα μια που@@@να!Καλα τοσος κοσμος ηταν εκει και εβλεπε,δεν ειπαν τιποτα?:mad::mad::mad::mad:

αι σιχτηρ πια... τους σιχάθηκα,,,,

Οποιος προλαβαινει γραψτε μια επιστολή για το Ραδιοτηλεοπτικο ρε παιδιά... Απευθείας εκει!

Και την υπογραφουμε οσοι ειμαστε συμφωνοι εννοειται

Το μεηλ του ΕΣΡ ειναι

ncrtv@otenet.gr

εγω θα στειλω μεηλ διαμαρτυριας, στειλτε κι εσεις παιδια.:mad:

Tι ηλιθια που ειναι θεε μου...:mpliaks:Ελεος....Τι ειναι τα κουνελια,σκυλια ειναι για να κανουν μπανιο????:mad:Πηρε και δευτερο η παλιο μ@λ@κο. Θελει κραξιμο μπας και λειτουργησει λιγο το μυαλο της.(αν εχει δηλαδη...που δεν νομιζω...:whistle:)

Το μεηλ του ΕΣΡ ειναι

ncrtv@otenet.gr

εγω θα στειλω μεηλ διαμαρτυριας, στειλτε κι εσεις παιδια.:mad:

δε γνωρίζω κατά πόσο είναι αρμόδιο το ΕΣΡ , άλλωστε δε γνωρίζω σε τι πλαίσια έγινε αυτό το 'concept' με τα κουνέλια.

Από ότι μπορώ να καταλάβω το σημείο που έγινε αυτό ίσως είναι στη Μυτιλήνη χωρίς να είμαι 100% σίγουρος :hmm:

από ότι βλέπω έχει μανία με τα κουν:down:έλια.. https://show-bitch.blogspot.com/2009/05/blog-post_18.html?zx=543f8caa0acb2972 ας βρει επιτέλους έναν κούνελο να ησυχάσουν και αυτά τα πλασματα..

Διαμαρτηρηθειτε γραψτε τηλεφωνειστε μονο ενα πραγμα μη κανετε... να σχολιαζετε χωρίς να κανετε μονο ετσι θα εχει αποτέλεσμα

σταρ

2111891000
2111892000

Τα κουνέλια ζούν σε τρύπες στο έδαφος αν δεν κάνω λάθος... ας βάλουμε σε μια τρύπα την κοπελιά να δει ποιο είναι το φυσικό τους περιβάλλον.

Διαμαρτηρηθειτε γραψτε τηλεφωνειστε μονο ενα πραγμα μη κανετε... να σχολιαζετε χωρίς να κανετε μονο ετσι θα εχει αποτέλεσμα

σταρ

2111891000
2111892000

ετσι ειναι, να το αναμασαμε εδω μεσα δεν εχει νοημα. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ παιδια, ενα μεηλ, ενα τηλ δεν ειναι κοπος......

ετσι ειναι, να το αναμασαμε εδω μεσα δεν εχει νοημα. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ παιδια, ενα μεηλ, ενα τηλ δεν ειναι κοπος......

done :rolleyes:

Δεν θα ήταν καλό, εκτός από το κανάλι, να ξέρουμε και το όνομα της εκπομπής ή την ημερομηνία που προβλήθηκε το σχετικό θέμα?

Είναι καλύτερα όταν γίνετε μία καταγγελία δημόσια ή σε κάποιο φορέα να μιλάμε διευκρινίζοντας τα βασικά.

EDIT...

Star 25/7/09... εκπομπή?

:up::up::up:

Δεν θα ήταν καλό, εκτός από το κανάλι, να ξέρουμε και το όνομα της εκπομπής ή την ημερομηνία που προβλήθηκε το σχετικό θέμα?

Είναι καλύτερα όταν γίνετε μία καταγγελία δημόσια ή σε κάποιο φορέα να μιλάμε διευκρινίζοντας τα βασικά.

EDIT...

Star 25/7/09... εκπομπή?

ναι καλο ειναι, εχεις δικιο..βαλε το λινκ της 1ης σελ, εγω αυτο εκανα:):) και θα καταλαβουν, μην ανησυχεις

εκτος αν εννοεις οτι θα παρεις τηλ, δυστυχως την εκπομπη δεν την ξερω....
νομιζω ομως οτι ηταν στα νεα τους...ο θεος να τα κανει νεα.........

EDIT...

Star 25/7/09... εκπομπή?

εδώ είναι.. από κάποιο μεσημεριανάδικο θα είναι..

https://www.star.gr/index.php?ID=hot_of_the_day&Rec_ID=8649 :mad:

Πώς το "πνίγει" το κουνέλι η Ζέτα;

Στις παραλίες την Μυκόνου βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ζέτα Θεοδωροπούλου.
Μάλιστα φαίνεται πως και το κουνέλι της , απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού.
Και κάνει και τα... μπάνια του....

Απο το κεντρικο δελτιο ειδησεων ειναι αυτο το "φανταστικο ρεποτραζ",γιατι εχει μεσα αυτον τον "δημοσιογραφο" που δεν εχει αφησει νησι για νησι.
Απλα ντροπη τους!

Που να τους παρει!!

Ε, τι να πω δηλαδη! Τους αχαριστους! "Φαινεται πως το κουνελι απολαμβανει το νησι και ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ τα μπανια του!!!". Ε άι το καλο τους πια! Δεν εχουν τι να πουν και βαζουν να μη πω κι εγω τωρα! :mad::mad::mad:
Εγω λεω να κανουμε ολοι μαζι μια ομαδικη καταγκελια στο καναλι. Αυτο που το εδειξε? Στα νέα του Σταρ?

εγω ειμαι υπερ οπως παντα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back